19

АнонимеН

преди 1 година

КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ВИДЕОТО , АКО ИСКАШЕ ДА ГО НАРАНИ ДА ГО Е ИЗРИТАЛ ХУБАВО! А ТОЙ САМО ГО РИТНА ЛЕКО! БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЦЕЛТА Е ДА ГО НАКАРА ДА СЛУША! НЯМАМ КУЧЕ И НЕЗНАМ ДАЛИ ТАКИВА СА МЕТОДИТЕ ЗА ВЪЗПИТАНИЕ НА КУЧЕ АКО НЕ СЛУША! НО ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ПОБОЯ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ!

18

ПроСоТо

преди 1 година

какво "малтретиране"?..Просто малко груб опит за възпитание от собственика..Както се видя,помиярчето не само не се опита да избяга,ако това е било "малтретиране",а съвсем послушно изпълни командите на чорбаджията му....Да випикам на идиотскоточучкарско "състрадание" !..Чак и "проКУРатурата" са заела с това!!!..Пълен резил!..Една моя позната се оплака,че мъжът й я тероризира жестоко и аз съм свидетел на това..Като се обърнах към "Борба с домашното насилие" ми отговориха,че не могли да превъзпитат

17

Док

преди 1 година

Гледал съм куче. Целият му живот бе с нас. Сега не гледам, защото знам каква отговорност е. Да, думата е отговорност. И за най-малкото, и за най-голямото. Животинката явно искаше да излезе навън, но тоя беше на друго мнение. Това животно трябва да му се отнеме и да се даде на някой, който ще се грижи за него. А тоя изпадняк ако някой го подрита така на улицата ще вдигне вой до небесата.

16

Имам

преди 1 година

Косми на гърба , разтърсващо е нали?Побъркан свят,. Настъпих калинка , бързо викайте някой да я спаси.

15

айде пак

преди 1 година

Каква поредна кучешка драма

14

Да напомня ....

преди 1 година

...НЯМА, Повтарям няма НА СВЕТА ЧОВЕК КОЙТО МРАЗИ КУЧЕТА, КОЙТО ДА ГЛЕДА КУЧЕ У ДОМА СИ .... Няма ..... Това на видеото Е КУЧКАР. Същия като многото коментиращи тук кучкари. Само дето камерата го е показала в истинската му кучкарска светлина . Когато са сигурни че никой не ги гледа всички кучкари са като тоя на видеото ... нека да си припомним и че КУЧКАРИТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА И ОСНОВНА ПРИЧИНА ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ... Няма как някой който не отглежда кучета да изхвърли куче на улицата .Нали?

13

Анонимен

преди 1 година

Майко, за това ??? водеща новина по висчки медии. Деца нямат, имат кучета. Сбъркан народ.

12

До Анонимен 24

преди 1 година

Много е готино когато някой сравнява децата и кучетата. Това показва почти сигурни психически отклонения.

11

Анонимен

преди 1 година

Кученцето е като малко детеявно голяма част от коментиращите така се държите и с децата и с хората попринцип!!! Не мога да повярвам! Кучето е ритнато, урадено във вратата след като е подхвърлено във въздуха, хвърлено на стълбите и се чува как плаче и в асансьора! Какво ви става, хора? Утре някой ще ритне вашето дете, ще го блъсне в стената, защото е решил че е направило нещо неправилно, грешно, лошообщество българско, недоразвито, просто!

10

Анонимен

преди 1 година

Резултатът е, че този човек ще оттегли позволението си да се снима във входа на блока, където живее и ще махнат тази камера. После някои от съседите му ще пищят, че са ги обрали и полицията не е намерила крадците. Не видях побой на видеото. Поскара му се и това е.

9

Анонимен

преди 1 година

Много леко го подритва, за да му покаже, че върши нещо нередно и това е. Няма побой, няма нищо. Вероятно кучето е излязло през вратата на апартамента без позволение. Много шум за нищо.

8

Анонимен

преди 1 година

А за тоя дето остави цяла България на студено и я ограби чрез инфлацията и обрече на предстояща смърт хиляди, сигнал в прокуратурата, кога????

7

Dudu

преди 1 година

Хората с невъзпитани кучета са така.

6

Анонимен

преди 1 година

***. То пък на такава беззащитна душица да правиш това... *** долен. Отвратително! Хората не разбраха, че няма ненаказано зло. И за това нищо хубаво не ни чака. Душица златна, дано него някой така да ритне. ***, а не човек

5

Анонимен

преди 1 година

С бело по носа мое прегазиш журналист през колата му или да затриеш 2 минувачки и да не лежиш или да си под домашен арест, но за куче, подаваме сигнал

4

Xx

преди 1 година

Смърт за тоя комплексар ! Въобще всички селски комплексари в тая държава трябва да бъдат изтребени. Няма никаква полза от тях само хабят ресурс. Такова е и отношението им към обществото и ценностите като цяло !

3

Анонимен

преди 1 година

Има вид на дърт фен на Батака, в момента гравитиращ към ***..

2

Анонимен

преди 1 година

побоя изрязан ли е, или това е цялото видео?

1

Анонимен

преди 1 година

Чак пък разтърсило , по ни разтърси безпринципната коалиция на Нинова