89

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа, който купил купил. Това беше. Зимата лихвата скача и честито даже и на купилите и с кредити. Тепърва банките и ЧСИ ще имат много работа. Щото всичките сте икономисти и знаячи, и слушате и вярвате на алчните брокерчета 👍

88

Анонимен

преди 1 година

Само като чета и ще се изпусна :)))))))Между 250000-500000 евро... ХахахахахахахахахаахахаххахахахаСмяяяях, смяяях, леле, не е истина, колко кьорав и гл<у>пав народ има. Да ви светна само.. Наличието на една къща от примерно 500кв.м. лукс на страхотно място, на цена от 300000? не означава авроматично, че ще се избием да купуваме коптори за по 50000?, нали?? Има ли още балъци бре??? Къде ви е акъла? Лихвите тепърва ще летят.. Не четете ли?

87

Камаз

преди 1 година

До 95Във вилната зона ( социалистическата) няма месни.

86

Симо

преди 1 година

Българина много обича да е на далавера и да не се набута.Само като чуеш централните новини, може да ти стане ясно,че да живееш тук е пълна щета

85

Емо

преди 1 година

И аз познавам няколко дистанционни човека, приятели са даже, че и роднини някои. Всичките работят я от плажа, я от вилата на село и всичко е много хубаво. Единствено малко самата работа лекичко ме притеснява.. Един е меринженер в бързи кредити раздава..., някои са програмисти..ама колко да са програмисти ..игри правели, ама какви игри..ами тези с ротативките и рекламите и онези СМС-чета , които без да ги желаеш парички връткат. Както се казва , от лошите зависимости си печелят и са си ОК.. ;)

84

Анонимен

преди 1 година

До Камаз Бистрица не я хвали. Хубаво е, чисто е, но е населена с диви шопи. Само чакат да излезеш от къщи и ти обират овошките, кермидите и всичко със стойност над 5ст до което се докопат. Затова във всеки двор стои по едно куче-мечка, да пази от съседи.

83

Анонимен

преди 1 година

То заради инфлацията расте бе мушмули! Който е имал спестявания иска да си купи нещо преди зимата щото на зима ще има инфлация от 150-200% това вече сме го гледали. Спестяванията ще изчезнат и който ял, ял. Правителството ни лук яли, ни лук мкрисало и всички дружно по-бедни!

82

Камаз

преди 1 година

До 90Аз съм трето поколение софиянец, до 8 годишна възраст живеех и учех в кв. Хиподрума. От 1995 г. живея в къща в Бистрица, избягахме от прииждащите на орди кандидат софиянци( да живее селяка желю желев) . Разликата между къща с двор в полите на Витоша и апартамент в централна част на София е огромна и не в полза на апартамента ......качество на сградата, парко места, тишина и чист въздух, комфорт, възможност за притежание на множество коли ( микробус, мотор, джип, камион и т.н.) ,инструменти

81

от 91

преди 1 година

от 91 - другата причина е, че седлките са записани по данъчната оценка, което често е няколко десетки хиляди по-малко от цената на сделката.

80

Анонимен

преди 1 година

"Сделките на двустайни апартаменти в столицата най-често се осъществяват на цени между 90 хил. и 130 хил. евро, а тристайните струват от 120 хил. до 170 хил. евро." - това не е вярно, в момента такива цени почти няма, освен в крайни квартали. Тази статистика е от Агенцията по Вписванията, която отразява сделките, сключни със строител преди години, а сега вписват след акт 16.

79

явеяв

преди 1 година

Тук все едни АйТи се опитват да излъжат себе си колко е хубаво да се живее на село в близост до голям град. Възможно е, но само ако си домашар мизантроп социопат. Трябва също да обичащ да шофираш километри за най-малката услуга, среща или квото и да е. Все им било перфектно с жената и децата на спокойствие и чист въздух. И все ся кято от калъп излезли или по-скоро социална медия.Тоест хора, пардон коне с капаци. Да са живи и здрави и дано тях и меринджеите никога не ги видим обратно в градовете!

78

Галактика

преди 1 година

Пак лъжи, потърсете в нета - ''Ръстът в покупките на имоти се забавя през второто тримесечие, в София спря''. На есен още всичко ще е поне 40% discount ;)

77

Анонимен

преди 1 година

Бухахахахахахах *** лъжите !

76

Анонимен

преди 1 година

Поредната платена статия, при положение, че в момента пазарът е замрял.А къде видяхте цени от 1200-1300 евро за София? Това са цени отпреди 2-3 години, вече масово цените са между 2 и 3 хиляди евро.

75

Анонимен

преди 1 година

Без пари да ме дават жилище в софия никога не бих го взел. Мразя този пропадналгейски град

74

Алекс

преди 1 година

Преди спукването на балона през 2008г.положението беше същото.Наближава времето за пукането на поредния балон.Събитията на имотния пазар периодично се повтарят.

73

батката

преди 1 година

Най бичам тея с потеките, грамистите. Кат им скръцнем и се подмокрят, по три пъти плащат вноски за по сигурно :) чи ги е страх да не се върнем :)

72

якооо

преди 1 година

Яко се друсат тея брокерки... Щом такива розови работи им се привиждат. Реалността ще е много по трагична и болезнена, но както винаги алчност и оптимизъм, ходете с на..ани *** , но се усмихвайте! Ха-ха-ха.

71

до 81

преди 1 година

Чувстваш се в Сан Франциско, защото някой програмист работи на село, а друг има 10 имота в София?! Аз нямам приятел кореняк, който да няма поне 4 имота в София без да преувеличавам. Е, ако е някой пришълец от прованса, нормално е баба му нещо си купила в панелка на времето и после всеки там живурка и са 10 човека в кутийка. Моите приятели са нормални хора- апартаменти от баби и дядовци, от майки, собствени. И ето ти даже не 4, а 6.

70

Истината

преди 1 година

Живеем и в град ,и на село.20 км разстояние, деца във втори и четвърти клас. На училище,състезания, на английски всяко в различно време се води и взема, лекар,аптека пак бягаш.Хубаво е на село, на никой нищо не му липсва като битовизъм и селска романтика. Но ако нямаш къде да останеш в града преди да събереш челядта и хукнеш за село не го виждам.За хора с пораснали деца е друго.