140

Анонимен

преди 1 година

Копейкин знае ли значението на думата "социология"? Поредният малограмотен с фалшива образователна степен.

139

До 147

преди 1 година

Искаш ли да ти помогна?

138

Алекс

преди 1 година

Това са сънищата на Копейкин.Като се събуди беше паднал до леглото.

137

Анонимен

преди 1 година

Това му е част от предизборната кампания, шантаво е, но мисленето не им е сила. Знаят че Бялата Златка се активизира и ще им дърпа от избирателите, доста от тях си отиват заради Гунчева, други при Янев и ВМРО, а ако има мислещи при толкова компрометирана партия и те си бият камшика, накрая под чертата.

136

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че по гнусна партия от итн няма, но ето има иzраждане, отивам да повърна

135

Анонимен

преди 1 година

Освен подаръци в рубли, руското посолство му подарило и социология. ))))))))))))))))))))

134

анонимен

преди 1 година

Сега ще чакаме СОСТВЕНИТЕ на ГЕРБ, ДПС и на Чалгарите врачки и вещици да излязат и те със свои "точни" изследвания !

133

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, Костадинов поне се ваксинира. Другите - кога?

132

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от членовете му са козметички, фризьорки, военни пенсионери, ултраси и врачки. Останалите са безработни маргинали или руснаци с български паспорт. Част от руснаците се изнесоха, другите ще ги редуцира ковидът - за разлика от вожда си, те не се ваксинираха.

131

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова страшно, че лъже като копанарин (политиците лъжат), а че си вярва. Копанарите поне се трудят, този знае само да вдига фашистки лозунги.

130

Анонимен

преди 1 година

Питайте Путин?!Социологията им е еднаква!

129

Не може да бъде

преди 1 година

"СОБСТВЕНАТА СОЦИОЛОГИЯ", това истина ли е, нали за този манипулатор народа беше важен, как сега станаха важни само собствените му пророчици, а какво мисли народа не е важно ? На тази манипулация ли казва СОЦИОЛОГИЯ този богатеещ от субсидии и дарения от тТиИмМ музеен екземпляр "историк" ?

128

анонимен

преди 1 година

"Партията има собствена социология." - ха ха ха това изречение само по себе си доказва на какви п*Рости хора ще разчита Копейката, ще бъде ли възможно собствените му врачки да пророкуват загуба или падения на проценти ? Чиста проба излагация и доказателство за манипулация на п*Ростата част от населението, ако може да се нарече НАСЕЛЕНИЕ тази част ?!

127

Копейчик

преди 1 година

и собствена вселена и собствен руски свят

126

внимавайте,ей

преди 1 година

Тоя пишман тарикат си е чист шизофреник!Не може да приказваш,че не искаш власт,и едновременно с това да искаш да управляваш!Това си е чиста шизофрения по учебник!Лошото е,че я докарахме с такива болняци държава да градим!Ама това е положението!

125

Анонимен

преди 1 година

Верно е , в Карлуково са 1-ва политическа сила

124

Анонимен

преди 1 година

Аз на негово място не бих вярвал толкова на тези негови социолози, те може да го лъжат както и другите в агенциите. След няколко месеца на изборите ако се окаже че не са първа сила ще е виновен той защото е вярващ, а не проверяващ.

123

Убеден съм

преди 1 година

,че всичката пасмина от възраждащата пРостията на Копейкин са импотирани от към чувството за срам. Няма как умен и разсъдлив човек да не различи измамник и крадец от почтен хомосапиенс, затова и тънем в мизерия и бедност, защото избираме манипулатори и обещаващи национална независимост, но не обясняващи как ще я получим, как ще съществуваме и как ще се разделим с бедността !

122

Дървен Шоп

преди 1 година

*** са поредното политическо престъпление ! Трябва да изчезнат от политическата сцена !

121

Анонимен

преди 1 година

ДБ са най-големите политически хамелеони. Не се спират пред нищо в името на властта. Когато бяха извън нея Ристю брадатко каза избори до дупка. След като влязаха в коалиция с комунистите от БСП и се докопаха до властта, същият взе да говори, че нови избори щели да дестабилизират държавата? Я марш по дупките.