106

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ти си за Премиер. Дерзай! Захапи яко кокала и не пускай! Още има за глозгане.

105

Анонимен

преди 1 година

Всички в това управление превърнаха ДЪРЖАВАТА ни в лудница! Некъдърни,алчни,властолюбиви,интересчии,корумпирани българомразци играят пиеска колко са загрижени за горкичкия народ! Подрис-ка-ха се с тези пенсии безцрамниците,въпреки че и това е лъжа,защото инфлацията ,която предизвикаха с продажното си управление изяде увеличението заедно с пенсиите! Хора с по 40год.трудов стаж са оставени да измират от глад и мизерия с пенсии от 230 евра,докото те лапат многохилядни заплати и милиони откраднати!!

104

Радев

преди 1 година

напротив, точно генералът гном трябва да е следващия министър председател. В него се е преродил Милко Калев Балев, родом от Троян и член на бившата шайка от БКП-то, известна като Политбюро. С такива политици на страната, изобщо не се учудвам, че дори и г-н Марио Драги не желае да го предложат за министър председател на България. Честито на финансистите и икономическите експерти на политическите партии. Субсидиите им свършиха, а те тепърва започват да пискат Фиска, фиска. Моите ФО и СБ са в евра.

103

Анонимен

преди 1 година

Какво безсрамие, тази отстрани най-достойния премиер, и го направи по искане на кукловодите от раша ! Вчера дори каза, че той бил направил крачка назад и си взел поука......Каква поука да си вземе?? ненормалница, да не му е класна?!

102

карачанаков

преди 1 година

ПП ние предлагаме за премиер ПН/просто Наско/ -Атанас Атанасов ама не ГНОМА, а бившия МИНИСТЪР на КУЛТУРАТА него всички го аресват,той е пич и има КУЛТУРА за МИНИСТЪР.

101

Анонимен

преди 1 година

БСПто имаше уж кадри да "покрие" цялата страна, сега пък нямали премиер! ПП като нищо могат да им предложат Радо Шишарката, Азис, Въргала или Патрашкова. А ако предложат Гала, тя направо си върви с кабинета, събрала е всякакви отреп

100

Анонимен

преди 1 година

Разбирайте го като - Няма ние да носим отговорност за вашите провали.

99

Како Корни,

преди 1 година

я се стегни! Нали взе мандата? Шубе ли те е да управляваш? Не може и туй до края, и душата в рая. Толкова сте жалки, че чак сте смешни. Чалгарите са още по-жалки, забъркаха л?йната, пък сета друта песен пеят. Айде къш!

98

?!?

преди 1 година

Тая какво очаква? Та тия предлагаха премиер преди десет дни и нищо не стана?!? Това е тежка простотия. Набутват ги да носят отговорността и негативите пред обществото, а импексова да командва парада от зад. Това заприлича на "Ние не изнасяме оръжие за Украйна, а яко дъним през Полша . Явно тактиката е добре разработена от Корни.

97

Боб

преди 1 година

Айде стига с тази трагедия, трети акт!Дефиниция на лудостта е, да повтаряш едно и също нещо и да очакваш друг резултат!

96

Анонимен

преди 1 година

Това е най-безумния парламент от Виденово време! Значи ПП не могат да получат подкрепа заради кадрите си в сегашното народно събрани. БСП викат на ПП "дайте вие кадри и ще пробваме да получим подкрепа от това НС". Стига сте го мислили ами насрочвайте избори вашата кожа!

95

Анонимен

преди 1 година

БСП още са бесни на руснаците че преди 15г.вместо тях сложиха Борисов с ГЕРБ начело на държавата.

94

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Важно е крушовишката селтачка да е на хранилка, защото повече няма да помирише власт. Целта последните 32 години от всички политици е да се унищожава всичко в България. Защо не се обединят в името на народа, а има само скандали, кражби? Трябва ревизия, съд и конфискация на всички политици.

93

Анонимен

преди 1 година

Гринч тряба да е! Така казва неговата мама Минджева.

92

Анонимен

преди 1 година

Тая що се полакоми да взима мандата като й е все тая кой ще я управлява? Току виж ПП са предложили я някой крадлив пид ал, я някой масажор, я някой пенсионер с нужници, я някой семит и жена му, а защо не и всички вкупом. На Корнела й е все тая, само да граби, дори и да ни загроби.

91

Лош

преди 1 година

До 99 Нали...Нямам си друга работа.А твоята е по-важна:Гъзолизец на БСП-ПП!

90

Пак по опорката?

преди 1 година

До Лош: Нямаш ли си друга работа, та си седнал да пишеш г'лупости>

89

Лош

преди 1 година

Не се ли наяде тая "орисница"с парите на народа!

88

Пак по опорката?

преди 1 година

До проблема ви е: Бате ти Бойко го чака бай Ставри в Централният Софийски. Но докато Гешев е главен прокурор, Бойко може да спи спокойно.

87

Пак тумба-лумба?

преди 1 година

До Анонимен 87: Правителството, драги, не се прави заради русофилство или русофобство. И депутатите и министрите полагат клетва да служат на интересите на българският народ, не на САЩ, ЕС или Русия. Анадънму?