14

Анонимен

преди 1 година

БСП са олигарси. Още от приватизацията единствено те присвоиха най-печелившото в България. В момента най-големите олигарси в горивата явно са в БСП. За това професора по фалити на България защитава техните интереси. Гечев фалира 2 пъти България. Недоумявам как изобщо се допуска да разсъждава? Румен Гечев е вреден за държавата.

13

зелен акциз

преди 1 година

Гечев казва,че акцизите се приемат от ЕС,и именно ЕС е виновен за високите цени на бензина,дизела...ЕС потопява всички държави и народи вътре в този съюз-убиец.

12

Анонимен

преди 1 година

Румен Фалит Гечев ще довърши БСП , гарантирано . С каквото се е хванал все го е съсипал . Само до управлението на държавата не го допускайте

11

Анонимен

преди 1 година

Гечев,що се правиш на хамав?Лукойл преработва петрол сорт Урал цената на който се движи между 80-90 долара за барел,ДДС и акциз не са променени,ако има държава и тя защитава своите поданици е нормално горивата да са в границите 2.60-2.70 лева за литър!

10

до За заблудените бъ

преди 1 година

Или си му роднина или си платен . Гечев е доказан некадърник . Къщата в Симеоново пак ли Сорос му я купи . Ровер Сорос ли го изгони от България . Сорос ли направи Гечев доносник на ДС . Това комунистите нямате срам

9

Анонимен

преди 1 година

Този защо не беше осъден с доживотна присъда още през 1997 г.?

8

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да го затворят най после този та да млъкне . В областта на икономиката , Гечев е оръжие за масово поразяване . Доказа се като такъв през 97 .

7

Эа эаблудените бълга

преди 1 година

Не споделям всичкото което пишат по-долу от мен пистовете.Эащо "гледате" толкова пивърхностно като е бил "Комунист" а това ли са според вас истинските причини эа Хипер инфлацията при управлението на Жан Виденов ИЛИ Че Жан Виденов е Единствения премиер досега, който Не е БИЛ СЛУГА НА СОРОС, и Масонските интереси на неправителствените органиэации , които са Тръгвали да се настаняват в Българи,я преэ периода 1995 -1997г .Май сте мн эаблудени, повечето,В нашата страна след падането на Коминиэма,

6

Анонимен

преди 1 година

Не искаме акъл от един пропаднал политик и некадърен икономист като Гечев, който предизвика зърнената криза, хиперинфлацията и фалит на банки през 1996 год.

5

Анонимен

преди 1 година

Пак ли този . Единствената полза от него е че окончателно ще закопае БСП със своите изяви . Иначе , няма по голям некадърник и наглец . Да върви да оправя икономиката на Сибир

4

Алекс

преди 1 година

Гечев трябва да се държи далече от икономическата политика на държавата.96-та го видяхме какъв икономически корифей е.

3

Хахаха

преди 1 година

Гечев, продължавай да се обаждаш, за да сме спокойни, че няма да влезете повече в управлението на страната!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Младите незнаят но при този Сеяндурин хляба достигна 500 лева а долара 3 000 лева такава хипер инфлация ни спретна която света не беше виждал. Нема ли кой да го окачи на вратовръзката му.

1

:)

преди 1 година

Този от кога знае какво е икономически разум... я да му погледнем биографията.. :)