20

Някой може ли

преди 1 година

да ми подскаже, къде се появява името Зеленски? В "Panama Papers" или в "Pandora Papers"?Не знам какъв е Зелебобик като политик, но като комик е номер едно в света с офшорки на стойност 1 млрд и 200 млн долара по данни на " US Department of Justice " разследване, което покриха много бързо.

19

Анонимен

преди 1 година

За 30г Украйна не успя да сложи камък върху камък за поне един промишлен обект, но закова много пирони в собствения си ковчег.

18

Анонимен

преди 1 година

Луканов го ликвидира украинската мафия ако зеленски се опита да се освободи спрат ли да го пазят щатските спец части е мъртвец толкова много пара е прибрал от тях

17

Анонимен

преди 1 година

Човек с близо милярд в офшорки не знам ..

16

Да обявят в ИНТЕРПОЛ

преди 1 година

ДА ПОЧНЕ лов на УКРАИНСКИ ОЛИГАРСИ и да им изземат несметните богатства, които са заграбили и ДА НЕ СМЕЯТ да ИСКАТ ПОВЕЧЕ ДАРЕНИЯ от нас за тая пропаднала държава !!!

15

Хубави

преди 1 година

Статийки се подмятат на масите. Едуард Бърнейс, " Пропагандата трябва да е съобразена с нивото на аудиторията".

14

Анонимен

преди 1 година

Олелел ... спрете с глупостите, МОЛЯ! Олигархията в Украйна не бива унищжавана, а подменяна Владимир Зеленски ... това е!

13

САНКЦИИ за УКРАЙНА

преди 1 година

Да наложат най-строги санкции и конфискуване на банкови сметки и имущество на УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ, за да се покрият поне една част от щетите, които за нанесени финансово и икономически на държавите от ЕС.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо не отнела стига сте лъгали хората джуджето току що уволни за "успехи " командира на спецялните части на украйна

11

Анонимен

преди 1 година

Баш тоя на снимката има зависимости и е обвързан финансово с един от най-големите украински газови олигарси!!

10

Бе тоя го изкараха

преди 1 година

Още малко тоя Зеленски да го обявят за светец и девствен и за човек който не събира пари а сама пари и дарения за уж благородни деяния.

9

Браво БРЕЙ

преди 1 година

Украински олигарси, богаташи, а ний като проостии и глупави европейци евролиберасти да си унищожаваме икономика и хората да си даряват парите на бандита Зеленски и неговата олигархическа шайка.

8

Анонимен

преди 1 година

Олигарсите в България се увеличиха покрай войната. Комисионните от доставка на оръжие за 4 месеца е над 100 милиона евро. Където се казва за едни сватба, за други брадва.

7

корупционни скандали

преди 1 година

Достатъчно е да отворите, които и да е "западен" вестник от преди "войната" и да потърсите името "Зеленски" ....

6

Анонимен

преди 1 година

"Това, където го казва онзи световно неизвестен в статията:"Ако Украйна спечели войната, като нанесе решителен военен удар на Русия, тогава популярността на Зеленски ще остане висока" е фантасмагория и отенък на откровена идиоmия. За едната популярност изби народа си. Пусна ги курбан и ги вкара в неговия капан. Правителствата в Европа започнаха да падат като круши. Кой се е захванал със Зеленски вече му се клаmи правителството. Първи паднаха Киро и Джонсън,Драги, сега е ред на други.

5

по-РОШЕН-ко

преди 1 година

Мен лично войната ме направи по-олигарх и от преди! Моите бонбонки с вид на скъпи са натресени във всеки ваш магазин! Ако знаете само колко европейски производители на сладки съм довел до просешка тояга...

4

Анонимен

преди 1 година

Сега ще има нови олигарси там.Повечето ще са нарко дилърите.Забогатяха покрай войната.

3

АнонимеН

преди 1 година

ТАКА Е, ЯНУКОВИЧ БАЯ ИЗГУБИ ,НО И ДОСТА ОТКРАДНА ОТ УКРАЙНА ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ТВАР!

2

морски

преди 1 година

Тук са укробогати на брега. Бг=малката Украйна.

1

Анонимен

преди 1 година

Интересно Юлията Тимошенко по принцип е най-големият олигарх в Украйна. Като премиер беше съдена за най-различни престъпления. И за прикрити убийства