86

проблема ви е

преди 1 година

решен, само където ще пострада егото ви! Но и без това е ясно на всички ,че не знаете и не можете да управлявате! Та ето решението - един голям букет цветя, кутия хубави бонбони и вкупом всичките превратаджии при Баце в Банкя! Бате Бойко ,ИЗВИНЯВАЙ , той е великодушен , ще ви прости прегрешенията и всичко ще си дойде по местата, държавата ще тръгне отново по европейския си път!

85

до 89

преди 1 година

Така е. Прав/а сте. Рафи завърши Бъркли. Живее в Ню Йорк. Работи там и годеницата му е корейка. Няма как да обяснят на избирателите си това, че се коалират с американски възпитаници. Избирателите на БСП са русофили. Те дори не го крият. Гордеят се с това.

84

ДАНС

преди 1 година

Данс трябва да забрани пп Възраждане и да им раздаде по един еднопосочен билет за влака към Масква.

83

:D

преди 1 година

До ПП-ВЪЗРАЖДАНЕ - бате, коалиция между тия двете ще тресе държавата като родопската теснолинейка по време на ураган и зземетресение едновременно. Ще ни изпада пломбите на всички.

82

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане , да изринем плявата!

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/87"БСП са извратени. Правят коалиция с американските възпитаници." - и що да не правят? Синът на лидерката и той е американски възпитаник... или про'*** не можете да го вденете това?

80

Анонимен

преди 1 година

95% европеидни про'стаци си ги избрахте тези! Защо рИвете?

79

Анонимен

преди 1 година

БСП са извратени. Правят коалиция с американските възпитаници. Сега почват да ни баламосват, че Кирил не трябвало да е премиер. Да стане Нинова премиер като на нейната партия връчиха мандата! Да я видите, че 2 стотинки не струва. Поне да забие последния пирон в ковчега на БСП.

78

Анонимен

преди 1 година

До ПП-ВЪЗРАЖДАНЕ - виж статуквото колко минуса ти даде.

77

Анонимен

преди 1 година

Избори, Възраждане или който е там, излизаме от ЕС и НАТО и пара'зити'ращите европеиди да умират от глад!

76

ПП-ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

ПП и ВЪЗРАЖДАНЕ трябва да се явим заедно на изборите и да отвеем всичкото статукво със се парцалите.

75

Анонимен

преди 1 година

Това тлъсто и дърто туловище няма наяждане. Една от многото политически прости титли, окрали държавата и обслужващи чужди интереси срещу пари.

74

Анонимен

преди 1 година

Симов каза сутринта, че Киро не трябва да е премиер понеже изгонил чистачките и шофьора на руското посолство. Хахахахахахахахаха Въртят сучат Русия ги влече... ама нито Нинова изпрати детето си да учи в Русия, нито друг от БКП. Рафи завърши Бъркли за почти 400 000 щ. долара. Нинова лъга, че било стипендия, но от Бъркли казаха пари на чужденци не дават. Киро, Миро... всичките са един дол дренки. БСП какво ще обяснява на избирателите си, че е тръгнала на просия за премиер. Нямат кадри.

73

Анонимен

преди 1 година

Сега на Кирил Петков да му дадат Мин. на регионалното развитие да видим дали ще иска онези пари, за които настояваше Гроздан Караджов. Да покаже как ще се разплаща с пътните фирми без НИЩО.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/46"Ето ви я промяната, върнахте тоталитаризъма и БКП." - я кажи, кога БКП си е била отишла, про;стак европеиден?

71

Хахаха

преди 1 година

Как е възможно да се коалирате с пп, като вие сте за Русия а пп против???? И след като направиха всички неща против Русия и против българските интереси ВИЕ даже им предлагате те да издигнат премиер!!!!!!! Колко струва това извра .. щение?????

70

Снимка близък план

преди 1 година

Ако съм премиер, първото нещо, което ще направя е само акредитирани журналисти с висок диплом по журналистика и доказан принос в журналистиката да имат право да влизат в сградите на институциите. Иви николови, недялковци, лаладжии - вън на тротоара.

69

..

преди 1 година

айдее честито ви. от днес махайте колите щото само с каручки ще се предвижвате по непипнатите 2 години и старателно неподържани вече земеделски пътища. както и да говорите само за хляб и криза и липса на газчица. радвайте се на водата слънцето и хляба че скоро само на водата и хляба ще се радвате

68

Анонимен

преди 1 година

Къде са им маските или маските са за баламите?

67

Анонимен

преди 1 година

Нинова изглеждаше най-уравновесена. Как да не я предпочете Радев. Но Свиленски наистина много се вълнуваше от срещата с баджанака си. Мноооого му трепереха ръцете.