185

Бау

преди 1 година

Още преди 50 години СССР стопи от 100 км самолет и от 25 км танк!Всеки изстрел с МЛРС от западна страна е обречен и осъжда на Содом и Гомор най малко 2 украински университета в Западна Украйна!

184

Истукан

преди 1 година

Русия планира разширяване на територията си чак до България.

183

Анонимен

преди 1 година

Руснаците само оръжия гледат да правят, а иначе един тостер не могат да сглобят. Империя на злото

182

Истукан

преди 1 година

Руски самолети ще нападнат София с ракети и бомби.

181

Анонимен

преди 1 година

Просто в един момент колективния запад ,че се изнерви и ще видят ушанките истински технологии. В момента запада е дипломатичен и търпелив. Но всяко нещо си има граници. Тези ме са водеща сила във нищо... въпреки че си придават такъв вид.

180

Анонимен

преди 1 година

Много пари се излива в долари за това яко плюене. Но все тая. Вие си плюйте. Като започне нета да се бъгва на макс, като цели системи започнат да отказват работа да знаете че и други имат разработки, с които да дръпна шалтера. Нали разбирате, че в мига в който това се случи оцелават само аналоговите. А те са ? Хайде сетете се де. А да, извинете и в САЩ амишите.

179

Личен опит

преди 1 година

Виждам, че много от вас се подиграват на руската наука и техника, но е добре да знаете, че руснаците са прагматични в тази област до степен в която дори немцитеим завиждат. Вярно е че не наблягат на визия за продукцията си,а и в рекламата са назад от американците. Но това което произвеждат е с уникално качество. Това всеки, който има някаква руска техника ще го потвърди. Грозно е, прилича на старо и недодялано, но е безотказно.

178

Анонимен

преди 1 година

Мила Пепа, не само е сериозно, но е и истина. Това е разработка още от преди десетилетия. И нейното осъществяване е факт. Не е обявен официално, но ако следите инфото от научните среди в Русия от години, ще знаете че е факт. Путин е изключително спокоен. А това трябва да ви говори нещо.

177

Пепа

преди 1 година

Ама тва сериозно ли?

176

Пенсионер

преди 1 година

Нали щяха да възродят москвичите , а се па лазер да свалят враждебни спътници.Да опитат да свалят американски спътник и Русия я няма.Търпението на американците не е вечно.

175

Анонимен

преди 1 година

Ако има нещо, което руснаците да са изобретили то това е русофила. Русофила е менте българин измислен и култивиран от руските *** с цел да постави България и българския народ в подчинение и покорство спрямо руската к0чина.

174

Истината

преди 1 година

И Хитлер преди да глътне цианкалий в бункера вярваш, че оръжието-чудо вундервафе ще го спаси!

173

Анонимен

преди 1 година

232- КОЙТО ГО Е ОПИТВАЛ ЗНАЕ. ГЛЕДАМ ВИБРИРАШ ОЩЕ.

172

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ Е ОТ 2014-2015 г.- ЗНАЧИ Е ГОТОВ. НЕКА РЕВАНЕТО НА ПАМПЕРСИТЕ ПОЧНЕ СЕГА!

171

Русобил

преди 1 година

Доста парици ще откраднат путиновите клептомани от поредната рисунка.

170

lukcho

преди 1 година

Ако залагат срещу законите на физиката, може и да успеят. Но досега печеливши няма и нема и да има. Но едни 20-30 милиарда рубли що да не делнат за последно.

169

E

преди 1 година

Преди новините за пРосия започваха с ЩЕ, сега с Може

168

До 229

преди 1 година

Българите и без Сорос се претопяват. Преди бягаха от комунистите,а сега от тяхните наследници Борисов и корупцията . Който има акъл бяга от ***.

167

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да направи един коптор, защото тя самата е един голям коптор.

166

Руси, руси

преди 1 година

Безаналоговите ще направят микровълнов лазер от печка, но не и нещо повече.