51

Анонимен

преди 1 година

На десетия опит успях да сложа минус на гигилосника хихилосника.

50

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ТАКА Е , КАТО КАРАТЕ РУСКИ МАШИНИ И САМОЛЕТИ ---ПАДАТ , КАТО КРУШИ...!

49

Освен, че

преди 1 година

самолетът е украински, всички се надяваме екипажът да е бил 100% укри нацисти.

48

Анонимен

преди 1 година

Следващия път, ако падне в Черно море, ще избухне ли или ще потъне? Може ли да предизвика катаклизъм?

47

Сата НАТО

преди 1 година

Гръцките спец служби още не могат да разберат антракс ли е или бял прашец за Зеленски. ----///----- Ами защо не попитат вашите любими путински под гьзници - сърбите, които са го натоварили?

46

Алекс

преди 1 година

АН-12.Този самолет сигурно е бил на 50+ години.Произведен в СССР.Целият съветски авиационен *** трябва да се издаде като скрап,вместо да причинява жертви.

45

Анонимен

преди 1 година

Имало е много бял прах,разпръснат около самолета.Гръцките спец служби още не могат да разберат антракс ли е или бял прашец за Зеленски.

44

До 50

преди 1 година

През Румъния не е ли по-близо до Украйна??

43

Обективен

преди 1 година

Има една статия от 2006 г. за няколко експлозии във военен завод в Парачин , близо до Ниш. Тогава се е издигнал облак с форма на гъба над Парачин. Явно имат производство на някакъв вид бомби.

42

Анонимен

преди 1 година

Големи специалисте сте тука поне завършете осми клас.

41

Вервайте ми

преди 1 година

Бангладеш?,може би но от там за Украйна.Не сме расли в саксия.

40

pege

преди 1 година

при 12 тона боеприпаси кратера ще е поне 3 метра дълбок и 6м диаметър. Тука май мирише на химическо оръжие. да не се прават на туй онуй

39

Моля те, недей

преди 1 година

Петя, целият екипаж Е загинал, а не СА загинали! Екипаж е в единствено, а не в множествено число. Ако бяха екипажИ, тогава можеш да кажеш, че СА загиналИ.Чети, какво си написала, преди да го публикуваш! Допускам, че не е от непознаване на езика, а от недоглеждане и бързане. Има някои редакторски програми, които колкото помагат, толкова и пречат. Не разчитай на тях, а на главата на раменете си. Все пак, такава груба грешка при това в заглавието е недопустима!

38

Анонимен

преди 1 година

Дали не е същото вещество от химтрейлите? В Кавала са им забранили да излизат и да отварят прозорците. Едва ли е заради пудра захар.

37

11

преди 1 година

Сега, ако стане епидемия около Кавала, ще стане ясно как се стига до поредните вълни.

36

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са прибрали парите от оръжията с който са натоварили самолета и в тях са поставили и бомба.Очаквали са самолета да гръмне над София, но не се е получило.

35

Напълно заслужено!

преди 1 година

Преносители на смърт са били. Оръдия на дявола в изпълнение на пъклените му дела.

34

Анонимен

преди 1 година

Братска Сърбия продава оръжие на полубратска Украйна, която воюва с братска Русия на страната на враговете от Нато. Свински черва заплетени. Важното е едни милиарди да вървят в нечии джобове, а обикновените хора - украинци, руснаци, сърби, гърци - кучета ги яли.

33

Валери

преди 1 година

Ама от Бургас всеки ден излитат укриски военни самолети...не че другарката Нинова търгува с оръжие неее тя не е такава ...много бих желал да присъствам на среща между нея и Путин и тя да го уверява че не доставя оръжие на укрите...ама много искам..

32

Валери

преди 1 година

Браво ..всичките им самолети да се разбиват...един да падне в София върху народното събрание и един върху гейвро парламента...