146

Карлуково

преди 1 година

Повечето хора, които имат поне малко мозък, не вдигат повече от 120 километра в час с кола, а тази с тротинетката... майко льо. Тази твърдо е решила да умре на пътя.

145

скелет

преди 1 година

Тази ако падне, ще се ожули до кокали и ще остави 50 метрова кървава диря по платното

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Значи,МВР да не спят,както винаги, а да изискат от доставчика на услуга кой е карал и да глобяват.И сега и за в бъдеще,наред.Има плащане за определен период от време,всички данни са там-имена,адреси,банкови карти.... Лесно е!" ---- "доставчик на услуга"???... имам новина за теб - има и частни тротинетки! Знам, че е изненада за теб, ама хубаво е да го имаш предвид завбъдеще!

143

Пян_Гъ

преди 1 година

До Анонимен: "преди протеситте отпреди 2 лета, никой, ама НИКОГА, нямаше да си позволи да прави такива работи" - Стига демагогия, нарушения и нагли престъпления ВИНАГИ е имало, но точно такова нещо НЕ Е СТАВАЛО, което не значи, че, ако ББ управляваше, нямаше да стане. Не можем да знаем, но е факт, че платените протести разрушиха и малкото ни държавност и че ще минат години, докато се съвземем от Дубаеца и Юмрука. Това казвам.

142

Анонимен

преди 1 година

До Иво Може и да е поканиш, то има такива трансове, дето изглеждат точно като жени :))) Естествено таз не е знам дали е женствена, който е от Софето да си изкаже мнението :)) Иначе жените не са цветя за мирисане, могат да съсипят всеки мъж, както и да го издигнат, божа работа си е :))

141

Анонимен

преди 1 година

Първо я снимаха с 80 км/час, после със 100 сега със 120. очакваме следващият път със 140 и така до първа космическа скорост.

140

Народ

преди 1 година

"Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има инцидент." Абе вие нормални ли сте? Къде сте видели дупки по българските пътища?

139

Пян_Гъ

преди 1 година

ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА: Президентът вдига юмрук и разделя нацията (противоконституционно), премиерът в оставка ПК нарушава конституцията и попълва декларация с невярно съдържание (=затвор), пълзящият пуч превзе държавата (в полза на Прокопи-ев), а вие сте се хванали за една гърла!?! Не я оправдавам, трябва да бъде санкционирана, но НЕЩАТА ЗАПОЧВАТ ОТ ВЪРХА! Какво смятаме да направим по въпроса???

138

ИСТИНАТА

преди 1 година

Качете ВОЛЕН на подобна тротинетка да я настигне и ГЛОБИ!

137

ОНАЯ ОТ ПИЛОНА ЛИ?

преди 1 година

КАК ДА Я СПРАТ, КАТО ДАМАДЖАНАТА ВИЖДА ДВОЙНО?

136

Анонимен

преди 1 година

До Аз 169Трансексуална ако е, значи почти жена, то не можеш да разбереш освен ако не видиш долу в гащите :))) Нито по гласа може да разбереш, нито по тялото, има такива в БГ :))

135

Анонимен

преди 1 година

Тая само Волен Сидеров ще я оправи.

134

тя е

преди 1 година

на метла, не троти там квото

133

Аз

преди 1 година

Това е Емили и не е точно момиче... Наистина трябва да я спрат, защото е опасна за себе си и околните.

132

Анонимен

преди 1 година

Това, както се оказа, е трансексуалният Емили. Реално наистина трябва да имаш топки, за да караш така ;)

131

Unknown

преди 1 година

Ето заради такива извънземни стават тежки катастрофи....

130

Анонимен

преди 1 година

Значи,МВР да не спят,както винаги, а да изискат от доставчика на услуга кой е карал и да глобяват.И сега и за в бъдеще,наред.Има плащане за определен период от време,всички данни са там-имена,адреси,банкови карти.... Лесно е!

129

Анонимен

преди 1 година

Женорята се оказаха по луди и от мъжете, да караш с такава скорост си е самоубийство :))) Сега ако е арестуват ще каже, че мъжлето й е виновен а тя е светица :)))

128

Teo

преди 1 година

Проси си белята! Отделно е трудно забележима! Да се кротне и да се прибира! Писна ми да слушам за починали момичета, бъдещи майки!

127

Иван

преди 1 година

Защо ли в Западна Европа тези превозни средства не се допускат на околовръстен път/магистрала и т.н. ? :) Ама ние винаги сме по-иновативни от западняците.