31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "Самолетът е излетял от Ниш, където е руската военношпионска база на Русия. Груба грешка, защо украинците изобщо, работят със Сърбия, която е руска марионетка?" Самолет излита от проруска държава, с проруско авторитарно правителство, което твърди, че "товарът има всички документи", които се оказват пълен фалшификат, обаче някой мисли, че това било товар за противника на Русия във войната :)))))) Абе, имам един мост за продаване в Нигерия :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Украйна е във война,Сърбия произвежда боеприпаси,които се използват в ВСУ,но самолетът лети за другаде?Сърбия не знае?Руснаците смятат сърбите за братя,1185/братя .Боже опази!/,но сърбите са най-големите к.ви на балканите!

29

Анонимен

преди 1 година

3 пъти същия самолет е излитал от Бургас.. Носил е боеприпаси за Полша. Намерили са мръсният начин да снабдяват Украйна с оръжие през трети страни. И всъщност доставчиците искат война. Вярват си, че ще оцелеят.

28

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО КАто се има предвид "специалния товар" и като знам как точно такива неща една "специална" държава ползва в една "специална" операция, е почти 100% сигурно, че кремълските другаре са били крайните получатели на "пратката". ОСОБЕНО като се има предвид,ч е те НАЙ-обичат да обвиняват вргаовете си в техните собствени престъпления. Справка: вкарването н НАвални в затвора по обвинение в корупция, и то от най-корумпрания човек в света и то след съшит с бели конци скалъпен процес.

27

Анонимен

преди 1 година

Самолетът е излетял от Ниш, където е руската военношпионска база на Русия. Груба грешка, защо украинците изобщо, работят със Сърбия, която е руска марионетка?

26

Анонимен

преди 1 година

Руснаците също вече обикалят къде ли не да просят снаряди. И тяхното е ненормална работа - по 40 000 снаряда на денонощие изстрелват.

25

Анонимен

преди 1 година

Дейли Мейл във всичките си статийки нарича самолета украински и пилотите украинци. Летели са към Бангадеш. Имало мини и други оръжия.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Изключително глупава идея е да се работи със сърбите, които са руски под гьзници. Не знам кой е подучил украинците да направят тая грешка.

23

Анонимен

преди 1 година

Според сръбския транспортен министър самолета имал "всички нужни документи" и според тях превозвал бойни и тренировъчни мини. Като се имат предвид замесените в спасителната операция екипи и съобщенията за "неизвестно вещество", защо ли си мисля, че сърбите нещо спестяват истината? :))))

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 "Най-вероятно сърбите са продали барут на фирма от Бангладеш, но е щял да завие към Украйна :) И по погрешка е бил свален от приятелси огън на НАТО." Сърбите не знаят на кой всъщност продават. Като Нинова. :)))) И "естествено" ще продадат точно на държавата, която воюва с тоя, който им осигури "евтин" газ. :)))) Забавно е да се четат интерпретациите на русофилите.

21

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно сърбите са продали барут на фирма от Бангладеш, но е щял да завие към Украйна :) И по погрешка е бил свален от приятелси огън на НАТО.

20

Анонимен

преди 1 година

До Бебо Несъмнено от "новите" руснаци.

19

Анонимен

преди 1 година

До !!! "Самолетът е сръбски, нает от украинска фирма, превозващ боеприпаси за Бангладеш." "Украинска фирма от новата "администрация" на Донбас, нали? :))))

18

Бебо

преди 1 година

Защо в статията никъде не се споменава, че самолетът и екипажът са украински?

17

Анонимен

преди 1 година

До Оппа "Самолетът не бил за Украйна? А за къде? Сигурно за Русия?!?" Наистина, странно, че Сърбия, най-верния съюзник на Русия на балканите, изрпраща "боеприпаси" за Русия. Много по-"логично" е да ги изпраща за воюващата с Русия Украйна! Абсурдите и логическите провали на руските мегафони край нямат.

16

!!!

преди 1 година

Самолетът е сръбски, нает от украинска фирма, превозващ боеприпаси за Бангладеш.

15

Оппа

преди 1 година

Самолетът не бил за Украйна? А за къде? Сигурно за Русия?!?

14

АЛО

преди 1 година

Нинова , четеш ли ? Продължавай да изнасяш оръжие за трети страни докато почнат да падат самолети над Бг .

13

Анонимен

преди 1 година

Каквото са търсили това са намерили.

12

По същество

преди 1 година

Хванаха сърбите над*пени към САЩ. Изневяра на Русия. До няколко дни ще се разбере истинската дестинация на оръжията - САЩ. И тогава сръбския народ бърже бърже ще приключи с амбициите на елита им за ЕС и НАТО.