186

Анонимен

преди 1 година

тая хубаво е с каска ама ако и падне главата тая каска няма да и помогне:)) това е като да отидеш на война и да си туриш каската на оная работа:)

185

Анонимен

преди 1 година

Като нищо ще прегази невинни хора на пешеходна пътека. КАТ защо не са го намерили все още?

184

Анонимен

преди 1 година

Туй май не е много аферим в главата.Ако е тръгнало да се трепи ОК,ама да не загази и друг случаен шофьор на пътя!

183

Не сте разбрали

преди 1 година

Това е шимел лезбийка, защото харесва жени като Тихомир култориста. Хахахаха

182

На магистрала лесно.

преди 1 година

Я пробвай да ги вдигнеш тия километри на Витошка. Ама те е страх, нали?

181

Анонимен

преди 1 година

Тази ще се окаже май този или каквото е там измежду 100-те пола, уж гаджето на Тихомир->Мелиса->Тихомир от Фермата. Жeндъpи някакви.

180

преди 1 година

"Не ми се живее вече" - това е човек в криза. Трябва да му се помогне преди да е навредил на себе си или не дай Боже на околните. Органите, къде са? Още миналата седмица имаше кадри с това недоразумение. Или го чакате да се убие някъде или да убие някого и ще идете да го разследвате...

179

Катаджия

преди 1 година

С тази скорост ако падне ти главата и ще се пукне и пръсне като диня след куршум ,а семките и мозъкът и ще се разлетят и разпилеят чак зад мантинелата. Събирал съм с колеги мозъците на двама такива убавци на Тракия с пистов мотор и удар в задната част на камион. Мозъците им беха на 100 метра зад мантинелата майназаедно с части от черепната кутия.

178

Анонимен

преди 1 година

Може да е защитена свидетелка на полицията и да е под специална защита - Нали напоследък това се продава най-много на " суверена" ?!

177

"Луда надпревар

преди 1 година

Каквото хората - Такава и надпреварата , не е като да е някаква новост в Бг от 30г. насам !

176

Анонимен

преди 1 година

Аз имам три обяснения от това което наблюдавам : 1) Жената или каквото е там е много лудо , 2) Тротинетката е много ЯКА , и 3) Колите са Ви скапани !

175

Анонимен

преди 1 година

На тая и липсва сериозен мъж да ч челастри по три пъти на ден . Иначе си е сложила каска .

174

Истанбулец

преди 1 година

Никое момиче и никоя жена не трябва да бъдат санкционирани! Те са защитени от специалната ИК и всяко действие, корто може да доведе до психическа тежест за жената е наказуемо от наднационален закон! Представете си, че в резултат от санкционирането момичето се стресира, тогава мъжът полицай трябвада бъде наказан от GREVIO!!!

173

на кучето маркучето

преди 1 година

това ако наистина е онова трaвеститче, сигурно иска да го хванат и сложат в затвора, където да го думкат мaнгaлите на талази

172

запрещение

преди 1 година

На това чучелo май не му се живее

171

Какво снимаш?!

преди 1 година

Звъниш на 112, да завардят магистралата, пускаш аварийните и даваш 50 метра дистанция, за да предупредиш трафика отзад. А не снимаш и изпреварваш с нетърпение да споделиш в клюкарника какво безумие си заснел.

170

Хан Курбан

преди 1 година

А, жена! Лейди бой е това нещо! Хермафродитът, който обикаля тв студиата с онова (не знам кой род да ползвам), дето всяка година си сменя пола!

169

Кървава пихтия

преди 1 година

Трябва и само един неочакван вятър от ляво, докато изпреварва тир, да я тласне към някоя дупка и да се претъркули под гумите на тежкотоварния, ще я направи на смес за кренвирши. Или ако се резне в някоя мантинела. Или ако я засече някой който не я вижда, което е много лесно с толкова малък и неочакван участник в движението.

168

aaa

преди 1 година

Луда работа. Това законно ли е въобще и ако е законно защо не се промени закона незабавно. Не само че е мега опасно за тоя луд с тротинетката, но това е ужасно опасно и за всички останали. Защо се чака да стане сериозен инцидент преди да се вземат мерки?

167

Питам

преди 1 година

Каква е тази тротинетка да вдига 120 км /ч. ? Нали са ограничени до 25-30 км/ч.