39

Лекар в Германия

преди 1 година

Това ли е съвременният Българин? Като чета коментарите ми става по-мъчно, не толкова за животните, а по скоро за Българското общество. Ако горкото кученце можеше да осъзнае защо този без.умец се държи така щеше то него да съжалява. Колко ли омраза и болка трябва да е натрупал,, човек" за да се държи така? Има един прекасен стих на Уилям Блейк, но на кого ли говоря... https://poetryfoundation.org/poems/43650/auguries-of-innocence

38

Мдааа

преди 1 година

Дъртака е пиян на мутика!!!! Най-лошото е, че сигурно цял живот така се е отнасял с жена си, децата си .... и никой нито е подал сигнал, нито е снимал!!!!! Сега за кучето ревем!!! По начина по който един индивид се отнася с животните, можеш да разбереш как се отнася със семейството си!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Явно виновникът си слага сам вотове срещу негативните коментари. Това няма да промени факта, че видим ли го тоя на живо, ще бъде нашамарен. Разбира се, прокуратурата е уведомена.

36

Анонимен

преди 1 година

Що не ми падне аз да го разхвърлям така

35

Анонимен

преди 1 година

Прокурата се е самосезирала, няма страшно.

34

Анонимен

преди 1 година

Абе вие не сте у ред, сериозно. Пак ни занимавате с некви по мяри и битовоселски инциденти. Толко ли няма други по-важни новини, че чак и гръмки заглавия и статии пишете.

33

Анонимен

преди 1 година

Възпитателен бой. Кучето е избягало от вкъщи и получава урок по възпитание. Тръгва обратно към вкъщи по стълбите, стопанинът му го кани в асансьора като човек. Двамата се прибират.

32

Космонавт

преди 1 година

Капана на падналите е лошото държание към животните. Бог ни даде да властваме над животните за да ни тества. Не очаквайте Бог да ви наказва, Той не иска да се занимава с това, изпратил е Сатаната/Закона да ви съди и да ви мачка. Падайте на воля, губете душите си, за да останем една шепа Хора с душа и да се кефим на това което си е наше по право. Аман от органични портали, клонинги и паднали, прекалено много станахте!

31

Винаги

преди 1 година

Съм писал тук против кучкарите, когато куче е нападнало човек. В случая обаче, що за "човек" е това. Остави, че малтретира малко животинче, но със сигурност утре ще постъпи така и с човек. Типичен пример за потенциален убиец. Така че, селяни, моля ви, не го защитавайте.

30

Ако

преди 1 година

някоя немска овчарка примерно, щеше ли ? Отношонието към жовотните е показателно.......бас хващам, че и с хората се държи така ***.

29

Анонимен

преди 1 година

За умно-красивите както винаги проблем 1 за прокуратурата е чичак и пес ...... за милярдите откраднати и стотиците хиляди хора отишли си без време от тоя свят и избягалите от продължаващата БКП кочинa , прокуратурата мое почака.....

28

Анонимен

преди 1 година

Няма ли хора за биене, че бият куче? Не е човешко, това е кучешко.

27

СЕЛЯНИН

преди 1 година

Едно време ги тричахме и нищо им нямаше...

26

Анонимен

преди 1 година

Когато освен кучешките и човешките драми започнат да разтърсват интернета и не само интернета - тогава може би не всичко е загубено.

25

Анонимен

преди 1 година

Що ако си е негово ше си го бие колко иска. Некой кутрета особено малките са страшни копелдачета

24

Анонимен

преди 1 година

Даже не го подритна, а имитира подритване. После му се скара.

23

Анонимен

преди 1 година

Куче се бие само с вестник а не ритници и с ръце , защото помнят и тоз има късмет че кучето е малко а не доберман или питбул. Казвам го и за незапознатите

22

Алън Грант

преди 1 година

***, как може да биеш такова малко кученце? Най-лесно е да си го изкараш на малката беззащитна животинка.

21

анонимен

преди 1 година

еми мен пък не ми пука за чуждите деца и не смятам, че всяко е бъдещето на тая мизерна държава. освен ако не визираме бъдеще с кристияновци и жоржета по улиците, които мачкат хората наред. не е топ новина, но не е и нещо, за което да си затваряме очите - днес е кучето, утре ще бие шамари на някое дете или по-лошо..

20

Фалшива новина

преди 1 година

Не видях побой на това видео.