131

До Готиния Абдал

преди 1 година

До ГотинШЪ ИМА НА БАБА ТИ ХУРКАТА !!! ЦЕНИТЕ ЩЕ СЕ СРИНАТ ИМОТИТЕ ШЪ ИМ ПАДНИ НА ПОЛОВИНА ЦЕНАТА !!!!

130

ЦЕНИТЕ ЩЕ СЕ СРИНАТ

преди 1 година

БРОКЕРЧЕТА СТИГА РИВАХТИ !!! ЩЕ ИМА ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА ВАС И СРИВ ВЪВ ЦЕНИТЕ !!!

129

Готин

преди 1 година

Да # 151. Не разбра какво ви казвам. Нали!Чувал ли си за хипер инфлация!? Да, в долари и евро.

128

Анонимен

преди 1 година

До ГотинДа ти продам едно, което в момента струва 300 за 700 как си? :)

127

Готин

преди 1 година

Тука пишещите наивници считат, че цените на жилищата са високи за момента. Нека изчакат и да видят как през април 2023 година жилище с цена от 150 хил.евро ще струва над 500 хил.евро. Няма да разберете какво ви казвам. Нали!

126

Неделко Миленковски

преди 1 година

Търсих активно от края на миналата година тристаен и добих впечатление за каква спекула става въпрос. Имам заделени 100 хил.евра и исках с кредит за 7-10 години да си осигуря нужните средства, но се оказа мисия невъзможна. Обаждам се на обява за 140 хил. евра, брокерчето вика чакай да звънна на инвеститора, обажда ми се след 10 минути и ми вика ами то цената вече е друга и слага едно 20-25 хил. отгоре все едно за дребни пари говорим. Сиктиросах ги и ше си карам под наем.

125

Анонимен

преди 1 година

До ТИЯ С КРЕДИТИТЕ. Не драматизираш ли малко повече на чужд гроб? Ти нали си си добре? какво те е грижа за тези с кредитите? Ако те е много грижа да ти кажа все пак, дължа на банката 100 хил лева, апартамента ми струва триста хил лв. Ако ще банката да ми го вземе да го продаде за двеста, след като го продаде разликата между стоте дълг и цената на която го е продала е моя. И кредитната ми вноска е половината от едната заплата, а ние работим двама.

124

Анонимен

преди 1 година

100 000 евро вече не може да се купи в София , е нормално ли е това ?

123

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо сега със същите проценти ще е спада . Ръка на сърцето , погледнете снимката , идва ли ви да дадете пари за това ? Сега който има ипотека е роб на банката и ще му се кача лихвата всяка година

122

Анонимен

преди 1 година

Красива новина, връщаща ни 6 години назад. Там остнаха красивите моменти на кръвопийците. Защо не се казва какво ще се случи в следващите 6 месеца? Аз ще ви дам подсказка: потърсете в джобса само за последните 7 дни, колко нови обяви има за брокери недвижими имоти. Много напудрени обяви, от много фирми и някъде по средата е разковничето: Твърда заплата + процент от продажбите. Което те кара да се замислиш: Ако всичко е цветя и рози, защо толкова брокери излязоха от пазара?

121

Анонимен

преди 1 година

Щом има луди да дават такива пари да поскъпне с 185%.

120

Анонимен

преди 1 година

Много яка схема врътнаха, признавам им го : 10-12 години ниски лихви, високи цени. Сега 1-2 години ще се изчака да се изхарчат парите от бурканите и дюшеците, после да му мислят тия с 20-30 годишните ипотеки.

119

пазаря

преди 1 година

При вдигане на лихвите, цените на имотите падат, но наемите се вдигат. Обикновенно е така, но предлагането на наеми е доста голямо, всеки *** вече е с по 2-3 апартамента и чака наематели, ще отнеме време цените да се качат, няма да е скоро.

118

от 131

преди 1 година

136+135, Тая помия която си избълвал, още веднъж доказва, че съм прав.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 София е една от най-неуредените, мръсни и мизерни столици в Европа, какви лисици и какви гроздета бълнуваш? Това е истината. На всичкото отгоре и самото строителство е трагедия, няма паркинги, тротоарите приличат на черни пътища, а улиците сякаш са били бомбардирани наскоро. Ти сляп ли си? Бедността не е в джоба, в главата е. Бедните умствено отиват и купуват двойно надценен имот в скапан град като София. Сега като се качат лихвите ще ги видим "богатите" с по три кредита.

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 - Не моя , бедни и бездарни комплексари са тези , които се заробват да плащат два живота за боксониерка със съмнително качество на строежа ( като се знае от всеки как стават нещата в Бг ) , за да могат да си изхвърлят торбичките с отпадъци през терасата , а после да слязат и да газят в калта до първата спирка на метрото ! Умните и хората с парите са или в чужбина или в просторните си къщи в провинцията и управляват робите от фавеите в града дистанционно през компа !

115

Анонимен

преди 1 година

Е да, има по-добре устроени градове по-света, особено в ЕС, обиколил съм го.Живея на възлово място в Сф, наоколо 3 големи вериги магазини, пазар, 2 фото/копир центъра, 3 аптеки, сервиз за гуми, 4 железарии, 5 фризьорски салона + кръчми и барове, 2 денонощни будки. Изкривените плочки по тротоарите и тях ги оправиха/замениха донякъде, не ми пречат. Супер сървис на невискоки цени. Добре ми е тук.

114

Теди

преди 1 година

СЛАВА НА ГОСПОД БОГ НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА МУ БЛАГОДАРИМ ЗА ЖИВОТА ДАДЕН НИ ОТ НЕГО И ДА ВЯРВАМЕ ВЪВ ВСИЧКИ БОЖИИ ЧУДЕСА СЪТВОРЕНИ ОТ САМИЯТ ГОСПОД БОГ

113

Анонимен

преди 1 година

София...дупка в която празнуват националните празници по пъвета, пътища и паркинги...дупка в която кварталите приличат на рунтав сбирток от наспирали по третоарите и пътищата таратайки, където и 400 000 евро да дадеш за апартамент пак ще прескачаш в квартала си локви и наспирали по пътя коли. Джендерска дупка и не добре устроен град

112

Анонимен

преди 1 година

Всички плюещи по Сф са бедни комплексирани селяни.Лисицата като не може да докопа сиренето, казва че е вмирисано.