34

3M

преди 1 година

Присъствието на този виденов престъпник в политиката противоречи на всяка логика!

33

Какво следва

преди 1 година

До гаро: Гаро, чети статията и дано разбереш нещо повече от опорните точкои, които ръсиш. Лукойл е частна фирма и може да продава бензина на каквато цена реши. Какво може правителството? Първо: да създаде условия за конкуренция - само конкуренцията с внос на горива може (по принцип) да свали цените. И второ: да накара Лукойл да плаща данъци без да може да си крие печалбата. Това позволява пазарната икономика. Анадънму?

32

гаро

преди 1 година

То горивото, скочи с повече от 50%, ама млекото с 100%, олиото с 200%...как ми напомня 1997...А тоз дървен псевдо мафиотски професор не беше ли министър на Икономиката, кгато фалира държавата. Що за наглост и дебелоочие да "ръсиш" мозък, когато никой не ти го иска!

31

Анонимен

преди 1 година

Ние суверенна държава ли сме или вилает на Брюксел? Не сме могли да решаваме. Ами тогава референдум и БГекзит.

30

Анонимен

преди 1 година

Хората не знаят почти нищо за ЕС. Това е сериозен проблем. Очаква ни мизерия, икономическа стагнация и масова миграция. България не е суверенна държава от 2007г. Заблуждаваме се ако вярваме в обратното. Правителството и парламентът ни да просто изпълнители на решения и закони, които се приемат в Брюксел и Берлин. Същността на държавността е изключителната компетенцията да се приемат и налагат закони. България предаде тази компетенция в най ключовите области на Брюксел през 2007г. Това беше краят

29

До38

преди 1 година

Какви 99 долара,Лукойл преработва петрол сорт Урал който е на цени между 80-85 долара за барел,акцизът и ДДС не са пипнати,да ама горивото подскочи с 40%

28

Анонимен

преди 1 година

Аз може ли да попитам как така при петрол 110 долара за барел бяхме на 2.70лв/л на 144 долара за барел отидохме на 3.50лв/л сега на 99 долара за барел сме на... 3.50лв/л при положение че НИЕ рафинираме петрола! И защо гледаме цената на Брент изобщо при положение че работим с Уралски който пък през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ беше между 68 и 75 долара за барел?

27

Пенсионер

преди 1 година

Наскоро си погледнах трудовата книжка.По времето на Гечев заплатата ми е било 89 000 лв.Едно тоалетно гърне беше 45 000 лева.Ах, спомени , спомени !Славни времена бяха.С пари за апартамент си купихме фризер на старо.

26

До комyнe парцал.бг

преди 1 година

Ако още 1 път ми изтриеш коментара ще го видиш х100

25

Анонимен

преди 1 година

До БАНко - защото нките сринаха ЕС с тия санкции, оттам и БГ-то сриват, защото НЕ СЕ държим за Русия :(((

24

Анонимен

преди 1 година

Така,точно преди Десет години или юли месец 2012 година цената на петрола е била същата като днес 86 долара за барел,акцизът е бил същият,да речем за бензин А95 е бил 0.71 лева за литър ДДС е било пак 20% средната цена обаче на бензина е била 2.50 за литър,а сега е 3.40 за литър!

23

Анонимен

преди 1 година

Гечев - както винаги - е прав! Таван на цените на горивата нема! Лично аз прогнозирах 5 лв/литър бедзин през август 2022 г. и натам вървят нещата......... За радост ИЛИ за съжаление! Нищо лично, просто бизнес!

22

БАНко

преди 1 година

ХЪРВАТИЯ ДНЕС ИЗГЪРМЯ С ,, ЕВРОЗОНАТА " !!! ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ???

21

БАНко

преди 1 година

СПОМНЯМ СИ 1ЕВРО/1,75 ДОЛАРА !!! ЗАЩО СЕ СРИНА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ ВЛАЧЕН ОТ ЕВРОПАТА В ПРОПАСТТА ??? ЗАЩО РУСИЯ СЕ ВИДЯ В ЧУДО ДА УКРОТИ ПОСКЪПВАНЕТО НА РУБЛАТА ??? ХАЙДЕ УМНИЦИ , НАПИШЕТЕ ОЩЕ САНКЦИИ , ДИКТУВАНИ ОТ БАЙДЪНЧО !!!

20

2&2

преди 1 година

Питам се защо се дава думата на този доказан некадърник и лъжец? Ние ли сме тъпите или медиите вече съвсем го подкараха през просото?

19

EK

преди 1 година

Трябва да се обложи с по-висока печалба "Нефтохим", ако има по-висока печалба.И без да си професор, пък камоли Румен Гечев можеш да видиш пълната простотия на изречението. Умен, умен, ама много умен!

18

Така е ..

преди 1 година

Мислех да напиша и аз нещо , но тава което прочетох до тук от коментарите ме кефи напълно.

17

Боже, пази ни

преди 1 година

Господи, пази ни от този некадърник!

16

Анонимен

преди 1 година

Никоя държава от ЕС сега не се договаряла с Брюксел да е конфедеративен/федеративен придатък към тях,Брюксел за всички към ЕС и за над 12-те си е само Брюксел столица на Белгия,тя дори не е бил старото седалище на първото търговско-икономическо обединение м/у Франция и Германия за защита на въгледобивните цени производство и продукция с реализация,макар че вече са забранени за разпространение,че да налагат на останалите по разширение членки за мита,акцизи,а те са за сметка на външно производство

15

EK

преди 1 година

Трябва да се обложи с по-висока печалба "Нефтохим", ако има по-висока печалба.И без да си професор, пък камоли Румен Гечев можеш да видиш пълната простотия на изречението. ***, *** ама много ***!!!