10

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой виждал ли е тези "ожесточени боеве" било по новини, било в тубата, във фейсбук...? Няколко човека ровиме, но не намираме нищо. Не че няма, но батални сцени не откривам.

8

Анонимен

преди 1 година

БРАВО!!! Руснаците освобождават земите си от украинските фашистити или както те сами се наричат бандеровци ! *** дано и дай Бог и до българия да стигнете !

7

анонимен

преди 1 година

https://facebook/100000309443946/videos/753575475848048 Доста интересно видео.

6

Българин

преди 1 година

Русия не виждам да бърза да анексира каквото и да е. Войната е между Русия и САЩ и тя не се води на бойното поле. Ясно е, че ако Русия реши, ще обяви мобилизация, ще вкара 10 пъти повече оръжие и ще мине през Украйна бързо. Все пак руската армия сама е стигнала до Берлин през ВСВ. Едва ли ще има проблем да мине 200км в Украйна. Въпросът е, че докато този конфликт тече, се установяват новите геополитически и икономически реалности. Затова и конфликта ще продължи известно време...

5

Чичо

преди 1 година

Непонятно ми е за чии са им тези референдуми?! Най-правилно ще е директно да ги анексират. Ако се появят недоволни, Русия има опит как да се справи с тях.

4

Анонимен

преди 1 година

За съжаление, Русия ще прави , каквото си иска в Украйна, явно няма кой да я спре. Но и не е работа на Европа или Америка да се месят, и да карат останалия свят да страда заради един военен сблъсък някъде по света.

3

Анонимен

преди 1 година

Само отвращение предизвикват руснаците. Унищожават милиони животи заради едно лудо джудже

2

Анонимен

преди 1 година

Ще стоят там с танковете 1-2 години и после ще си тръгнат наср.ани...Украйнците ще ги изядат, алкохолиците нямат икономика с която да подържат окупация на толкова големи територии.

1

Е и

преди 1 година

Мен какво ме интересува това ? Заради САЩ Украйна изяде дървото. Хич не ми дреме Русия да вземе и цяла Украйна, даже е историческа правилно, обосновано и редно.