135

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 седмици тоя същия джип със синя лампа едва не ме прегази мен на булевард Александър Пушкин, беше се засилил горе от Бояна поне със 100 км/ч някой му изсвири на кръстовището и добре, че се обърнах и го видях и едвам успях да скоча от пътя. Много се ядосах, но реших, че не си струва да се разправям, защото беше със синя лампа и ушанките пак щяха да го покрият, а може би трябваше да се обадя на 112

134

Анонимен

преди 1 година

Изтрещял Русофил

133

Анонимен

преди 1 година

Алооо , сменете заглавието :"Вижте РЕКЛАМИТЕ '' , толкова реклами на едно място не бях виждал !!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Ще започнем да разбираме защо в САЩ сумират наказанията и издават присъди за по 300 години. А тоя има освен рецидивите за нарушение на правилата за движение и още куп други престъпления - каране без книжка, подправяне и ползване на фалшиви номера, незаконно използване на специален знак и сигнал/ синия буркан, и т.н. Такова не трябва да излизат от затвора, и доживот да работят в някоя кариера за камъни.

131

Псевдо Мутра

преди 1 година

Жорко мама, ще ти пратим торта с пистолет в панделата да си пръснеш умопомрачения мозък с две мозъчни клетки.

130

Ужас

преди 1 година

Този не е добре с главата! Наркотиците са му изпържили и двете мозъчни клетки! Тотал щета е, за нищо не става. Но е чудно как така се е движил на практика постоянно в нарушение и застрашаващо околните каране с тази проклета лампа, а полицаите не са успели или искали да го спрат ефективно да не кара така. Това е някаква гротеска. Дори за бананова държава като нашата е прекалено. Що за *** е този? Да го копаят, не става за нищо...

129

Велика Журналистика

преди 1 година

"Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си" - ами всъщност не е синя, а синьо-червена и не е на тавана на джипа, а на предното стъкло, но добре.

128

до 148

преди 1 година

Каква Русия бе, не.но.рмалник?! Ходил съм в Париж, Лондон, Берлин, Москва и Санкт Петербург и да ти кажа в Русия е доста по-нормално и цивилизовано от изброените градове преди това, които са пълни с африканци, араби и всякаква друга пасмина!

127

Анонимен

преди 1 година

А другите от София Запад, които са до един наркомани и пласьори, защо не са прибрани, а играят мачлета с Бойко и се снимат с него?!

126

Анонимен

преди 1 година

Идват от Русия тия идеали. Путин плаща за да се популяризира тази култура тук. Има групи рапъри които от няколко години промиват мозъците на младите, че трябва да станат безскруполни дилъри, за да имат много пари и жени, скъпи коли. Те са платени от Русия. Единия пробва да стане депутат от ДПС.

125

Анонимен

преди 1 година

Абе всеки червен изперкал винаги хвали СССР и КНДР, но на всичките децата им са на Запад.

124

Анонимен

преди 1 година

Явно за комунизмът тук пишат хора, които не са живели в соца. В Пирогов имаше ***. Влизаш да се лекуваш от едно и се разболяваш от друго. Западняците тогава бягаха от българските болници, защото мизерията вътре ги отвращаваше.

123

момъка

преди 1 година

Хора, стига с тоя фейк нюс, тоя не е никаква дясна ръка на Брендо. Вие ако сте на мястото на Брендо ще имате ли за дясна ръка някакъв лабилен, нарисуван клоун с изпържен мозък? Тва е най обикновен ж=алкар наркоман, виждал съм го в разсадника при заложната къща, там е свърталище на такива индивиди

122

до 140

преди 1 година

Там няма пешеходна пътека, а подлез. Човека, който седи на платното е от просяците, които правят номера и мият стъклата за някой грош. Не е пешеходец това.

121

до 137

преди 1 година

То в Западна Европа и САЩ всички са такива!Тия идеали, наркотици и примери за подръжание откъде идват според теб, от Туркменистан и Бутан ли?!

120

ха-ха-хаааа

преди 1 година

Шофьорът Георги Семерджиев!?Е голЕм шАфИор е Гошето, нема лабаво......

119

Анонимен

преди 1 година

С Гешев в прокуратурата, ще го изкарат луд, и ще му дадат условно. Даже може и пари да получи, за незаконно арестуване задържане под стража.

118

Анонимен

преди 1 година

Вижда се как минава до човек на пешеходната , тоз е яко изпържен

117

Чупикупи

преди 1 година

Да му изгният кокалите в затвора!

116

Анонимен

преди 1 година

От МВР искаха да им се вдигат заплатите май...