51

Анонимен

преди 1 година

София е некъф ужас. И всеки втори вярва, че чвек трябвало да тегли от банка, а не да събере и да си купи или дори да си строи сам ... лелелеее на кво на обърнахти

50

Анонимен

преди 1 година

До СЕЛЯНИН - Така ли ве, сельоооо! Може би щото имам договор, а? Тва дето *** не го обича.

49

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Глупости са това. Не може да е от тогава. Сега новото правителство е виновно и точка.

48

От 40

преди 1 година

Лооол ло лол ... айде сга пичове ми кажете, че е било по-добре, да дам 35к първоначално, после ощ 20к - дотук 55к. Добавете спестени 4000 елва такси - 59к. Добавете това, че смениха тръбите - 3к - 62 к, спрямо 17к. Разлита е масивна и далеч по-добре, да се инвестира в добри преживявания, , професия, образование, акции, облигации, техника, бизнес и дори инструменти, отколкото в тухли.

47

Анонимен

преди 1 година

Не са поскъпнали Непродаваеми са. Много колеги брокери смениха професията. Няма търсене а предлагането е на баснословни цени. Пазара на имоти се срина.

46

СЕЛЯНИН

преди 1 година

До 43 - Брат, като ти се свидят мангизите, цял живот ще обикаляш по квартири. А щом не можеш да събереш и за първоначална вноска, си не балък. Ти си балък на балъците ! Бил дал 17 000 лв. наеми, за 4 години. Я вземи си раздели тези пари на месеци, за 350 кинта и мазе в Ботунец вече не можеш да си наемеш. Като ми дойдеш под наем, ще платиш и наема и увеличената лихва на банката. Иначе...шут в Г...а ! Айде със здраве.

45

Анонимен

преди 1 година

Поскъпването приключи .Който е в час с пазара вече е наясно ,а който не е тежко му и горко .

44

Анонимен

преди 1 година

До До 54 тоя с имотите - Не, че го защитама, но точно тарикатите с много пари са тея, дето изпиват патологичната нужда, да покажат на другите възможнсите си, търсейки валидация, дори тази валидацията да идва под формата на критика. За тях е едно и също, стига да получат внимание.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - Демек живееш като кокощка на 60 кв.м. ...

42

До 54 тоя с имотите

преди 1 година

Слушай,***!Един тарикат с пари никога няма да седне тук да се обяснява и да се хвали.Ти си или пърен загу беняк с пари,който няма приятели или си психично болен лъжец.Аре,че си изпуснах турския сериал заради тебе ;)

41

Анонимен

преди 1 година

Изключително глупава класация.Като изключим София,в остналите градове поскъпването е почти еднакво.С толкова проценти са поскъпнали и имотите в Плевен,Търново,Благоевград,Хасково,Добрич и т.н.Същото важи и за селата в близост до големите градове.Така че ***,тези "класации" си ги заврете еди къде си.

40

Анонимен

преди 1 година

Българинът от край време си е богат, още бай Тошо викаше - при 200 лв. заплата, българинът харчи 300 и спестява още 200. При 9 млн. всички бяха със собствено жилище, сега, под 7 млн. и маса ново строителство нямало разбираш ли под 2к евра квадрата и в.ч. с 20% идеални части. Че то на 1х1 м. със златни плочки да го наредиш и 65" OLED телевизори да сложиш пак пари ще останат.

39

Анонимен

преди 1 година

В Румъния как са цените на имотите? Лихвите по депозитите им гонят 6%, а в централните квартали на Букурещ изскачат доста изгодни предложения.

38

Смех

преди 1 година

Тоя с многото имоти по всяка вероятност е жена,така пишат жените в нета.Факт.

37

Анонимен

преди 1 година

Поскъпват разбира се. Има ли все още някой, който да не е разбрал, че няма да поевтинеят, а само ще поскъпват?!

36

До 40

преди 1 година

Заповядай! Но ако ти направя близнаци няма да ги гледам! Че вие от Анадола често раждате близнаци!

35

До 44

преди 1 година

И кво като не е постигнал човека??? Има си хора с късмет!

34

Анонимен

преди 1 година

До До 34 от 22 - Уууухффф ... Белград през зимата е отрова напрао. Такъв смог навсякъде от ТЕЦ-овете им, че не се живее. Ако не ми вярвате - проверете в чичку чугъл. Няма по-грандо място през зимата в цяла Европа.

33

Анонимен

преди 1 година

Всичко се повтаря през 15-20години. Досега плюскаха брокери и строители. Сега иде ред на ЧСИтата да захлебят в близките 5-6 години

32

Анонимен

преди 1 година

Ae - СЕЛЯН -слушай сега. За 4 години съм дал 17000 лева наеми. Искаха ми тогава, да дам 30к предпапа, да покажа наличие от още 30k в сметката и да палатя 5к в такси. Демек на ръка, трябваше да имам 55000 лева и да им ги дам. Че то това са ми наемите за 20 години почти. За къф *** да се обуя с апартмаент, дето иска по 700-800 лева данъци на година и по 5000 лева ремонти през 5? Кво пестя? След 35 години, ще съм дал 3пъти повече пари, да имам нещо, дето само ми дърпа парички/ Ко? НЕ!