Снимка: БГНЕС

Днес около 14:25 часа в района на пътен кантон Плевен – Ловеч е настъпило тежко автопроизшествие. Челно са се блъснали две леки коли в плевенскарегистрация - „Фолксфаген Голф“, управляван от 60-годишен от плевенското и „Опел“, с водач 31-годишен. По първоначални данни, в резултат на удара са загинали водачът на „Фолксваген“-а и едногодишно момченце, пътник в автомобила.  Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена е за лечение в Плевенска болница.

От другия автомобил, участник в инцидента, са загинали водачът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце.

Още по темата
В тежко здравословно състояние в плевенската болница е настанена за лечение 21-годишна, пътувала в „Опел“-а. На мястото на катастрофата огледите продължават. Променена е организацията на движението. Сезирана е ОП – Плевен.

Временно движението по пътя Плевен – Ловеч в района с. Брестовец бе ограничено в двете посоки. Трафикът бе пренасочен през обходен маршрут за всички МПС. Движението се регулира от пътна полиция.

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 10 месеца

Тичам за билети за връщане в България. Направо не знам как търпя още в западната част на Европа

54

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименРадев ли е виновен за лошия материал???

53

Петю

преди 10 месеца

Абе Хора като не знаем какво да правим вижте другите какво правят --например в Гърция-за тежко нарушение на пътя-свалят номерата,вземат ти колата,съдят те веднага, плащаш всичко и в затвора влизаш ако такава е присъдата.