141

Хохохо

преди 1 година

Тези твоите социолази май се въртят само в двата автобуса...хахаха

140

Хаха

преди 1 година

А.б.е копейка, по твоята логика няма българска партия в Парламента ни, защото твоята партийка идва директно от сибир !!!

139

Германец

преди 1 година

"Животът ти е в опасност от сега" -- Заплашваш ли? Това е наказуемо.

138

Анонимен

преди 1 година

До 151 FCKPTNЖивотът ти е в опасност от сегаПедал ! бъди много внимателен като се звижиш навън но и в къщи не си в безопасност. моли се всяка секунда да не те сполети "нещастен случай"

137

Анонимен

преди 1 година

РЕШЕТНИКОВ ЯВНО ГИ ИЗБИРА С ПЪРВОТО УСЛОВИЕ ДА СА НЕВВМЕНЯЕМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

136

Аз

преди 1 година

Виждам единствената надежда във Възраждане. Смятам, че трябва да им се даде панс. Останалите вече ги видяхме колко струват.

135

Анонимен

преди 1 година

От 129 (до 136) - Настройването на българите едни срещу други го правят ваксърите, русофилите и русофобите. Последните са страхливци, които или се страхуват от САЩ, или от Русия и понеже България е малка си мислят, че като подкрепят другия отбор, той ще ни пази. Страх те е от Русия - да живее САЩ. Страх те е от САЩ - да живее Русия. Ето това е вредно за България. Без значение от кой те е страх е добре да си на принципа "да живее България". Ваксърите изобщо не искам да ги коментирам.

134

Анонимен

преди 1 година

Пак същите фантасмагории повтаря. Споко Копейка ще има избори, ще ви видим милионите избиратели. Ако докопаш нова субсидийка, на кантар сте, ще има за нов имот, коли. Само да не те карат да връщаш копейките, ако си под чератата.

133

Хохохо

преди 1 година

Запомвайки ВОЙНА и убивайки НЕВИННИ, раша сама си пожела изолацията и санкциите!!! Никой не желае да комуникира с Агресор и убиец! ЕС ще се справи и ще излезе по-силна, сплотена и демократична!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Русия 5 месеца превзема 2 региона от Украйна, че то една Полша или Финландия може да изкърти рашляците, без НАТО дори. Руските троляци са най-смешните и жалки хора. Кой знае и на кво приличат на живо, некви клoшари с 2 лева в джоба, аутсайдери откъснати от обществото. СМЕХ

131

абе

преди 1 година

копейкин успя ли да си купиш още един апартамент с парите на партията ?

130

прав е

преди 1 година

Костадинов е прав за всичко. Само ги вижте управляващите какви щети направиха за 6 месеца и продължават да правят, въпреки че са в оставка.За това и подкрепата към Възраждане расте. Да спечелят 50% не вярвам, но че вече са основна политическа партия е неоспорим факт.Аз лично гласувах за тях на последните избори и при все, че не са идеални, напълно оправдаха очакванията ми - бориха се докрай срещу ковид ограниченията и осветлиха много от лъжите на Кирчовците.

129

Анонимен

преди 1 година

Не Възраждане, а проамериканската политика на ЕС ще докара руснаците в Европа. Благодарение на санкциите Русия продава 3 пъти по-малко енергоносители на същата цена. Путин трябва да почерпи ЕС-депутатите. Благодарение на санкциите цените на горивата скочиха драстично, а покрай тях всички цени са нагоре. Ако продължават така нещата, стандартът на живот в ЕС ще се сгромоляса, а след него и ЕС. Тогава вече руснаците наистина ще дойдат заради такива като Кирчо и Урсула. Жалко, че не го осъзнавате.

128

Гош

преди 1 година

Копейкин ни води на война с целия останал свят а путин може да реши да ни удари ей така за спорта щото е луд и тогава Копейкин как ще го спре!? Сигурно ще си наплючи ануса и ще посрещне агресора в геобразна поза!? Няма по противен предател от тоя.

127

Анонимен

преди 1 година

Че светци в българската политика,а и не само,няма е ясно.И Костадинов не е светец.Но призовавам плюещите по него да кажат името на поне един друг български политик в момента,който е светец.Кой-Борисов,Ицо Талибана,Гнома,Нинова,Каракачанов,Винкела,Кокорчо,Кирчо Измамника,Слави Чалгаря,Станишев,Рада Дълбоката.ДПС въобще не ги броя.Хайде кажете.Костадинов поне не е управлявал.Другите ги видяхме що са стока са.И най вече колко добре работи стомашно-чревният им тракт.

126

Анонимен

преди 1 година

Някой пак не си пие хапчетатааа... Копейке, доктора каза да стоиш вътре, стига бяга!

125

129

преди 1 година

В парламента са, дупетати са, не управляват, но настройват българите един срещу друг с евтини манипулации. Скоро изхвърчат от политиката.

124

Питам аз

преди 1 година

Този май се опитва да всява паника с НЕВЕРНИ твърдения!!! ТОВА НЕ Е ЛИ НАКАЗУЕМО???!!!!!!

123

Анонимен

преди 1 година

ПКОПЕЙКИН ТОВА МУ Е ЗАДАЧАТА - ДА ПАЗИ РУСИЯ ОТ ВОЙНА!

122

Анонимен

преди 1 година

"По гнусност тези бият итн, отивам да повърна" - Приятно повръщане. Отивам да почерпя. хахаха