245

Джон Кери

преди 1 година

Хайде сега и една самонасочваща към системата "Калина"

244

Боратино

преди 1 година

Руснаците много много ЛЪЖАТ.

243

хихихи

преди 1 година

Къде го е открил руснака. Като си почиствал мазето.

242

Георги

преди 1 година

Чия енергия използваш в къщи недоинформиран "писателю" че Русия не произвежда автомобили? Те са # 1 в енергетиката и си го забий добре в главата! Ако спрат да изнасят обогатено ядрено гориво САЩ и не малко други страни ще изпаднат в колапс!

241

Анонимен

преди 1 година

До Скот Ритър|| Кое от коментарите те притеснява - че руската техника е морално остаряла или че безаналоговата им армия е гола вода (айран без кисело мляко)? Ти лично каква руска техника използваш? Климатик, микровълнова, бормашина, автомобил, мобилен телефон, телевизор, лаптоп...? Сподели малко опит и мнение. (Може би ръчните им часовници със 17 камней и автоподзавод наистина не са чак толкова зле). Относно безаналоговата армия има ли смисъл да коментираме изобщо?

240

мдаа

преди 1 година

много четирихилядници заработват копейки в неделя

239

Анонимен

преди 1 година

Руснаците първо трябва да съсредоточат целият си велик научен потенциал и да направят кола с централно заключване.

238

рибока

преди 1 година

Явно вече го изградила,за да има свален спътник миналата година.

237

Анонимен

преди 1 година

До Бунтата. Всъщност се оказва, че русия дори една Лада с ABS не може да направи, какво остава за свръхмодерна технология. С процесори Байклал по технологичен процес, остарял преди десетина години не съм сигурен, че и микровълнова печка ще могат да сглобят. Ама нищо де - нека си вярват.

236

Rrrr

преди 1 година

Русия може да прави каквото си иска ,ама не може.

235

Бунтата

преди 1 година

Русия може да си прави каквото си иска,и както си иска!!!!!!сащ и европа не могат да и кажат нищо,защото нямат нейния потенциал.И по-добре да си мълчат да не падне някоя мъгла и в европа и току виж я няма!!!!

234

Даманский

преди 1 година

Май тука повечето сте с новите париБях дете когато слушах коментари от баща ми и приятелите му за съветско китайската войнаСигурен съм че мнозинството от вас въобще си нямат идея че е имало такаваСега официално в интернет се говори за система ГрадАма дъртите тогава упорито говореха за една Молотовка и две колички пепел останали от китайцитеТа това кой какво има къде го е качил и така нататък е доста спорноА и Русия не е нито Югославия нито Ирак нито Либия или пък Гренада

233

Подчаси

преди 1 година

Действително рашистите демонстрираха високи технологии и в резултат, изгорели танкове, САУ-та, оръдия, БТР-и, дезориентирана армия, а за "космическите войски", ни кост ни вест. Сега за невиждани от никой лазерни установки започнаха раздувки. Подобни хвалипръцковци няма и във форума.

232

Анонимен

преди 1 година

В деня на смъртта си Хитлер е бил 173 см. Не е бил джуджак, но някои от партсйгеносетата са били доста високи, та затова тъй.

231

GRR

преди 1 година

Умирам от смях като чета нещо писано от комплексираните колхозници, хаха. Имаха безаналогова армия, самолети, ракети, танкове и кво ли още не, а в Украйна ги съдраха от бой, тез убитаци не са яли такъв бой никога! Американците имат такъв лазер преди 10г най мощният на света и го качиха на спътници и могат да изпепелят колхозниците за минути, но си траят а безаналоговите берат смърт и срам в Украйна! Ще им видим лазера, само да не е от сергии като на сина ми хаха.

230

Кико

преди 1 година

По стъпките на Хитлер(Хитлер)! върви Богатира(160см.), Казват че с времето ще се издължи, а дано!

229

Анонимен

преди 1 година

Зеленски заплаши западните банки със съдебни дела заради руско петролно финансиране. Освен, че съсипа Украйна, Зеленски съсипва и ЕС. Хората ще стоят на студено в Европа заради Зеленски. Това е абсолютен психопат и социопат. Децата ни ще живеят в мизерия заради болни амбиции на един артист.

228

Факт

преди 1 година

Може, ама може и да не може. Да припомним че до 2017 щеше да има полет до Луната, а през 2025 лунна станция.

227

Анонимен

преди 1 година

До 252"Русия може да прави каквото си иска само че ние - НЕ !" - така е. Ние правим това, каквото ни наредят началниците.

226

Анонимен

преди 1 година

Добрата новина е че от 1 септември децата в бивша украйна почват да учат по руската държавна програма.