18

Така ще стане

преди 1 година

1. Джуджето ще загуби войната,защото Русияре икономическа лилипут.2.Джуджето не може да си позволи да загуби войната......3.Джуджето ще използва било ограничено ,било по широко , ядрено оръжие, защото така ще си спаси престола.4.Да пламне целия свят от война и радиацията да ни погуби...вината ще е само на джуджето и на гнусни създания, като Копейкин.5.НИКАКВИ ОТСТЪПКИ НА джуджето....ЗАЩОТО ОТСЪПКИТЕ СА ПОРАЖЕНИЕ ЗА СВЕТА , СПРАВЕДЛИВОСТТА И МОРАЛА.

17

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дена Украинския министър на отбраната каза,че вече са мобилизирани над 1 милион и се подготвя офанзива. От събота Руснаците разчистват складовете от "точка У", (ракети които вече не са на въоръжение но все още ги имат с хиляди) и ги дава на ДНР и ЛНР. Просто не мога да си представя клането което предстои, ако наистина пуснат този милион в атака.

16

Анонимен

преди 1 година

Днес.РУ ректорчета.Скоро , когато руските га.дове бъдат тотално изринати от Украйна ще ви се наложи да си посипете главите с пепел.Не мислете, че ще забравим това което сте писали.Ще ви напомням всеки ден.

15

Натовеца

преди 1 година

Нацикрайна да мре аз съм с Русия Z

14

Анонимен

преди 1 година

Истината, е че укрите правят 1 крачка напред после 10 назад.

13

Анонимен

преди 1 година

украинците или това са си чисти свирепи фашисти уничтожиха скаладове със селитра торове и всичко което трябва за нормален живот ! Просто нацистите ги е ят и не срелят по руската ария а по гърба на народа но за всичко си има и Бог и всичката тази с.га.н заедно с соровските индиици ой извените бооолгари ще го ядът но само по-дебел

12

Българин

преди 1 година

Зеления наркоман трябва да бъде съден за геноцид срещу собственото си население.

11

Анонимен

преди 1 година

КАК Е СЪРЦЕТО ГУСИН ШОЙГУ? ТУПКА ЛИ ?

10

Анонимен

преди 1 година

Пак украинците убиха цивилни. Путин наистина е много мек. Това, ако беше някой от Америка отдавна да им е пуснал ядрени бомби и ще каже, че се бори за демокрация.

9

Боб

преди 1 година

Украинците като пращат ракети върху собственота си население па добре да внимоват да са точни..дано наистина да са убити 52 руснака а не украински цивилни- въпреки че с това разсаване на руски паспорти в Херсонска област от Май, трудно вече си различава, кой руснак, кой украинец..

8

Анонимен

преди 1 година

Гиди мазмантии от Днес.Ру!Вие ли незнаете какво се случва в действителвост?Вие ли не знаете колко точно удрат Хаймърсите и М777?Гиди *** недни!

7

Анонимен

преди 1 година

Русия обвинява Украйна, че обстрелва собствения си народ на територия, върху която е загубила контрол. ВСУ нанесе удар по жилищен район в град Енергодар, Запорожска област с помощта на дрон-камикадзе.

6

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече оръжие се дава на Украйна, колкото повече украинци се мобилизират, толкова по-добре за човечеството - повече укро-нацисти ще бъдат терминирани и по-голяма територия ще бъде завладяна от Русия.

5

Анонимен

преди 1 година

АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ДОБРИТЕ НОВИНИ ЩЕ ПОТЕКАТ КАТО ОТ БУРЕН ВОДОПАД! СКОРО РУСОФИЛЧЕТАТА ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЯТ В КYЧИ Г*З!

4

По същество

преди 1 година

Реално са ударили болница и пазар. Днес гледах кадри от евакуацията на болни и сестри. Лъжливи престъпници. На лъжи вече са на китайската граница. От къде ще търсят стотици хиляди? Дадоха им няколко скъпи играчки и сега вече ще превземат света...

3

Анонимен

преди 1 година

Районът не е руски, а си е украински. Крим също е украински и вчера са пребили руски Z-фашисти в Севастопол. Изобщо рyшките ядат як пердах навсякъде по света

2

Future

преди 1 година

Гоморсодомистан ще се разпадне,а сатраппутя ще избяга вдън земя

1

Анонимен

преди 1 година

Слава Украiне!!