79

Анонимен

преди 1 година

Когато в една страна не можеш да ритнеш собственото си куче, ставаш като човек от САЩ ядосан на системата, всякаквите организации за защита на мравка до мечка. И нервите на американците не издържат репресивната система.

78

Анонимен

преди 1 година

Телевизиите всеки ден защо не дават преки репортажи от кланиците в България. Те ще правят голям тираж и голямо разтърсване. Фейсбукарите да гледат телевизионните репортажи.

77

Анонимен

преди 1 година

При социализма имаше танцуващи мечки и маймунки по улиците на градовете. Никой не протестираше. Всички се радваха. Животните служеха на човека, а не човекът служеше на животните. При капитализма, човекът е по-долен от куче.

76

Дес

преди 1 година

Хората с нездрава и небалансирана психика не бива да имат достъп до животни . Още по-малко пък до деца. Садизмът трябва да се санкционира рано и сериозно. Някога познавах човек , който малтретираше животни. Още от непълнолетен. Доживя до 30. Разболя се от рак и той му сложи точката, след години борба. Лошотията унищожава човек. Не е лесно да си добронамерен , но си струва битката.

75

Анонимен

преди 1 година

На клюкарката съседите вече ще и чупят камерата.

74

Теди

преди 1 година

Демона Николина много мразеше мен и котето даже заплашваше да ни наръга с нож

73

Свобода за кучетата

преди 1 година

И какво показва това видео ? Един кучкар, собственик на куче. Комплексар, твърдо убеден че кучетата като по-низши същества трябва да си знаят мястото и да не противоречат на волята на господаря. Другите по-милостиви кучкари си водят кучетата на треньор където да бъдат тренирани в послушание и покорство. Омръзнало ми е да гледам такива любители на кучетата как влачат на каишка полуудушените си "любимци" по парковете... Ама иначе всичките едни такива фалшиво- жалостиви в коментарите си...

72

Анонимен

преди 1 година

Е, хайде, чак пък 18+... (да, и не се пише +18, нито пък "разстърси"). Децата гледат изключително по-брутални сцени из американските филми, които са 13+ или дори с по-ниска категория. А чичката (не че го оправдавам) сега ще отнесе брутална присъда за това не чак толкова брутално деяние (нито е счупил нещо на кучето, нито го е наранил сериозно, както се видя) - за сравнение при опит от съсед за убийство с брадва на друг, прокуратурата просто го пусна и не повдигна обвинение.Това ни е държавицата.

71

Анонимен

преди 1 година

Проблема е голям, но разкрива много по-дълбоки проблеми. Например, според фашистката идеология по-силния има право да малтретира, убива, наказва и да прави каквото си поиска със по-слабия. По-нататък ще се сетите сами!

70

Анонимен

преди 1 година

Виждаш мизерията, в която живее тоя, и повече няма какво да го съжаляваш. Животът го е наказал достатъчно. Скоро ще го накаже и още.

69

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се палим излишно. Общественият интерес е огромен и правилните хора са видели видеото. Последният подобен в нашия квартал си го получи след месеци, след като се забрави случаят. Обществото НЕ забравя.

68

Анонимен

преди 1 година

Клюкарките на блока вече ще ни забраняват да се разпореждаме със собствените си дела и кучета. Клюкарките се издъниха и сега ще трябва да се приеме закон, който да им изключи шпионирането на съседите, което е незаконно. Незаконно шпиониране на хората. Съд за клюкарите.

67

Анонимен

преди 1 година

На никой не му дреме за чичака, даже и песa вече е забравил сигурно и маха с опашка чакайки си вечерята.... Само няколко бездетни джендъра реват и се правят на лиземерни хуманисти

66

no-comment

преди 1 година

вижте, няколко отделни неща са:- че е малко беззащитно куче и не заслужа - да.- няма ненаказно зло - НЕ пожелавайте на човека да си получи заслуженото (той така или иначе ще го получи по един или друг начин). НО вие защо осъждате ? Тук правите нарушение на божествените закони- че е пълно с кучета и кучкари също - тук защо никой не прави нищо ?!- че не се правят деца а се взимат кучета - тук защо никой не прави нищо ?

65

Анонимен

преди 1 година

За общите части се решава от събранието на етажната собственост, ако всички са съгласни. Нямаш право да ме снимаш. Махай се от блока.

64

Анонимен

преди 1 година

Да попитам господина от видеото защо се покри, като дойде телевизията. Нали е много прав?

63

Шуши

преди 1 година

Еее, наритал е малко един неблагодарен пoм ияp, голяма работа. Кой знае какво му тежи на човека, животното нали е затова - да те разтовари.

62

no-comment

преди 1 година

този е просто...и това малко кученце...че има кучето дето заслужават - такива големи дето са пълни поляните с тях и гонят децата и хапят.... окама тва малкото...

61

До 71

преди 1 година

Въпросът е уреден. Какво правя в общи части си е моя работа. Мога да снимам, каквото си искам. Както в къщата си имам камери на улицата, така и в апартамента в целите общи части. Ама не сме биячи бедни панелни и всички са съгласни.

60

Анонимен

преди 1 година

Животно се обича лесно - безсловесно, умилява, подчинява се. Човек е трудно да обичаш.