60

Анонимен

преди 1 година

Да ти имам самочувствието. Бедни, русофили и тнт. Кой за когото си да гласува, нали е демокрация? Аз съм решил за Възраждане, вие както си прецените.

59

ъъъ

преди 1 година

Аз се чудя как въобще се намират хора да гласуват за такива като Капейкин Янев Сидеров все руски мекерета

58

До инженер

преди 1 година

Инженер от Карлуково, хахахахаха.

57

Зозо

преди 1 година

Копейкин, вземи исмисли нещо свое. Стига копира 1:1 Болен, поболя се човека без субсидията :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

56

God

преди 1 година

До Анонимен"Изморихте" се да харчите парите на ЕС ли? Или от свободното пътуване, учене и работа в ЕС? И че можеш да говориш каквито си искаш глупости срещу ЕС, властта и т.н. и никой няма да те арестува и/или очисти както правят в демократична Русия?

55

Анонимен

преди 1 година

Костадинов се лъже. Все пак Иво Христов беше казал , че 80% са ***... значе е редно пак да гласуват за Ристе реформата, Корнела приватизацията и кирчо лъжата

54

Зозо

преди 1 година

Копейкин, на изборите батко ви Боеко ще ви изтаранига всички с 220 :)))))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 "Аз ще направя същото като теб но ако спечели Герп или ПП" Крепостните имате друг манталитет: тъй като разчитате на някой да "ви оправи", не сте развили умения да живеете другаде, а напротив, господаря ви ви е затвърдил зависимостта към обстановката, в която живеете. Оттам идва думата "крепостник" (придатък към "крепостта и нейните земи"). Затова 90% от руснаците масово са зависими от държавата за да същестуват криво ляво. Уж им прави "услуги", а ги държи в робство.

52

Хахаха

преди 1 година

И атака имаше собствена социология, която показваше, че са първа политическа сила. Сега за някой 16 годишен или за някой с изветрял мозък от алкохол тези внушения могат и да подействат, но на нормалните хора едва ли. Може да са първа политическа сила, ако изкупят всички римляни, но конкуренцията там е много голяма, ще имат челен сблъсък с титани като герб, дпс и бсп. Но, мечтите са безплатни.

51

Анонимен

преди 1 година

Първа политическа сила е ПП, следвана от ГЕРБ. Възраждане имат подрепата на най-пpocтите бедни русофили у нас, тотално функционално неграмотни и неквалифицирани. Ако има някой подобен от София, той е от беден краен квартал. Останалите са в прованса. Самите им протести го показаха- никой нямаше там. Всичко живо, докарано с рейсове. Колкото и да пляскате минусите, на изборите ще се види. Не сте много. Жалка групичка бедняци сте. Нямате нито сила, нито глас. Хубав ден.

50

Анонимен

преди 1 година

И тяхната социология звъни само на партийни членове.Я да направим един тест тука - сложете ми червено палче, ако някоя "социология" някога в живота ви ви е звъняла за проучване и зелено, ако никога не са ви звъняли от социологии :)

49

Анонимен

преди 1 година

Избирателите на тия партии като Атака и Възраждане, са най-неграмотните, но не го осъзнават. Едва ли ще има 22% ***. Ако е вярно, е ужасно притеснително.

48

Зозо

преди 1 година

............Трябва да има нови избори, на които според нашата социология ще бъдем първа политическа сила............ Хахахахаааааа, собствена социология - агенция "Звездите ми го говорят - Путин плаща" :)))))))))))))))))))))) Тоя ще свърши по-зле и от Болен :))))))

47

Анонимен

преди 1 година

Нещо се изморихме, от европейски ценности и солидарност. Стига толкова, всички мои познати и аз, решихме, че е време за Възраждане.

46

Хахахаха

преди 1 година

Хахахахахаха, Коцето пак е прекалил с пикото и си е повярвал. Т'ва *** ще е много качествено, *** от Варна, само за отбрани личности, купено с 4 пачки рубли.

45

Динозавър

преди 1 година

Гледам цялото статукво доволно потрива ръце да си делка гласовете на Славчовата дружинка а накрая Копейкин ще ги обере. Доста го подценяват за момента, може би си мислят че има доста време до изборите и до тогава ще му изровят някое компроматче с което да го изритат от борда. Няма да се учудя ако ги обявят за рашански шпиони и да ги изгонят от страната .... да не пречат .... :-)

44

Анонимен

преди 1 година

Взели са представителна извадка от сбора на язовир Копринка.

43

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не отрази, статията на Ройтерс, че ще внасяме руски втечнен газ, през Грузия? Киро гриндърчето, какво казва по темата?

42

Анонимен

преди 1 година

до 36: Прав ти път ваксиниран човеко живеещ в матрицата. Аз ще направя същото като теб но ако спечели Герп или ПП - партиите кото ще унищожат БГ

41

cyx

преди 1 година

Този на кви наркотици е ? Искам и аз!!!