68

Анонимен

преди 1 година

Най-важното беше да се прекратят тези дела в последния ден от съществуването на СП. Хубавата новина е, че явно голям страх ги тресе.... Невинните де.

67

Анонимен

преди 1 година

Един ден доганя като поема към вечността, Аллах знае кога, България ще стане друга държава. Сигурен съм, че Гешев ще иска да влезе първи в сараите и да скрие оставените от доганя мемоари. Всъщност два часа след края на Доган ще има много арести ако тетрадките попаднат там където трябва

66

Анонимен

преди 1 година

Че то беше ясно. Прокуратурата не се интересува от такива малки риби. Те се занимават с по-висши дейности, като да вкарат в затвора Иванчева за 1000 години за невзет подкуп например. Някой друг сеща ли се за някое друго знаково и успешно дело?

65

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Всички са кристално чисти! За това специализирана прокуратуа и съд са напълно ненужни! А Районната прокуратура и съд светкавично ще ги оправдае, защото са напълно невинни.

64

ПроСоТо

преди 1 година

така...Значи:..Тия,които са го включили в прословутия списък са некакви хлапетии,убиващи времето си в паузите м/у игрите на компютър,докато нашите "прокуратори" са "ЖЕЛЕЗНИ" бе!..Ония немали никакви основания да включат товапрасе в списъка,така ли,драги "ПРОКУРатори" ?...Некога са пазили по един сребърен за подобни заинатени случаи..

63

Сигурен бях

преди 1 година

Е много ясно! Директно предлагам да го обяват за Светец и да го изобразят на икони! Плюс Нобелова награда и На всички Държавни институции на портрет на стената!!!!Повдига ми се!

62

Анонимен

преди 1 година

Е сега стана ли ви ясно , коя е МАФИЯТА .Бацето и Доган си ни доят от години , а вие пак отивате да гласувате за тях.Ако пак си ги върнете на власт по добре да спуснем кепенцата на държавата ни !

61

Анонимен

преди 1 година

Пак си ги изберете тия мафиоти да ви ограбват.

60

Анонимен

преди 1 година

Аз като ви казвам,че без АК-47 няма да стане,вие ми слагате минуси и искате избори.С избори 33 години вече нищо не променяме.Румънците само Чаушеску и жена му пратиха при създателя и са по-добре от нас,а им събирахме помощи навремето в един камион и им се подигравахме през 1990 година.

59

Citizen

преди 1 година

От една държава изградена на принципа милиционер-братовчед-милиционер-баджанак-милиционер-някой си от родата и т.н... Какво очаквате??? Че то си видя за 30г.какво направихме? (О) нула

58

Никола

преди 1 година

Много ясно, има ли някой, който се съмнява в почтеността на тези хора. Грешка е станала!

57

Анонимен

преди 1 година

Честно, повръща ми се че няма една жена и един мъж с достойнство в тази гешевска шайка

56

Анонимен

преди 1 година

Аз промяна не видях,само обещания.Само един смел човек видях и той се бори с Капитан Андреево.Иначе всички имат портрети на Левски,ама никой не се жертва да ги вкара в затвора предишните.Страхуват се,ама искат само хубавата част от властта.

55

Един въпрос

преди 1 година

Утре само ще ги закриват или ще ги и арестуват?

54

Ученика

преди 1 година

Господ бави но не забравя...Началника е долу...

53

Анонимен

преди 1 година

Италиянският Кръстник ряпа да яде спрямо Бойко. Бойковите хора са навсякъде.

52

emigrant23

преди 1 година

До Анониментака е, но единственото нещо което можем да направим е да гласуваме - а това го мога вече 20г. и от чужбина! В милото БГнце - само за моренце (и то евентуално, щото там къв *** е...), планинка и децата да видят баба и дядо...

51

Новият главен

преди 1 година

Тъй като е много иронично самопризнанието на опг "специализирана прокуратура" искам да ги попитам след като Го оправдаха целунаха ли му ръка, направиха ли му свир-а, рожденик е консилието Пеевски . Да си подготвят отговори, че новият главен ги чака

50

Анонимен

преди 1 година

Сега пък нап им е виновен!?НАП не може да върши работата на прокуратурата, да разкрива у доказва престъпния в съда. А тая мисирка която дава интервю въобще не знае какво прави в прокуратурата и каква и е работата . За това трябва като в Албания реподбор в цялата правосъдна система, както го казват по европейски интегритет и който не отговаря вън, тая ще е първата изгонена и ще умре от глад, защото като адвокат няма да има и един клиент .

49

....

преди 1 година

И да триете коментарите , сте неща.стници и загубе.няци. пеевски върви в България,но извън територията няма да минават номерата.