115

Анонимен

преди 1 година

Като чуя за промяната и вече ми идва да го фрасна в тъпaта му усмивка, стига да бяхме в една и съща стая.

114

Ристо

преди 1 година

До ЛЕНА-МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛДа, сега парапетлена ще я предложат за премиер, а за началник на кабинета и кирчооо!!! Както навремето путин и медведев се въртяха на постовете президент и премиер!!!

113

Augusto Pinochet

преди 1 година

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ИНДИВИДИ КАТО ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО! АМИН!

112

Анонимен

преди 1 година

Довършили????? Ама вие започнахте ли??????????

111

Анонимен

преди 1 година

същите глупoсти ги разправяше и асенчо, за някакви милярди и даваше примери колко магистрали били това, колко мостове..... Гледам вече за година и половина нищо, зарязани пътища в ремонт, примерно за Самоков. Мостове няма, магистрали също, даже влак до Етрополе няма още.......само по-пpoсто парче от кирчо може да вярва на тая шайка от ПП. Предпочитам на Баце фирмите да крадат, но и да има построено нещо, защото сега хем няма пари хем нищо не е направено....

110

ЛЕНА-МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ

преди 1 година

КИРО - НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА ЛЕНА............. ВИЖ СИ АКЪЛА, БЕ БУ**НАК.....

109

Анонимен

преди 1 година

Без тебе ще е по-добре в ПП! Намразиха тв хората, защото си ке леш! Назландисваше се на властта и това яко си личеше! Вместо скромен, ерудиран мъж, ти се оказа арогантен поплюв Ко, нахален и нахакан даже, тарикат! Ей затова загубихте опора под краката си!

108

Кирчо-Харварда

преди 1 година

нали щеше да има газ за България, а днес Палавата Урси рече да орежем потреблението с поне 15%

107

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев е бебе-ангелче пред това същество накозеното нацистче

106

Прибирай се в Канада

преди 1 година

доста осмърде света вече

105

Анонимен

преди 1 година

хахаах стига бе !

104

Анонимен

преди 1 година

Кире,никаква промяна не може да има вече след приватизацията.Незнам за какво говориш ,но и ти работиш с мутри и мутреси.Милиони сме вътрешни или външни емигранти.Вирее самоназначил се "елитец" от типа на Бойко Василев.

103

Pen

преди 1 година

Аааа стига толкова с тази промяна..... ,че няма да има какво да ям другата година.Пуснахте македония, спряхте евтиния газ , платихте почивката на украинците с нашите пари ..... Не е ли достатъчно ?

102

БОГ ЩЕ ТЕ ДО**ВЪРШИ

преди 1 година

АКО НЕ БЯХТЕ ОТКРАДНАЛИ ПАРИТЕ НА НАРОДА, ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕНО НАПОМПАНАТА ИНФЛАЦИЯ - ЩЕЩЕ ДА ИМА ХИЛЯДИ СПАСЕНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА....

101

Анонимен

преди 1 година

рано или късно ще си го получиш , и цялата ви клика , дали от наши, дали от чужди..

100

Анонимен

преди 1 година

хора разберете че най-лесния начин да управляваш една нация е кат разделиш народа и го настроиш един срещу друг - старата максима разделяй и владей в момента се изпълнява на 100% в България. Нямате избор ! НЯМАТЕ НИКАКЪВ ИЗБОР ! Избора ви е винаги един и същ, без значение за кого ще гласувате, трябва ни обединение, нови лидери, лидери от народа, старите кукли трябва да бъдат изпържени, иначе загиваме, ще сме следващата Украйна, Сирия, Либия и всяка друга унищожена от вътре държава

99

Анонимен

преди 1 година

И в какво се състоеше"Промяната"????Каузата Македония предадена,руският газ спрян,десет милиарда лева нови заеми изхарчени на вятъра,инфлация която е доста по голяма от средната за Европа?Та Кирчо това ли е тая пуста Промянааааа?

98

Интересно...

преди 1 година

...как точно можеш да довършиш нещо, което не си започвал?

97

Ристо

преди 1 година

Наистина е крайно време, всеки кандидат за високоотговорна държавна длъжност, да минава през сериозен психопреглед пред специално създадена държавна медицинска комисия!!! Така ще се избегнат случаи с депутати педофили, дементни, ***- и циклофреници, истерици и като този на снимката, и аз не знам как да го определя, нещо, може би съвкупно от всичко което съм изброил, с допълнение "патологичен лъжец" и другия ококорен измамник-***!!!

96

Анонимен

преди 1 година

Даже съм убеден, че тука е пълно с гроп-трoляци. Защото дори и копейкаджиите са против Боко, а гледам яко минуси. И да сте първи, което ме съмнява, пак ще трябва да се съобразявате с ПП, така че слезте малко от облаците.