31

До 33 от 30

преди 1 година

Значи не смееш да подадеш кафявата точка! Палячоу на колелца, беден мишок-тролчик

30

До 34 от 22

преди 1 година

В Белград съм ходил 4 пъти! Май ти си на село!!! Бил е красив преди 50 години, от тогава освен десет стъклени сгради нищо не са направили!!! Единствената му красота е да погледнеш как се събират двете големи реки от Кале Мегдан! Виена, Будапеща и Прага са класи над Белград, ама кога ли си ходил там???

29

Нали разправяхте,

преди 1 година

че балона щял да се спука... Докато не минат 5 пъти цените в Манхатън, няма да се спрат!

28

мак

преди 1 година

До Анонимен29. Имаш предвид също и вашата кметица, нали.

27

До 27

преди 1 година

Щото не си ходил в Неапол! Да видиш тонове *** по улиците! Даже в Париж е пълна *** вечер и цяла нощ го чистят! Ама като не си мърдал от *** си тролиш квото си искаш!

26

Observer

преди 1 година

Хора, погледнете по далеч от носа си, вижте какво става с лихвените проценти и доскоро горещите пазари на имоти навън. Големи икономики изпуснаха юздите вече и цените тръгнаха надолу. Мислите ли че ния, най великия пазар на имоти в света ще устоим на задаващото се? Дано само да не е по лошо от 2008г.кризата че свят ще ни се извие меко казано. Спрете да вярвате на тия кръвопийци брокерите, тия продъшжават да надуват цените за да могат да вземат още колкото могат преди колапса.

25

Анонимен

преди 1 година

не остава много от балона, което е добре, белким спрат малко и да строят, половината жилища са празни

24

Анонимен

преди 1 година

Само Българин ще си купи гарсониера за 200 000 в най мръсният град в европа.

23

Балък

преди 1 година

До СЕЛЯНИН ----"Балъците нека още си чакат пукане на балони..."----Балъците като мен, които не се поддадоха на евтините манипулации на банки, брокери, и прочее ***, скоро ще бъдат възнаградени за търпението си. За ипотекарните длъжници ще има СТУДЕНА вода в изобилие. Купонът вече започна !

22

До 21

преди 1 година

След 1 година може да си купиш 2 и половина, парите ти ще са станали вестници!

21

Селяндуури с пачки

преди 1 година

Спокойно провинциалните селяндууури и гастербайтери са изкупили вече имоти у градско и Софийско.

20

Анонимен

преди 1 година

Във Виена средната цена на квадрат е 6000 евро, в Белград 2000 евро, кво се чудите и искате тук да са по 500 евро квадрата??? Белград да не е много убав?

19

Инвеститор

преди 1 година

какво чакат бедняците и си стискат прогнилите апартаменти не знам. търся да купя двустайни до 50к евро в софия, без панелки. Ако някой продава, вземам 5! Сега е момента, че след 1 година цената ще е надолу и ще съжалявате

18

Анонимен

преди 1 година

50 бона за панел, където и да е, никога не бих дал.

17

До 8

преди 1 година

Ти па къв си, че да определяш на хората кой къде да си купи! Като си изкараш купи си, аз примерно в Испания обичам само на екскурзии да си ходя, в БГ си е най-добре!!! Не случайно Черепухин толкова напира да се върне! Спари най-добре си се живее в родината....

16

Анонимен

преди 1 година

То само на високи цени и скъпи продукти го докарваме наравно със Запада. Ако е обслужване или качество, си стои на 0. Пропаднала дупка.. Те и африканците не биха емигрирали в България.

15

Анонимен

преди 1 година

В чепръчане има достя богяти хора

14

До 15

преди 1 година

Спакойно,злобарче!Ти си поредния трольо,който нЕма нищо.

13

До 11

преди 1 година

Къде клеча и кво са 1.2 млн лв??? Ти откъде знаеш от кой плаж пиша коментара??? Тия пари се харчат за 5 години ако се разпуснеш малко! В твоето село Чепръчане може и да са много!

12

търся

преди 1 година

Аз търся апартамент в старите южни квартали - Бели Брези , Хиподрума , Срелбище , Гоце Делчев , Борово. Евентуално Лагера. Стрелбище и Гоце Делчев почти стигнаха цените на Иван Вазов. Борово го презастроиха. Хиподрума е най-добър в съотношение цена/качество - има си парк , много добро училище и транспорт. Ама и там цените почват да стават безумни.