11

БАНко

преди 1 година

ДО ОБЯД САМОЛЕТА БЕШЕ ПРАЗЕН , СПОРЕД НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА В БЪЛГАРИЯ !!! А ЦЯЛА НОЩ Е ГЪРМЯЛ !!!

10

Анонимен

преди 1 година

"Сръбският военен министър отбеляза, че някои медии злонамерено спекулират, че самолетът е транспортирал оръжие за Украйна."_________Самолет Антонов, превозва 12 тона боеприпаси, но не бил транспортирал оръжия за Украйна. Хахахха да, ние ядем доматите с колците.

9

повярвахме

преди 1 година

Украински самолет кара мини за Бангладеш , ха ха ха

8

Чугун

преди 1 година

Даже са били открити и американски боНби с атомен заряд. Въх! Имаме сиписвачи - връх.

7

русия убиец

преди 1 година

Възможно е руснаци да са сложили взривно устройство на борда на самолета, това са световни терористи. Не забравяйте че днес е 17 юли, преди 8 години свалиха малайзийския Боинг с 298 човека тези бандити.

6

Анонимен

преди 1 година

Руска схема с нелегални оръжия пак, товарят от Ниш където е руската шпионска база.

5

Анонимен

преди 1 година

От Сърбия, а? Боеприпаси, а? :))) Сега разбрахме защо вчера проруските сайтове се опитваха да пробутат, че било "украински самолет" построен в Русия, а то било за нуждите на опорките, а се оказва, че е руски самолет, построен в Украйна. Интересно какво ли е превозвал тоя самолет от Сърбия, традиционен съюзник на Русия, та на мястото на катастрофата има екип за ядрено-биологична защита?

4

Анонимен

преди 1 година

Високо точни ракети целят само двигателите и оставят самолета спокойно да кацне, но като няма наоколо летище, да не са транспортирали боеприпаси или от препоръките на властите са сигурно са някакви химически боеприпаси, каквото и да са!

3

Анонимен

преди 1 година

Ако е било оръжие за братска Украйна, жалко!

2

Анонимен

преди 1 година

Е то оставаше да са живи. При пълен самолет с бомби и ракети как си я представяте тази. По интересното е за къдее карал това оръжие. Нали уж нямат оръжие защо го изнасят. Пак наркомански номера. Оръжието което им дават част от него го изнасят и продават. Наркоманчето праи пачки.

1

Анонимен

преди 1 година

Някой от Сърбия ще дава обяснения на Путин, чини ми се