81

Анонимен

преди 1 година

Русия като система оцеля, може би дори стана по-силна в някои отношения. И в същото време колективният Запад като система изпитва очевидни трудности.

80

Да бъдем издръжливи!

преди 1 година

"Фактът, че санкциите са наложени за дълго време, беше ясен от самото начало. Нито едно ограничение няма да бъде премахнато, ако Русия наложи мир на Украйна", заяви Шолц. "Това е тежко изпитание дори за развитата ни страна. Всички имаме нужда от сериозна издръжливост", пише Шолц в статията си.

79

Анонимен

преди 1 година

Рашките са направо жалки. Ся па Македония им пречи, аз мислех ,че само на нас ни пречи с безсмислени изисквания от нас.

78

МРАЗИМ БЪЛГАРОФОБИТЕ

преди 1 година

НИЕ СМЕ 100% РУСОФИЛИ, 100% ЕВРОПОФИЛИ- ТАМ ЖИВЕЯТ, РАБОТЯТ,УЧАТ ДЕЦАТА НИ, ТАМ ЖИВЕЯТ И МИЛИОНИ РУСНАЦИ И ТЕ НЕ СА РУСОФОБИ.

77

Зимата

преди 1 година

Споко, няма да ни е студено. ЕС могъщ.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 - каква победа за Русия? Войната дето според руските *** тук щеше да свърши за 2 дена, после за 2 седмици се точи вече половин година и Руската армия е на никъде. Жертвите им са огромни. Останаха без флот. Очевидно не могат да превземат военно Украйна, но се пънат ли пънат.

75

Анонимен

преди 1 година

Няма нормални хора, а камо ли страни, които да не изпитват безкрайно презрение към настоящия кремълски режим. Подкрепят ги единствено напълно пропаднали същества, загубили надежда за спасение и желаещи да повлекат всички към тяхното дъно. За съжаление в днешния свят те не са никак малко!

74

РУСОФИЛИ СМЕ

преди 1 година

НИЕ НА БАЛКАНИТЕ СМЕ 100% РУСОФИЛИ, НО НЕ ПОНАСЯМЕ И МРАЗИМ БЪЛГАРОФОБИТЕ- ОБИЧАМЕ И ЕВРОПА ЗАЩОТО НСИ В РУСИЯ ЗА МЕСЕЦ МАЙ СА ОТИШЛИ 0 БЪЛГАРИ, НО В ЕВРОПА БЛИЗО МИЛИОН, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СМЕ РУСОФОБИ.

73

Анонимен

преди 1 година

Не си правете илюзии - легитимирането на каквато и да е "победа" на Путин е началото на края на европейския интеграционен проект!

72

Morski

преди 1 година

Чечня, Татарската република (Волжка България), Буратия, Алтай, Дагестан, Карелия, Ингушетия, Калмикия, Кабардино-Балкария, Северна Осетия, Якутия.... Скоро ще има огромна експлозия и разпад на Руската ФЕРМЕНТАЦИЯ!

71

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

70

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че във всички области процесите не се развиват както е планирано и желано от двете страни на Атлантическия океан. И ситуацията бързо става критична. Западът не може да си позволи да загуби в Украйна. Необходимо е НАТО да предприеме преки военни мерки срещу Русия за да бъде спрян Путин.

69

Смешници

преди 1 година

Азербайджан подписа документ меморандум с Урсула, че е съгласен да помисли ако може до 2027 да удвои доставките на газ за ЕС (от 10 милиарда кубаметра на 20), ако до тогава намерат от някъде някаква газ, но засега повече газ няма.

68

Анонимен

преди 1 година

Лавров, я кажи какво стана с мутантите, заради които украинците ви побеждавали. С колко ръце и крака са?

67

Анонимен

преди 1 година

Урсула ходи в Азербайджан да проси за газ. Тия не бяха ли диктатори, президента 20 години на власт, сега назначава сина си.

66

Morski

преди 1 година

Лавро в, а кой създаде Македонска държава и нация, че и език?"ВСЯКО ТЪРЖЕСТВО НА БЪЛГАРИТЕ Е СМЪРТ ЗА РУСИЯ"! - И. С. АКСАКОВ .... No more comments! БЪЛГАРИЯ ще бъде пак велика и просперираща, когато Русия е стане пак джудже! 2024

65

Анонимен

преди 1 година

А Джо Байдън го наритаха и унизиха в Саудитска Арабия, където отиде да проси нефт. А на Джо много му трябваше нефт в този момент.

64

Анонимен

преди 1 година

Тия са пълни фашисти. Като са толкова набожни, могат ли да обяснят защо в момента изтребват друг православен народ?

63

Анонимен

преди 1 година

По -големи безбожници от Русия, няма. Помните ли техния патриарх кагебист как унижи Радев. Хаха

62

Анонимен

преди 1 година

До нали знаете, че - Твоята рашка, не са решили , не са я добили .