78

Анонимен

преди 1 година

Всичко което става в Херсон където живота тръгна, но сега всичко е на съвестта на Америка. Да бомбят невинни хора намам думи без коментар.

77

Анонимен

преди 1 година

Браво, важното е да убиват колкото може повече руска cгaн.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Не фен на Путин. ---- Така както СеСеСеРетата "преметнаха Запада" с разпадането на ккоочината си, плюс загубата на Варшавский дагавор, плюс СИВ, плюс сателитни държави от Васточна Европа. Голямо премятане стана. Имате страхотно чувство за хумор.

75

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Сега е време, Украйна да обяви война на Беларус и да атакува.

74

Анонимен

преди 1 година

Добре е чезападняците с техните слуги-журналисти се научиха да наричат завинаги загубените територии "руски"

73

Анонимен

преди 1 година

До прокажени руснаци Погледни си лайковете и ще разбереш съвсем реално и правдиво ти пък какво постигна.

72

Бай Дрън

преди 1 година

Значи ...от това комюнике Украйна признава, че на нейна територия живеят руснаци и те ги убиват. Тогава за какво му е тая територия на Зеленски и Европа, след като там живеят омразните руснаци? В концлагери ли ще ги вкарваме, като завземем тия територии?

71

прокажени руснаци

преди 1 година

В Европа магазините на руснаците се затварят. Хората ги сочат с пръст, бандити и терористи! това постигна ***!

70

Анонимен

преди 1 година

Колегата от долу напълно си прав за всичко. Само ника ти не ми харесва но това е дреболия.

69

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха - окупиран руски район - дори весниците у нас взеха вече да признават, че районите не са украински - ха ха ха

68

Оффф

преди 1 година

Американците са много отворени и точно това е капана на Кремъл не на Путин. Той бил болен той щял да умре. Е и? Песков ще се гръмне ли? Медведев ще се обеси ли какво ще стане? Бабичките и скопените изнасилвачи от Евро парламента не знаят какво да направят и Шмъркински само им се дзвери на всички и сега и на Канада. Цирка е пълен. Путин преди доста време го каза сам че при война каквато е точно тази запада ще загуби повече от Русия и това е факт. Китай им помага тихомълком пак факт. Цъкай минуси.

67

Оффф

преди 1 година

Не не съм русофил/фоб или фен на някой си в Русия. Това е военна операция и не е война защото няма редовна армия. Cyлю и пyлю отидоха доброволци заедно с млади учащи се руснаци и измряха като плъхове. Това са и най некадърните от тях. 600 хиляди украински войника що не ги изтрепаха всички руски частни и да си превземат обратно територията? Това е един театър който Кремъл играе доста добре и се вижда резултата в целият свят. Точно днес Евро за Долар се изравни и есента ще е под долара.

66

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ни заливате с победите на нашмъркания дето с ракета за 1 милион долара са целнали някакво торище, защо не кажете накъде се преместиха границите от вчера? И как е новата карта на Украйна.

65

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин- същите пропагандни фишеци както с "победното връщане на Змийския Остров" на който украинци няма да стъпят вече.

64

Не фен на Путин.

преди 1 година

"След като Русия не успя бързо да превземе украинската столица Киев,...дрън-дрън"- Докога ще повтаряте тази лъжлива мантра??? Целта на "страховитата танкова колона" не бе превземането на Киев. А Русия просто преметна украинците барабар със западните "мозъчни тръстове" и превзе спокойно моретата, докато те всички пазиха героичния патриот Зеленски в Киев. А сега гузно не си признават!

63

Медийна контраатака

преди 1 година

"Киев се подготвя за контраатака на юг" - верно ли? да кажат като тръгнаът - да не пропуснем! Че при Николаев още тръгват на контратака! :):)

62

:) смехорани!

преди 1 година

и със HIMARS ще се получи същото като със байрактарите - много шум за нищо! Със 12 установки какво ще направят? Айде да получат още толкова. То вече някои дадоха фира.. След няколко седмици като почнат масово да се изпаряват, американците сами ще ги изтеглят заради анти - реклама!

61

Ракетчик

преди 1 година

И това е само началото на украинската офанзива. Снарядени със щатска техника, укрите ще пометат путлеристите и това ще е разгромът и краят на Могучая Блатная.

60

Анонимен

преди 1 година

Да попипатм. Абе, защо изтрихте ВСИЧКИ акаунти със снимки +++??? Да не ви заплашиха от съветското пасольство? Нали сте НЕ/зависима медия ???

59

Чугунолеяр

преди 1 година

...което може да се използва за производство на тор или "пушек"... <<< Hello.... не е ПУШЕК, а БЕЗДИМЕН БАРУТ.