101

Боб

преди 1 година

Ау, и сега след Украйна и РСМ на къде ще се разширява ЕС ?? Може само да се смалява сега, ето най богатите като УК вече го напуснаха..ЕС ще остани съюз на беднити държави като Македония, Украйна, Молдова..

100

Кола

преди 1 година

Абе, пий един Иван-чай и се успикой.

99

поправка

преди 1 година

До хахахахаграшка - до анонимен 99

98

хахахаха

преди 1 година

До Анонимен 100, хапчето ли пропусна или менталното ти ограничение наистина е огромно!?

97

Анонимен

преди 1 година

Браво ЕС, загуби Великобритания, който плащаше на ЕС най много след Германия, но пък може РСМ да влезни! А от Австрия казаха, че влезне ли Украйна, ти ще напуснат ЕС!

96

Анонимен

преди 1 година

Тия вече няма къде да си скрият яхтите.Само Куба им остана.

95

До 97

преди 1 година

Плашиш ни, че ще станем като държавите от "руский мир"? Ами точно това не искаме.

94

Просто човек

преди 1 година

До Анонимен 80 - ако запада губи пари и оръжие, представи си какво губи Русия!? На глупоста, че някой води война срещу Русия, а не че Русия започна такава е трудно да се отговори. Ако някой наистина може да си помисли такова нещо, то той отдавна е кауза пердута!

93

Москва потъна

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца :)

92

Анатоли

преди 1 година

То няма проруски държави вече- освен Иран и Беларус всички останали гледат на Русия като на диктаторска агресивна и опасна страна пропита от бедност и корупция където 10 супер богати експлоатират цялото население.

91

Анонимен

преди 1 година

С няколко пъти по-малобройна военна част Русия помля една от най-мощните и най-добре въоръжени и обучени армии в Европа сравнима по мощ само с Турската армия.

90

ЕС

преди 1 година

Деградирал съюз.

89

Анонимен

преди 1 година

Ще обеднявате и ще студувате и ще гладувате. И не само вие, но и децата ви ще студуват, недояждат и ще живеят все по-зле. И ще боледуват и крехкото им здреве ще се уврежда. Ще растат болни и стресирани. И такъв живот ще ги превръща в престъпници и наркомани. Животът ще става все по-ужасен.

88

До 88

преди 1 година

Вярно е. Тиранията е една от най-устойчивите системи, за разлика от демокрацията. С цялата си душа я приветствам, стига тиранинът да съм аз.

87

Българин

преди 1 година

По-добре ядрена война отколкото да позволим на Путин да спечели каквато и да е победа в Украйна. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.

86

Анонимен

преди 1 година

Швейцария обмисля да премине към поетапни прекъсвания на електрозахранването поради недостиг на енергия. Директорът на Асоциацията на швейцарските електроснабдителни дружества (VSE) Михаел Франк заяви това днес. "Планираме поетапно да въвеждаме все по-строги мерки за пестене на енергия, ако е необходимо", каза той, цитиран от агенция Ройтерс. "Първоначално те ще бъдат доброволни, след което ще бъдат въведени ограничения за осветлението на витрините и улиците, а след това правителството може да изиска от около 30 000 компании да спестят до 30% от електроенергията си"

85

Боб

преди 1 година

Байдън ходи до Саудитска Арабия да се моли за. повече нефт, а Урсула ходи до Азарбайджан да се моли за повече газ! И на него и на нея, учтиво им отказаха. Казаха, че ще увеличат 10% но повече капацитет в момента нямат!

84

Анонимен

преди 1 година

Русия има нужда от няколко години да изгради газотранспортната мрежа с Азия.

83

Анонимен

преди 1 година

Копейките на Лавров не успяха и при макетата и не е доволен. Дано търси вината от тях :)

82

Анонимен

преди 1 година

Премиерът Лувсанамсрейн Оюун-Ердене заяви в интервю за Financial Times, че страната му очаква изграждането на газопровода "Сибирска сила-2" през нейна територия до Китай още през 2024 г. Руският проект вече е преминал предпроектно проучване. Окончателният маршрут на газопровода през Монголия обаче все още се обсъжда.