40

Xxxxx

преди 1 година

Един украински олигарх бил бесен, че Зеленото му откраднал медиите и компанио(ьонк)ите му от Азов, че решило да ги включи в личния си хомо ескорт.

39

Анонимен

преди 1 година

До Ясно е!........натръшка

38

До ники

преди 1 година

Да всички либерали в бг не са се сблъсква ли изобщо с украинци. Познавам поне 40-50 такива укрита и наистина са по-гадни от нашите роми.Само дето са бели

37

Ааа, не!

преди 1 година

"Войната изглежда позволи на Зеленски да стане първият украински президент, който измести олигарсите, които традиционно се състезаваха да контролират политическото ръководство на страната."--- Хахахаха, това от шипковия храст ли го свалихте??? А Зеленски кой го създаде?

36

Ники

преди 1 година

Много големи гадове са тези украинци - адски същества.И аз мислех, че са за съжаление, но после ги видях що за стока са - много лоши хора.Даже Путин е много мек и добър с тях

35

Хитлерчо

преди 1 година

А какво стана с путкинските мафиоти, представящи се за олигарси? Колко бяха? 10- 20 хиляди - всички станали мултимилиардери, крадещи от пРосяните и най- вече от западните мекотели... А едно жуженце разполага с трилионите пРопсията, че всичко е негова частна собственост, както и всичките 150 млн. крепостника

34

Ясно е!

преди 1 година

"Ако Украйна спечели войната, като нанесе решителен военен удар на Русия, тогава популярността на Зеленски ще остане висока, на мнение е Фесенко"..... А ако баба ми бе мъжка, щеше да му го......

33

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой на кого е отнел, но сега съм на морето и има много украинци и са направо по-лоши от нашите бразилци.Нагли, шумни, нахални - отвратителни хора.Чак не знам хора ли са.Почвам да разбирам руснаците, даже им се чудя защо са толкова меки с тях

32

Нурсултан

преди 1 година

А в Рашъ как е хавата

31

Анонимен

преди 1 година

Горкият народ, не е случил на управляващи.

30

Вървим към Корея

преди 1 година

Вървим към решение, подобно на това за двете Кореи. Едната подкрепяна от Запада, я другата парий подкрепяна май само от Китай.

29

Аман от наркомани

преди 1 година

ДА се изискват кадрови справки за произход на терористите от Москва подпалили войната.В справките да се свалят данни от последните има педесет живота поне от 105 година от преди новата ера..Подава Европа обезпокоена от подготовка за тотална ядрена война от наркомани на запад и исток..

28

Анонимен

преди 1 година

Руските слуги в Украйна постепенно млъкват, нормално.

27

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

Славянските езици отчитат осоебеностите на всеки отделен регион .Голямия брой диалекти славянски се ползва за откриване на огромен брой проблеми несъзнателно. Рускяи език на територията на Велика Русия се ползва за ОХРАНА И ВДигане на БИОСФЕРНАТА ЗАЩИТА>.НА изказванията на Зеленски природата в Киев Реагира НЕРВНО..Когато прави изявления на руски реагира веднага благосклонно...Забраната да се говори на Руски носи нещастие за региона..

26

Америко

преди 1 година

Дайте ние българите да не се месим в големите работи.

25

Анонимен

преди 1 година

до запада увеличихте му оръжието увеличете му и дрогата иначе няма да побеждава

24

НА руски език

преди 1 година

Силно обезпокоена от мафията на власт срещу РУСь ,Европа,Украйна подава че много е важно да се правят исказвания в Киев на РУСКИ ЕЗИК вкл от подставени на власт..НЕвидимата охрана на Русия не приема нито едно изказване на Зеленски,...изговорено на Украински.Сработва веднага на изказвания на Руски вкл от обикновенни хора. Украйнския народ охранява важна зона от ЕВропа - Азия - БАлкани на Руски и Украйнски..НА Български се охранява зоната около голям разлом/Дунавския / НА молдовски Вранча..

23

Анонимен

преди 1 година

Значи това искат и ПП за да премахнат олигарсите! Браво избирайте само ПП! Това, че децата ви или родителите ви може и да загинат няма значение! Колко опростял народ!

22

Анонимен

преди 1 година

Е как се печели тая война срещу ресурси и бълващи заводи? С какво? С подаяния от обедняващи и изнемогващи, но иначе алчни и разглезени западняци? Ха да видим!

21

Анонимен

преди 1 година

Значи това искат и ПП за да премахнат олигарсите! Браво избирайте само ПП! Това, че децата ви или родителите ви може и да загинат няма значение! Колко *** народ!