226

Друг

преди 1 година

Това не е момиче! Момичетата нямат член! А винетка има ли като ползва "магистралата"? Може пък да е бързало съществото за клиент!

225

Анонимен

преди 1 година

Предлагам подпомогната евтаназия, т.е. някои да мине много близо до нея и/или да й сече пътя без физически контакт, като разбира се се увери, че няма други превозни средства близко зад нея.

224

Анонимен

преди 1 година

Не трябва ли да се движи смо по велоалеите? Това не е МПС, за да е на магистралата.

223

Анонимен

преди 1 година

Кончита вдига повече.

222

Анонимен

преди 1 година

Да дойде да фучи с 120 у нашио град , да види кмета какви дупки е приготвил и тук тсме шахта. Ще мериме е после с рулетки полета .

221

възмутена

преди 1 година

50лв. глоба за това недоразумение на природата? Хайде, стига де! А после, защо има катастрофи по пътищата и жертви!!!!!! Трябва да бъде конфискуван скутера, а на двамата с "приятеля и" наложена глоба от 10 хиляди лева, защото е незаконен скутера! Ако се случи нещо, някой шофьор ще бъде съден за смъртта на подобие на човек!

220

...

преди 1 година

Епа не е проблема в закона! Проблема е, че таз и да я хванат какво ще и направят!? ще я почешат по сливата! Спомням си навремето как беше и не, че ми харесваше, но явно и пределно пределно ясно става, че за най-голяма жалост трябва да се върне това! Навремето беше с бой! хващат и те бият! и после ТВУ! А там си е имало бой всеки ден! Не ме мислете за някакъв съдист! Не съм, но виждам, че в последните 20-30г. виновни няма а наказания въобще не съществуват! И затова сме на това дередже сега!!!!

219

Анонимен

преди 1 година

Тая (дето излезе, че се мисли за тоя или обратното) като се витоса и за резервни части няма да става. Лошото е че може да почерни и нечий чужд живот.

218

Анонимен

преди 1 година

Лудата самоубийца. Достатъчно е да закачи някоя кола и после ще и събират чарковете чак до Варна.

217

Анонимен

преди 1 година

Просто направете закона не против тях, защото ще станат още по упорити, а нека да има закон 100 процента защитаващ шофьорите при инцидент на пътя с такива превозни средстваИ нека закона категорично защитава водача на МПС срещу интерес и коментари от страна на журналисти по повод настъпило ПТП, така че самия водач да има законното право успешно и строго да съди такива медии.

216

ганю е проста путка

преди 1 година

когато ви казвам, вие се обиждате....

215

Анонимен

преди 1 година

Май се оказа,че не е точно жена !

214

Elitar

преди 1 година

Оставете момичето. Щом иска да се самоубие си е нейна работа. Като я залепи някоя кола на стълба ще спре.

213

Радослав

преди 1 година

Или закона за МПС-та важи за тях или не важи за никои! Няма средно положение! Ако тротинетка блъсне пешеходец на пътя кой носи гражданската отговорност? Кой ще покрие нараняването на пешеходеца както е с колата? А при ПТП? А знае ли водача на тротинетка как да се държи на пътя като няма документ за правооправление?

212

Радослав

преди 1 година

Единствения вариант за решаване на проблема с тротинетките е всички водачи да започнем да казваме, че МПС-то ни се самоопределя като такова. Да караме без данък, без технически преглед, без гражданска докато държавата не започне да разглежда всички МПС-та като такива! Тротинетка е МПС, значи трябва да има гражданска, технически преглед и водач с документ за правоспособност! Тротинетка се задвижва от мотор, ползваш я за превоз и е средство за достигане от точка А до точка Б, значи е МПС!

211

Другарю Адолф

преди 1 година

До Adolf Хитлер е на правил пътища за автомобилите, така е направил и за неавтомоблите! Които са в близост до основните пътища!

210

Караджата

преди 1 година

Е така е като никои не спазва закони и правила. Няма страшно момичето/ момче е от ЛГБТИ - то е от нашите никои да не я притеснява да си плати 50 лв такса и да си кара - това са евроатлантическите ценности.

209

Adolf

преди 1 година

И на магистралата ли да ти я направят тая лента?

208

Младенов Ив.

преди 1 година

Щял да я наказва комунистта!? И за какво ще я накажеш!? Държавата осигупила ли път за такива, като нея, за велосипеди!?

207

msm

преди 1 година

Самоубийци! Какво демонстрират, колко плиткоумни същества има в България! Това е превозно средство, което трябва да бъде ограничено само в градска среда при скорост до 20-25 км/ч. Всичко останало е висок и необоснован риск за живота и з8равето на каращия и другите участници в движението.