55

Анонимен

преди 1 година

Тичам за билети за връщане в България. Направо не знам как търпя още в западната част на Европа

54

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРадев ли е виновен за лошия материал???

53

Петю

преди 1 година

Абе Хора като не знаем какво да правим вижте другите какво правят --например в Гърция-за тежко нарушение на пътя-свалят номерата,вземат ти колата,съдят те веднага, плащаш всичко и в затвора влизаш ако такава е присъдата.

52

Пурко

преди 1 година

Видео регистратори на всяка кола и намаляване на годишната данъчна основа със сумата на глобите, които са наложени по показания от тях. Изпреварват те неправилно - кадрите в КАТ, глоба 1000 лв за нарушителя, и приспадане на 1000 лв от облагаемия доход на свидетеля, подал сигнала. При 10% данък, това са 10% от глобата като бонус за подалия сигнала. Камери на всеки ъгъл и изключително високи наказания при повторно нарушение, включително конфискация на автомобила. Няма как иначе, ще се избием...

51

Анонимен

преди 1 година

И 10 хиляди да стане глобата, всеки знае, че няма да я плати и че на босия цървулите не може да вземе държавата, затова и не се спазват правилата. Тук въпроса е не "дали нарушавам правилата", а "дали ще ме хванат". Трябват много строги мерки, които да променят светогледа на всички, ама абсолютно всички шофьори. Чак тогава, след 5-10 години постоянни усилия в тази посока, ще можем да видим резултата.

50

Анонимен

преди 1 година

До ПижоОт това, което видях на мястото, и да са имали - нямало е да е по-разлиен резултата. Колите нямаха предници до средната колона...

49

Иван

преди 1 година

Българина си кара за село, все едно е на Монца и върти обиколки за време за пол позишън. Жалко за децата! Те не са имали никаква вина.

48

loves2drive

преди 1 година

Много тъжна новина :( Тези деца дали са били закопчани в правилно инсталирани столчета? Или са изхвърчали от скута на някой?

47

Анонимен

преди 1 година

И тези хора сутринта са станали да се радват на живота и вече ги няма! Жалко за дечицата!

46

Анонимен

преди 1 година

Седем пъти си въртя телефона за да прочета цялата статия от която е очевидно , че не е с пълен текст. Бях сигурен че окьоровявам с минути, а дали не е написана от дислектен и проверена кьор фишек?Дай Боже второто, млад съм още

45

Анонимен

преди 1 година

Жалко за човешкия живот!!! НЕЗАСЛУЖЕНО СИ Е ОТИШЪЛ НА ОНИЯ СВЯТ!!!! ЦЯЛАТА ВИНА Е НА ШМУЛЬОТО РАДЕВ!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Радев е пълен провал на нацията ни!!!На какво се гордее и пъчи този шмульо,затова,че управлява българскитегробища ли!? ТОЯ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!!АКО Е В ЧУЖБИНА, ДОСЕГА ДА СА ГО ПРЕЧУКАЛИ С КАМЪНИ ТОЗИ БЕЗСРАМНИК!!!ТОЙ НИ ПРОВАЛИ!!!

43

До Ръ

преди 1 година

Крие се, за да си почиват и да не им пречат минаващите коли.

42

Реалност

преди 1 година

Околовръстното шосе на Плевен е осеяно с дупки убийци .АПИ и КАТ спи дълбоко до пенсия.Скоро някои трябва да разбърка блатото.

41

Ръ

преди 1 година

Полицията трябва да застане на видими места и така да има превантивна дейност,тя се крие в канавката или застане така, че пречи на движението. ..

40

Реалност

преди 1 година

Пътищата ни са осеяни с дупки и неравности опасни за всеки шофьор.АПИ са убийци.А куките вместо да сигнализират затова си бъркат в носа и се крият в храстите с камера.

39

пак от плевен

преди 1 година

На тоя път е отбелязан и документиран в тубата държавния рекорд за самолет, оп, мотопед. Вижте го в тубата. 30 км от плевен до ловеч ги минава з а 7 мин.!

38

плевнчанин

преди 1 година

дивия севреозапад! особено ББ откакто ремонтира пътя, ето ти беля -караме като невиждали! По- добре да сме с лоши пътища, това заслужаваме!

37

Анонимен

преди 1 година

Често пътувам по този път. Няма нито едно мое пътуване в което да не ме изпреварят на забранен участък. Освен това е абсурдно пътят между два областни града да е осеян с отбивки през 100метра и да влизат и излизат каруци, мотори, коли без номера, трактори и какво ли не. Решението е контрол и разширяване на пътищата.

36

До Анонимен 40

преди 1 година

Пи магистрала можеш и с 200 да караш. Не навлизаш в чужда лента и изпреварваш безопастно. Сравнението е грешно. Насрещния трафик убива.