30

Анонимен

преди 1 година

През 5те години на втората Световна златото и парите на евреите са изпращани от нацистите в американските трезори.Америка се намеси чак накрая,когато се обезкърви Европа.Немската дойче банка финансира с милиони предизборната кампания на Тръмп,защото е германец.Всичко се повтаря.

29

Българин

преди 1 година

По-добре ядреба война отколкото да позволим на Русия каквато и да е победа в Украйна. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.

28

Николай

преди 1 година

Искате да кажете, че втората по сила армия в света е успяла за 5 месеца да отхапе едни 20% от територията на една от най-бедните държави в Европа, на която й даваха часове ли? Конвенционалната сила на Русия е вероятно като тази на Франция, ако не и по-малка. Старо и изгнило въоръжение, танкове от 40 г. и две-три машини за парада... Утре, ако избухне една революция по границата, няма да имат и 10 хил. боеспособни и екипирани сигурно, за да наложат мир в задния си двор.

27

Анонимен

преди 1 година

Лавров: "Географические задачи спецоперации изменились, в том числе из-за поставок Киеву HIMARS, теперь речь идт не только о ДНР и ЛНР."

26

Българин

преди 1 година

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като американец, а не като руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак.

25

Анонимен

преди 1 година

само бойпо урките от друго неразбират

24

Анонимен

преди 1 година

Колкото и бедният провинциалист берач на малини на запад най-долен слуга русофил да се пъне, НИКОЙ не желае да е жител на голташка Русия. Дори ти, беден нагъл функционално неграмотен русофиле, слугуваш в ЕС, а не при руския поробител, защото там ще бачкаш за има-няма 50лв. месечно. В Крим уж референдуми, а реално никой не желае да е жител на Русия. Същото и в Украйна. Кадърните, можещите искат близост със запада. Само нашият панелен бедняк си милее за голташка Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Как ще ги анексира, Зеленски каза че до зимата ще си върнат всичко + още нещо

22

Анонимен

преди 1 година

Е тия ожесточени бойни действия някаква тайна ли са, та единствено в телеграм почти апокрифно могат да се намерят? Май са повече приказките отколкото действията.

21

Ами

преди 1 година

това е смърт за америка - дадоха парите си вятъра (но ще ги вземат от ЕС които просто едно стадо овце )като им дадът новото си оръжие в замена на строто отдадено в УКРАИНА за да им работи ВПК което дава в 200 пъти повече печалба вложени примерно в селското стопанство и плюс ГЕРМАНИЯ не ползва вече евтин газ а това означава и един или повече пконкуренти на пазара по малко ! АМЕРИКИНСКИТЕ банкири не ги интересува къдеи колко ще умрът а ги интересува ПЕЧАЛБАТА от конфликта

20

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън. Анексира, завладее, окупира и др. идеологически каламбури не водят да адекватно разбиране на реалноста. А тя е че Русия няма да допусне да граничи с псевдонезависими държави, с агресивна по отношение към нея идеологии. Да се готвят Прибалтиките, Паляците.

19

Анонимен

преди 1 година

Войната приключва когато армията на на една от двете воюващи страни е унищожена,нищо такова не се наблюдава сред редиците на ВСУ,даже загубите на руснаците са повече.

18

Разтривожина

преди 1 година

Тез американците мъжете ли искат да ни ползват или територията.Ако е мъжете да ги скрием по балканите,ако е територията всичко става мазало барабар с апиртиментити.

17

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма право на такава територия без кръв трябва много кръв на нас братята англисаксонци ни отрязаха една трета с берлинския договор

16

Анонимен

преди 1 година

Ахах във фб и тубата ли търсиш достоверна информация:) виж в телеграм хората които са на терен какво качват

15

Анонимен

преди 1 година

Малко по малко Русия си прибира териториите. Вчера Крим, днес Домбас утре Запорожието, вдругиден Киев.

14

Анонимен

преди 1 година

Според еленски русия всеки ден търпи поражения. Гледайте внимателно какво става там и мислете за кого ще гласувате, защото тука има съшите като зеленото джудже дето ще ни хвърлят в месомелачката докато те си стоят на сигурно място.

13

до фашиста 3

преди 1 година

До Анонимен ами завиждаш св.ло.ч. да!!!

12

НЯКОЙ

преди 1 година

Русия анексира територии а САЩ анексират правителства на независими държави, ми то разлика няма.

11

Анонимен

преди 1 година

Чудесно значи ще имаме нови паспорти като Депърдйо.