161

Фризьор

преди 1 година

Да няма някакъв заговор. Пунинофилите с бели коси.Оня пудел Болен Сидеров сега и тоя Копейкин. Освен това се натрапва ме явно Варна е много путинофилски град. Избраха Магарешки, Копейката...

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 Той нямаше и няма да има никаква възможност да загробва страната, защото никога не е бил и няма да бъде управляващ. Ако беше такъв, досега да ни е продал на Раша и да сме фалирали. Не разчитай да чакаме Костадинов да ни загробва, как ли не. И майка си ще продаде на Кремъл.

159

До 168

преди 1 година

Ти щото никога не си теглил заем? Няма страшно, когато икономиката работи...к.в.о. да ти обяснявам. Икономията е майка на Мизерията!!!

158

Бункерно Жуже

преди 1 година

Копейкин много си е повярвал, но е истина че има много *** народец из България. Гледам му фейсбука само някакви неграмотни селяни, бразилци и гастарбайтери му се кефят.

157

Хахохо Марго

преди 1 година

Разбира се, че сме любимци . Те ни канят и ни предпочитат във фирмите си като добре образовани, умни и красиви!!! Но ти как ще го знаеш...сигурна работиш в раша фирма, в което се съмнявам...по вероятно само мрънкаш че газа, хляба и олиото са скъпи!!!

156

До Маргарита

преди 1 година

Не е нужно някой да е евроатлантик, за да вижда прозрачните планове на продажника. Обиждаш форумците. Те не са толкова толкова долу на твойто ниво, че да не разпознават предателите.

155

Анонимен

преди 1 година

До 161 виждам че много ги разбираш нещата та искам да те попитам кой според теб зароби държавата с дългове последните години май не е Константинов

154

Анонимен

преди 1 година

До Маргарита На никой не му трябва да е любимец на Запада, руски ***! Не щем да сме любимци на Кремъл, докато там управляват некрофили , убийци и грандомани.

153

Анонимен

преди 1 година

До Боци Той точно на тези маргинали разчита.

152

Маргарита

преди 1 година

Я-я-я...на евроатлантиците им се разтрепераха гащите....взеха да заплашват! Коментиращите, да не си въобразявате, че сте любимците на запада - там ви ПРЕЗИРАТ!

151

Анонимен

преди 1 година

Копейкин превърте тАпомера.

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 Знаем ги костадиновите ти опорки. Пропуснал е да ви каже, че краде най-много Костята и че му текат пари от Кремъл. И че има пръст в спирането на газта ни.

149

Анонимен

преди 1 година

Гах ти извратения мозък!

148

Анонимен

преди 1 година

От както влязохме в НАТО останахме без армия от както влязохме в ЕС останахме без икономика какво очаквате от тези малоу.мници които 30 години се чудеха какви партий да правят само и само да са в управлението за да могат да крадът така че ако искате тези *** пак да ви управляват изберете си ги пак

147

Анонимен

преди 1 година

Как не го е срам да нарича кремълската си партия българска!!! Затова е успял да излъже само неграмотници и путинисти.

146

Анонимен

преди 1 година

Жалка карикатура на патрЕот. Ама от най-жалките.

145

Анонимен

преди 1 година

Ако разбера за фен на Възраждане сред приятелите си веднага скъсвам отношения с него. Наживо, не в социални мрежи. Досега не съм го правил даже с комунисти. Но такива извратени хора като новите възрожденци не може да са ми приятели.

144

Анонимен

преди 1 година

Не разчитай на толкова проценти, Костя! Ще вдигнем революция против теб и пак няма да те пуснем в парламента, национален предателю! Забрави!

143

Анонимен

преди 1 година

Ще направим група "Да помогнем да Костадин Костадинов да се изсели в Сибир". И пари за юрта ще му съберем. Газът там ще му е без пари.

142

Уни-тетска болница

преди 1 година

Св. Наум, на 4-ти километър, спешно издирва лицето Костадин Костадинов, за прием, оказване на спешна психиатрична помощ и лечение. На лицето следва да бъде издадена епикриза и становище, че с обществените си изяви е опасно за социалния, етнически мир и просперитета на нацията ни.