48

Анонимен

преди 1 година

Брех, тя майка му се отказа от него, Геша се отказа от баща си в името на мафията за да се съберат

47

Филчо

преди 1 година

Хахаха , ми то се знаеше предварително резултата. Защо въобще си правиха труда ?

46

Анонимен

преди 1 година

На всички ни е ясно!

45

Анонимен

преди 1 година

Някой да е очаквал друго? Тукашните дерибеи само от вън могат да ги свалят, за съжаление.

44

Антифашист

преди 1 година

Муаахаххахахаха прокуратура за чудо и приказ само черепи може да вади от торбата!!!

43

айдяяя

преди 1 година

новички и изпранички таман за избори

42

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов са виновни! Те дърпат България назад, а Буци, Доган и Гешев милеят за родината!

41

Влади

преди 1 година

Много тъжно и жалко за тази държава! Отдавна емигрирах, но ми е мъчно и често чета новини! Изглежда Пеевски, Бойко и компания тотално са завладели тази държава! Жалко, наистина жалко!

40

до емигрант

преди 1 година

Както са я подкарали неграмотните политически лидери на Запад, не само корупцията, но и револицийките ще последват! Този Есено-Зимен период ще критичен за целия ЕС. А, пролета може да ни донесе доста неочаквани промни и събития!

39

hah

преди 1 година

О ЧУДО

38

Анонимен

преди 1 година

*** сълзици са и двамата, каскета лично гарантира за тях

37

Анонимен

преди 1 година

До emigrant23 - емиграцията няма да оправи държавата. Ти ако искаш - бягай си, но тук има нужда от хора, които все пак да положат усилия и да изчистят ке....фа, в който едни хора усилено се опитват да превърнат България. Те са си свикнали на мръсотията в блатная и искат да си я пренесат и задържат тук, за да се чувстват като вкъщи, но няма да се получи.

36

Анонимен

преди 1 година

Хахахах тая прокуратура служи само за чадър и нищо повече, герберастки изпълнения.

35

emigrant23

преди 1 година

Емиграрайте, тъжно но само това е спасението за съжаление. Повече от очевидно е, че мафията и продуктите на ДС нямат изкореняване

34

рН

преди 1 година

Ш.опара П., е "врял и кипял" в корупционите сделки, нашата неграмотна и недееспособна Прокуратура направо да го наеме за Консултант!!!

33

До 35

преди 1 година

Добре де герберасте ти какво искаш да кажеш? Че пеевски е невинен ли? Или, че пеевски, според прокуратурата е невинен? Питам те защото така до колкото си спомням имаше едни протести гешефтара (главния "ни" прокурор) да се махне от поста! Не за друго ми тоз си е голяма *** и мафиот! и това не го казвам само аз казват го много българи! Та какво точно искаш да кажеш? земи малко от малко да се изясниш! Или виж там в пищовите!

32

Идва време

преди 1 година

В което Българският народ ще раздава правосъдие на улицата с шутове, токати, храчки, джобене и саморазправа, като се започне от Каскета и се мине през всичките лекенца от групировките ГЕРП и ДПС...Но така е, корумпирани, нагли, мародерстващи политици - изтрещял народ.

31

Коко

преди 1 година

Подарък от Гешев за шефа Пеевски за РД

30

Показателно!

преди 1 година

Ако това не е показателно, че прокуратурата работи избирателно - не зная кое би било. Определени хора могат да правят каквото си искат, в което няма лошо. Лошото е, че всички останали след това плащаме заради тях.

29

Анонимен

преди 1 година

За пореден път го изпраха. То си бе ясно де. Гешев не видя Пеевски в КТБ никъде, че по магнитски ли ще го види.