41

Ти да видиш..

преди 1 година

Айдеее , пак глупости . Те си искат ЕС и НАТО бе кон такъв. И тях ли ще нападате ?Запада били подхранвали...?Айде бегай.

40

TOP SECRET

преди 1 година

Войната в бивша Югославия и Възродителен Процес в България са дело на Русия и няма спор в това. Лавров нали беше казал че са ни били освободили. Да ама не е така , освобождението на България е чисто Руска Пропаганда. Пише в Санстефанския птредварителен мирен Договор между Русия и тогавашна още Османска Империя какво точно се е случило , но не и някакво манипулативно освобождение

39

Ед

преди 1 година

Лавров, докато сте срещу България в отношенията й със Северна Македония, няма да ви върви с Украйна! Просто карма!

38

Боб

преди 1 година

Наистина ЕС и Урсула са смешни как се натискат и за последния квадратен метър колониялна територия! Преди държавити кандидати се молеха на ЕС да влезнат, а сега ЕС се моли на всеки, дори той да не иска! Как се промениха времената..

37

РУСИЯ се управлява

преди 1 година

от грузинци, арменци, чеченци, дагестанци........

36

Грешиш

преди 1 година

Вече е напаравено! Май стана веднага след като подолството Ви обяви че Кирилицата е Македонско иьобретение?!?!

35

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава, която не иска да затъва в мизерия, бедност, и подчинение на руските терористи, играе "антируска игра". Шок. УжасТ.

34

Операция ZOV

преди 1 година

Болканите ке бидат руски с операция ZOV

33

Анонимен

преди 1 година

До 33.... Може и да са го казали, ама пуста цензура..

32

всички са им "в

преди 1 година

Аз винаги съм се разбирал с руснаци, знам им езика и мисля, че в някои области и в техническата сфера имаха най-богата безплатна информация за какво ли не. След 2014г обаче, започна да се промъква тази отвратителна имперска пропаганда, а сега не остана друго. Обявиха целия свят за враг! А с тази безсмислена война, накараха много да не им вярват. Понеже във Варна има много руснаци и съответно познати, усещам че избягват да говорят и ги е срам от това което стана. Този резил ще тегне с години.

31

Проверяйте

преди 1 година

НАгло преступная шайка подставлена на власт в Кремл начала война против великоправославние народи в том числе против РУСь . Одна из цели разорение на десятки милиони братя и сестри в Украйна,Жестокие санкции против Руская федерация и Беларусь..Нужна полная проверка какие диверсанти и шпиони подставили на власт в кремл 1991- 1999.

30

до Иванко

преди 1 година

Има вариант Русия да задържи Балканите, но за целта трябва да им раздава всички необходими ресурси почти без пари. Като едно време. Само дето това се оказва, че работи само докато раздават. В момента, в който спрат даването - съюза пада за дни.

29

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Руският външен министър Сергей Лавров не казва "Западът се опитва да направи от България инструменти в антируската игра" само защото Отечеството ни отдавна вече е превърнато в такъв инструмент.

28

Анонимен

преди 1 година

Махайте се от РСМ и и позволете да бъде нормална държава.

27

Русобил

преди 1 година

До Бай ИлийчоИ с ко ша го фърли - с рекети от времето на съюза или с картинката сармат.

26

Иванко

преди 1 година

В цяла Европа е голяма обида някой да те нарече "руснак". Полека лека това идва и на Балканите. Старото поколение, възпитавано в строя на комунизма и възпитало и децата си така, почти си отиде. Остава да изпукат и децата им и след това русофилите ще са колкото веганите.

25

Анонимен

преди 1 година

Споко Ларви, те ако се вържат, тва значи че не са стока. Не е голяма загуба, освен тяхната собствена.

24

Анонимен

преди 1 година

Кремълската хунта превърна мразенето на Русия в нещо достойно. Никога не съм виждал толкова всеобхватна деградация на цяла държава.

23

Анонимен

преди 1 година

За всяка страна която влиза в ЕС и Нато Русия надига вой защото петата и колона пак се провали за Сърбия няма ли да кажеш нещо и те са тръгнали към ЕС :)

22

Анонимен

преди 1 година

До ХаХаХаАААААААААА Като всички възпитани по комунистически, и ти си представяш помощта за индустрията в България като "раздаване". И се хилиш, защото не са ти "раздали" и на теб някой "завод" (или поне цехче). Колко е жалко, да си с комунистическо мислене, а да живееш сред нормални хора!