9

До Асан

преди 1 година

Асане, един милион не са вече чак толкова много пари. Продадете с жената на всеки наследствения апартамент, някоя друга нивичка, изтръскате спестяванията, от приятел или банка още малко и ей го на станаха 1 милион. Хайде марш обратно да разтоварваш.

8

расте

преди 1 година

Да такива като Семерджиев и големи риби си копиват парцели и жилища!!!! Умишлено надути цени за да е по - лесно парите да се изперат!!! Хайде клавиатури мишки ваш ред да русите мозък

7

аа

преди 1 година

*** нали край софия пише в заглавието, какъв център бе алоооо

6

Анонимен

преди 1 година

Заробени с кредити, дето и правнуците им ще ги изплащат...Има къщи в покрайнините на Виена които са три пъти по-евтини...Брокерски номера.

5

Анонимен

преди 1 година

Платена публикация. От 20 години съм в този бизнес и по голяма стагнация не си спомням. Нито предлагане има нито търсене. Жилищата станаха не продаваеми. Кой е този дето ще се закопа с кредит от банката като не се знае дали утре ще може да го връща.

4

XaXa

преди 1 година

А от догодина търсенето на имоти извън града ще е още по-голямо след прекараната зима на студено от "гражданите". Още миналото лято се въртяха в нета клипчета как да се отопляваш в града - палиш дърва в тенджера. Повече от очевадно е, че така наречените "пандемии" и "войни" са запланувани много години назад от глобалистите както и последствията от тях.

3

Асан

преди 1 година

Много милионери има у РъБъ - щом плащат 1 милион за 1 къща :)))

2

ДГД ПП

преди 1 година

Чак пък да расте :) Не свършиха ли глупаците които искат да живеят без инфраструктура, канализация и улици. Които искат да са доживотни шофьори на децата и близките си. Миризмата в Бояна, Драгалевци и Симеоново става все по силна :)

1

Мими

преди 1 година

Да си набухаш спестяванията в някаква кутийка/колибка за да не ги стопи инфлацията - апотеоз на българският инвестиционен гений.