150

NITEMARS

преди 1 година

До Анонимен #162 Бегай от тука бе, руски тpол! Я да видим, колко бързо могат да се изнесат руските xлeбaрkи от Крим: The US Congress Declares the Need to Transfer ATACMS to Ukraine: Democrats and Republicans Support the Decision. Код "осиракос, бегайте да бегаме"!

149

NITEMARS

преди 1 година

До Анонимен #162 Бегай от тука бе, руски ***! Я да видим, колко бързо могат да се изнесат руските xлeбaрkи от Крим: The US Congress Declares the Need to Transfer ATACMS to Ukraine: Democrats and Republicans Support the Decision. Код "осиракос, бегайте да бегаме"!

148

Като минимум

преди 1 година

Русия като минимум ще си върне Харков,Луганск,Донбас,Запорожието,Одеса а по-натам ще продължи с дистанционното унищожаване на бандеровците.

147

тя

преди 1 година

Трябва 1/2

146

NITEMARS

преди 1 година

До Еврейн Как е, харесват ли ти последните новини за леееекинко заобградени 1000+ cмpадливи руски xлебaрkи, с опция да се предадат или да yмрат? Или пък за издумкан на 70 километра зад фронтовата линия хотел, пълен с командващи xлeбapkи... Найс, а?

145

NITEMARS

преди 1 година

До Еврейн Горе ръчички, *** ненагледни: youtu.be/i-Nuql0in8Y На мен ми изглежда доста обнадеждаващо "избутването" на повече от 300 km от мостченцето ХА-ХА-ХА

144

Анонимен

преди 1 година

Хората в днешна Украйна масово ще гласуват като в Крим, за присъединяване към Руската федерация. Украйна спира краткото си съществуване като самостоятелна държава. Отделен е въпросът колко самостоятелна е била за краткото си 30, годишно съществуване. Украинците не са способни на самостоятелна държавност. Те имат нужда да принадлежат.

143

Анонимен

преди 1 година

Кииф ще бъде град-държава. Там ще набутат всички нацисти и ще го провъзгласят за 4ия райх. Много *** и маргинали ще емигрират там от целия свят. Садисти, убийци и друг *** с татуси върху скалповете. Официалният герб на държавата предполагам ще включва черепи и друга подобна символика на Waffen SS. Прости хора колко щеш по земята.

142

юлиян

преди 1 година

До 154 ;Може,евентуално,в знак на добра воля на Русия, държава само със столица-Киев,но без прилежащи територии.Евентуално да им оставят две,три дерета от Галичина за аеродрум,че няма да има откъде и закъде да ''фъркат'' и така да леят заедно сълзици за ''Велика Украйна''.

141

Австралиец

преди 1 година

До Анонимен Има! И това е американската демагогия !

140

Тони

преди 1 година

Да, ще има такава държава Украйна, но вече с по-малка територия!

139

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-отвратително от руският империализъм. Малко ли им е територията та ламтят за още. Нещастници.

138

Чичовци

преди 1 година

Ще има партизанска война,гражданско неподчинение,диверсионни актове,палежи бунтове и убийства и други такива похвати каквито руснаците са правили и правят и сега.Бъдете уверени в това,че няма да имате и един час покой,все ще сте на прицел,РУСКИ ТВАРИ!.

137

Само питам...

преди 1 година

Някой да е чувал за Гуам ? А историята на тази страна в Тихия океан която по време на ВСВ САЩ си я харесва за военна база и окупира ? ВСВ свършва , ама Гуам не възвръща независимоста си . Американската база си е още там, на държавата и е назначен Американски губернатор и всеки опит местните жители да извоюват свободата си се потушава жестоко ...... Краварските фенчета е безсмислено да питам. На тях не им е позволено да знаят такива работи. Вреди на мозъчната им промивка .Разколебава ги...

136

Крим не е руски

преди 1 година

това не е анексиране а заграбване на чужда земя!!! Рано или късно руските варвари ще си платят за всички военни престъпления!!

135

profetey

преди 1 година

Първо не е анексирване, а присъединяване ако е с референдум. Колко ще е честен този референдум е друга тема. Второ - по мое мнение единствено ЛНР може би ще се присъедини скоро. Причината е че другите територии - ДНР, Запорожие, Харков и Херсон не са контролирани изцяло от руската войска и съюзници. Друг е въпроса че след месец не се знае какви ще са териториалните промени на фронта.

134

NITEMARS

преди 1 година

До #141 ЕврейнСамо напомням: Кушугун <-> Керч е по-малко от един ATACMS изстрел :DRun, stinky russian roaches, rush headlong...

133

Анонимен

преди 1 година

Те вече са руски

132

Ludoto Lenche

преди 1 година

.....Ukraina prikliuchi kato darjava !!! Izglejda samo Zelenski i svitata mu oshte ne sa go razbrali !!!

131

NITEMARS

преди 1 година

До Еврейн(Да де, Както се вижда, липсва ти убеденост - "може да ги е избутала", не звучи бодро... по-скоро е допускане, че мечтите ти ще се сбъднат. Първо, че няма с какво да ги избутат, след като не останаха танкове и наскоро точно HIMARS издъниха не малко погреби в близост до фронта и нa рашистите им утихна артилерията - останаха им едни ракети от далеч (за убийство на цивилни граждани далеч от фронта), ама и те ще са до време.NITEMARS е заигравка с HIMARS, не e неграмотното ти "nightmars".