201

Анонимен

преди 1 година

До 213 Много лъжеш. Бисексуал е. Има голяма разлика.

200

До 209

преди 1 година

Щом си против гейската култура, значи си против руснаците.. Те са най-много ***-е-аси на глава от населението си. През уикендите организират "културни турове" до Тайланд и др. в Азия. Работил съм на пътнически кораб, наемаха го целия, но водеха свой персонал, да не им видим лицата. Независимо откъде се качват, чуваше се почти само руска реч. Руски олигарси и естрадни звезди, приближени на Путин, плащаха наема. Имаше и военни гейове. Така че...

199

Анонимен

преди 1 година

До Териториален Не, това ни говори, че той ви спуска своите измислени статистики, да не ви отчае съвсем.

198

Анонимен

преди 1 година

Цитат:"...парите се използват за партийни нижди...". Значи, все пак, събирате пари? А, казваш,че е лъжа, Костадине?

197

За България

преди 1 година

Аз пък не искам БГ да е колония на ФАЩ. Не им искам ге йска та култура, ге йски те им филми, извратеното им мислене, наглостта , алчността, неблогоприличието...!!! Исками се българите да си спомнят нещото ,което ни е запазило 500г като роби - любовта помежду ни, да си помагаме, да сме общност , да имаме ценности и да искаме да градим !!!

196

Анонимен

преди 1 година

Ако не друго, поне тия няма да ги има след следващи избори. Това май е най позитивната част от сегашната политическа криза.

195

Анонимен

преди 1 година

Костадин ще мачка козяците както Камаз мачка Опел Корса!

194

Анонимен

преди 1 година

До Костадинов *** - Ти си му завидял , защото на теб не са ти дали и затова !

193

Анонимен

преди 1 година

Този предател, защо ни го натрапвате постоянно

192

Анонимен

преди 1 година

Появи ли се статия за Костадинов, веднага се активизират коментатори, които го критикуват. Еднакъв стил, еднакви твърдения, еднакви лъжи. Много интересен факт!

191

Анонимен

преди 1 година

ако има война русия е губеща

190

Костадинов мизерник

преди 1 година

Изтриха ми коментара, но аз пак ще го напиша!!! Във Владиславово всички знаят как Костадинов беше обслужван безплатно от секструженичките в този квартал, безплатно, защото им осигури чадър пред полицията! Костадинов е един мизерен индивид, поредният недостоен за българската държава!

189

До хабибито

преди 1 година

Гунчева не може да предаде Предател...хахаха. Тя просто показва фактите и разкрива лъжите!!! Как можеш да вярваш на човек, който си плаща за да събере няколко "подкрепящи" които изобщо не знаят за какво са там???

188

Анонимен

преди 1 година

Костяяя, Костя, язък, че си ми комшия! Ти ли ще ни говориш за държавност, бе? Фалшиви разведеният нагъл тип, само и само да записваш имоти на името на "бившата" ти жена. Ти си долен престъпник!

187

Анонимен

преди 1 година

Гунчева не е предател , а политически осъзнат депутат. И тя си мисли за бъдещето . Не да защитава една празна кауза.

186

Румен

преди 1 година

Всяване на паника , разпространяването на слухове с цел хаос и анархия е за съд. Съгласно конституцията. Това , че е с имунитет като депутат. Може да му се отнеме.

185

Хабибито

преди 1 година

Гунчева е предател, а предателя си е предател за цял живот. Каквото и да вади мнението и вече не е меродавно.

184

Хохохо

преди 1 година

Гунчева какви факти вади....п.а ти си говори за + или -.

183

Териториален

преди 1 година

Незнам забелязвате ли но +/- за Костадинов са 50/50. И това трябва да ви говори, че колкото повече го атакуваме толкова повече гласове печели ...

182

Българин

преди 1 година

Нещо не е така! Навремето осъдиха Сербезова, че всявала паника, защото алармира, че по аптеките липсват лекарства. А ТОЗИ говори за война и никой не го привика!!! Това е разпространяване на лъжи и всяване на страх и паника!!! Я да се обърне внимание на това, че излиза от нормалното вече!!!!