35

Анонимен

преди 1 година

Голфаджията е бил рейсър. Тъжно е като си играл need for speed и се опитваш да го копираш на пътя с дръгливия голф

34

Анонимен

преди 1 година

Гъзария и безотговорност плюс чувство за безнаказаност. И не е лоша идеята, която някой е подхвърлил по-долу - абсолютно всички да минат на проверочен изпит, млади, стари - всички! И на психопреглед.

33

Анонимен

преди 1 година

В Германия без ограничения по магистралите има по-малко катастрофи отколкото в България. Спрете се, бе, хора....Колко жалко за тези дечица!

32

Пижо

преди 1 година

Дори няма да питам бебетата имали ли са столчета...

31

Гиб Мелсън

преди 1 година

Онзи ден возех един немец, по-точно шваба и му показвам как всички ме изпреварват когато спазвам ограничение от 50. Викам му. В цяла България никой не спазва правилата за движение по пътищата освен мен. Питах го дали е така в Германия. Той ми каза. Не. Кратко и ясно.

30

случаен минувач

преди 1 година

И е масово това в цялата страна. Не знам комплекси ли се избиват, като седнат пред волана. Богове ли се чувстват или просто не владеят аритметика аз трети клас да сметнат, че като караш 50 км със средна скорост 90 км/ч, стигаш за 33 минути, а ако караш 120 и рискуваш живота на близките си на всеки завой, стигаш за 25. Е*** го и причината поемеш риск. Особено с тия брички, дето се карат масово, дето не знаеш кое е изгнило и ще се счупи в някой завой. Толкова безсмислена смърт.

29

случаен минувач

преди 1 година

Миналата седмица минавах точно по тоя път. Карам със 100, и аз не съм за извинение, ама карам адски стабилна, на практика спортна кола и почти не се усеща. Само дето съм най-бавния на пътя. Всякакви 20-25 годишни брички ме изпреварват с по 120-140 - хвърчат там, натиснали до ламарината, все едно тия 20-30-50 км от село до града ако ги минат с 5 минути по-бързо има някакво значение. И ето - децата си избиват. Прости хора, нищо друго. И само сопата ще ги оправи, както казват и други - наказания

28

Рющу

преди 1 година

До 32 Никой на никого не пречи да спазва правилника за движение по пътищата .Просто е приятелю, тава е!

27

Анонимен

преди 1 година

Представяш ли си ако бяха карали разумно, щяха да се приберат цели десет минути по-късно!

26

Анонимен

преди 1 година

В Англия всичко е обратно.

25

Анонимен

преди 1 година

Бойко открадна една пътна лента от българските магистрали. Тази трета пътна лента отиде в чувалчетата и чекмеджетата.

24

Анонимен

преди 1 година

Дария е моя добра позната

23

пардон

преди 1 година

До АнонименКоя е дария

22

хе хе хе

преди 1 година

Комунизма ви направи пътища и тва неоценихте щото тогава земята беше на Народа а сега с тия частни собствености ни пътища ни железници ще имате ама нали всеки си е за всеки купувайте си напрао хелакоптери

21

Анонимен

преди 1 година

Там преди 25 г. загина Дария!

20

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че от информацията за катастрофите няма абсолютно никаква полза. Те не намаляват, а даже се увеличават. Искам да попитам, обаче, и автора на материала от кой клас са го взели на работа в Днес.бг. Вероятно от началното училище.

19

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Англия само веднъж ме е спирала пътна полиция и полицайката ми направи забележка, че карам много бавно. Казах й , че колата ми не е загряла и затова не мога по-бързо и й показах, че съм дръпнал смукача на колата-рено пет. Тя се усмихна и това беше, оставиха ме. Но, най силно впечатление ми направи като карах в една улица, която е тясна и не може да изпреварваш пред мен имаше ездач на кон. Караше си коня бавно, аз зад него, по едно време зад мен гледам около пет коли се влачеха.Един не бибитна.

18

пардон

преди 1 година

До АнонименТу

17

хе хе хе

преди 1 година

Ами като нямате една истинска магистрала с 2 платна от по 5 ленти общо десет лентов път а само селски пътчета из гори с по две ленти как да стане работата

16

Анонимен

преди 1 година

А какво прави тас линейка в Двора на СУ София