176

Пич

преди 6 месеца

Еееее, ми те за толкова ви качиха на власт: колкото да признаете македонския език, да пуснете макетата в Европа, да ни скарате с Русия и да ни спрете газа. Не беше предвидено да правите промени в съдебната система, да развивате българската енергетика или да повишавате жизнения стандарт на населението.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Не сте да. Няма как да я завършиш ако не си я почнал. Измамници долни.

174

Анонимен

преди 6 месеца

Този е наистина луд.

173

Анонимен

преди 6 месеца

Не сте, хората още живуркат някак. Докарайте България до 4 милиона и ще ви признаем скапани бандити и наркомани

172

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе още не сте съсипали всичко. Малко ви остава.

171

анонимен

преди 6 месеца

А, мерси от вашата промяна! Отивайте си и повече не се връщайте!

170

Анонимен

преди 6 месеца

Че вие започнахте ли я,бе Кире?! Знаеш ли колко обеднях откакто си на власт. И оная остроносата ехидна усмивка защо не си оправи министерството, ами дава пак митницата на фирмата. Нали я изтони веднъж? Какво става, брате? Споразумение ли постигнахте?!

169

Анонимен

преди 6 месеца

Повече "промяна" няма нужда.Махайте се!Провалихте се във всички направления и показахте,че шуробаджанащината е вредна и корупционна.Такова грозно чудо не се е случвало.А решението на съда се обуславя на факти,затова е редно Кирил Петков,ако вече е понаучил български,но едва ли правната терминология и законите ,да не се излага и произнася като лаик.Какво сега,народен съд ли иска и беззаконие? Значи за което не му изнася е виновен съда ,тъй ли измамнико?

168

Анонимен

преди 6 месеца

ПП дори не започнаха промяната. Не подготвиха нужните закони и не ги внесоха в парламента. Спряхола плана за развитие, за да си допишат свои фирми и изхвърлят от него другите. Нескопосаният им план получи 1 млд по-малко и кой знае кога ще дойдат парите. Пеканов, който отговаряше за този план, видя далаверите им и избяга навреме. Дори се дистанцира от проекта за батериите на изпроводяк.

167

Тъпчо

преди 6 месеца

Промяната на цените не сте довършили сладурчо.

166

В контекста на Киро

преди 6 месеца

това да останеш да си вършиш "промяната" означава:лъжи и измами по ТВ;нови шуробаджанашки назначения;афери стил джемкорп;използване на фирми подизпълнители на наши хора,вместо държавни изпълнители(първите дават комисионни);покупко-продажба на депутати;нарастване на инфлацията и скока в цените на всичко и невъзможност на Киро и правителството му да се справи, това води до брутално обедняване на хората...Страхуваме се,че Киро и сие могат да останат,това би било крайно вредно за хората.

165

Анонимен

преди 6 месеца

То ние взехме да се страхуваме, да не вземете да я довършите. България де, не промяната!

164

Напълно те разбирам

преди 6 месеца

Евала Кирка. Върна му го с лихвите на оня остриган, с кафеникава кожа, с брада и ходещ с милизлив анцуг и маратонки пpиMaт дето те уцели със снежна топка в главата за 3-ти март на Шипка. А то накъдето и да се обърнеш все ексемпляри отговарящи на това описание в България, демек той е представителна извадка на българите. Такъв гросмайсторски тупаник им натресе на остриганите, с кафеникава кожа брадати предателски ши6aни български ГaHьовци на изпроводняк, че ще им държи влажно десетилетия.

163

Анонимен

преди 6 месеца

Страхът е голямо шубе.... Чуствам, че тепърва ще те тресът все по-сериозни паник атаки, треперушко. Ако има възмездие на тази земя - така ще е!

162

Писимист

преди 6 месеца

В зимата на Киро ще горим гуми,мебели и стари дрехи...

161

анонимен

преди 6 месеца

И слава богу !

160

Бочко

преди 6 месеца

Иска да ни довършва...

159

Майора

преди 6 месеца

Кирч , Кирчо тотално се провали и за нищо не ставаш! Каква промяна искаш като си избран с помощта на олигарсите и в зкск наблагодарност закри спец звената да не го разследват , а за шеф на КПКОМПИ ще слагаш имотен крал с 22 имота от една заплата и разследван за импти и пари в чужбина! Така че Кирчо хващай си Линда и отивай оттам , откъдето си дпшъл!

158

КНСБ

преди 6 месеца

А ние сме възмутени от тоя на снимката - всичко у него е .... фалшиво !!!

157

Анонимен

преди 6 месеца

Дваме на вас , а вие гласувайте за нас. Това е в превод .