100

да ама не

преди 1 година

за да са първа сила няма да им помогнат нито Митрофанова , нито почетния консул на русия гергов , нито генералът от кгб К. ако ще да доде самият путин и то милиарди не с копейки дори да вдигне сребърниците на Юда от 4000 на 14000

99

Анонимен

преди 1 година

Партиите, които се провалиха в управлението и които превърнаха България в свободно пропадаща в международното пространство държава, на предстоящите избори ще си понесат последиците от своите престъпни действия и бездействия.

98

Социолог

преди 1 година

Предлагам да направим изследване сред симпатизантите на ВъZраждане дали Аляска е руска. :)))) Тъмо и Фатмо пак да блесне с "пронатовската" си ориенатация.

97

Леле Мале

преди 1 година

Да ви кажа, че даже и топлата вода открили..и че земята не била плоска..като погледнеш от гарсониерата в Кайсиева градина...до къщата край Варненското езеро..не била плоска - дори и през Аспаруховия мост кат се мине с напълнени с рубли джобове така го открили да ви кажа..Но го пазели в тайна - след изборите щели да го обявят- за сега е тайна...Шшшт

96

хахаха

преди 1 година

дали са си понд наем гзовете на Путин руский пен дер аст прави опит да забремени мъж затва партията му се газва ***

95

Анонимен

преди 1 година

И според народната социология "Възраждане" е първа политическа сила в България. Тяхната победа на изборите може да отнеме само Козякът.

94

Ефект

преди 1 година

Има като спряха кранчето на миитрафанова, намаляха троловете,иначе да има по 100 + хахаха

93

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаххахааххахахаа

92

ИнХП

преди 1 година

Хахаха копейкина говори и всичката путяяноидна маса приглася, но от Русия не могат да гласуват троловете хахаха

91

Анонимен

преди 1 година

Очаквам Възраждане да кажат, че дядо Мраз съществува. Тъжно или смешно е, че си живеят в измислен свят като първа политическа сила. Друсат от същото като Бялата Златка.

90

Димо

преди 1 година

Че то ясно ГЕРБ и ПП си го казаха,за да спрем възраждане сме готови и на компромиси ,разбирай коалиция на есен ,Боко бързо беше реабилитиран от своите евроатлантически шефове,като видяха, че не става с простоКиро,само гледайте как след няколко месеца ще ви обясняват, че в името на благото на България ,са направили компромиси.Пиночет ни трябва на нас

89

Ирина

преди 1 година

Умен с излючителна риторика,но и той е диктатор.Няма как да успееш ако си като Кирето.

88

Основател

преди 1 година

Има собствена социология да се отървем от недоразумението Костя Копейкин. Този човек не е човекът, който беше преди две години, престъпник е. Престъпление извърши като но разби партията. Ние сме за България, а не за Русия. Мръсен *** Копейкин

87

Варненски

преди 1 година

Най-яркият пример за човек с психичeско рaзстройство. Нека Гуци-Гуци Гуцанов обясни защо толкова много години го лансираше и го подкрепяше с парите от партийната каса на варненската организация на БСП. Нека Коце Платеното обясни как посредствен музеен мишок придобива къща за стотици хиляди на варненското езеро. Фактите ще са много интересни.

86

Анонимен

преди 1 година

Ам'чи всички си имат тяхна социология, що и тия да нямат?

85

Варна

преди 1 година

Ние от Владиславово нехаресваме тия от Възраждане!!!

84

Анонимен

преди 1 година

*** и паралелната реалност?! Добруджански паралолопипед.

83

Зозо

преди 1 година

Копейкин, *** на ***!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Губят ми се към едни 53,6% да не са за ПП, че въобще ги няма споменати :D ;)

81

Анонимен

преди 1 година

Те и саобствена математика имат явно, където 100% не са единица. Аз от кога ви казвам, че тия живеят в собствена вселена, паралелна някаква :)