175

Реалист

преди 1 година

Върнахте ме във времената на разцвета на VHS касетите, благодаря за отличното качество.

174

Бг

преди 1 година

По тези часове на вечерта във всеки голям град по булевардите вилнеят подобни джигити, докога? тези полицаи да не дремят само следобяд по малките улички на сянка!!!!

173

Анонимен

преди 1 година

Убиец,Рецидивист

172

Анонимен

преди 1 година

На България не й трябва война като в Украйна! Стигат пътните джигите само, за да децимират населението!

171

Убавец

преди 1 година

Жените са безумно привлечени и влюбени точно от такива мъжкари.

170

Анонимен

преди 1 година

Има май серьозна атака на *** тук с цел да се изкарат жертвите виновни.

169

Анонимен

преди 1 година

Те обаче продължават с аматьорщината. Още не са го извели от къщата му, чакат да изтрезнее. Какви права имаш като си убил не 1, а двама???? Какви са тия адвокати, какви са тия закони? Каква е тази майка дето пусна другото си дете да оправдава виновното и не посмя да се покаже,жертва малкия си син???? Скап ана объркана ценностна система!

168

Нощна Кифла Молска

преди 1 година

Това е истински мъжкар ГС и точно по такива жените се омайват и влюбват в лошите момчета. Всяка жена независимо от години си е имала мокри сънища и фантазии за такива мъже. Жените мотаещи се навън по късните вечерни часове си търсят да си гепят такива мъжкари.

167

Родител

преди 1 година

Двете млади жени / момичета също са виновни нямали са работа какво да правят по това време вечерта на улицата.

166

Георги

преди 1 година

До Родител 191 Ти номрален ли си бе? Сега изкарай, че те сами са си били виновни... Доживотна за СМЕРДЖИЕВ! И администриативни за всички по линията, които са дпуснали тоя да се движи на свобода с толкова арушения!

165

Риска на нощта

преди 1 година

Това са рисковете на нощният живот и на хората купонджии. Ако не си лепнат някои полово предавани болести, то остава дрога, секс, алкохол и после някой пребит, убит и така нататък. Една вечер веселие и греховни страсти после умрял или убит някой.

164

Родител

преди 1 година

Не случайно си има вечер час след който по-големите градове излизат такива бандити и вилнеят по улиците. Друг въпрос какво са правили тези млади момичета толкова късно навън на улицата? В тези часове ходят пияни, дрогирани хора и разни купонджии секс, наркотици, алкохол ... благоразумните хора нямат какво да правят навън в късните вечерни часове. Без значение годините и какво са правили там тези млади жени са си намерили белята.

163

Размисъл

преди 1 година

Две млади момичета късно вечер в големия град не е трябвало да бъдат там по това време освен ако не са платени жрици на любовта.

162

Анонимен

преди 1 година

Просто... да помолим взаимно всички полицаи, инспектори, прокурори, съдии и всякакъв подобен и участващ в това извратено престъпление персонал - ако не ви се работи това, ако сте мързеливи, немърливи, безотговорни - напуснете! Толкова е просто! Има и други професии, търсят се продавачи, има фирмички и магазинчета, в които по цял ден се седи на стола и се чака да влезе клиент - вие видимо сте за там!

161

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188Сорос няма нищо общо със случая. Погледни какво става по руските пътища, и тук ще ти се покаже рай.

160

Анонимен

преди 1 година

В държава без ЛИГИТИМНО управление, без лигитимно правосъдие, без лигитимна изпълнителна власт такива неща са напълно нормални. Това не е новина, това е разултата от децата на сорос. Странно как още не са застреляни съдии и ченгета?!

159

Анонимен

преди 1 година

До 182 - не написах само 30км/ч, а и легнали полицаи. Това е нормална скорост за движение в голям град. Изброих ти градове където се прилага успешно и не виждам това ограничение да наранява някого. Дали ще стигнеш за 10 или за 15 минути някъде е абсолютно все тая. Освен това би стимулирало ползването на обществен транспорт. От Люлин до центъра повтарям 10км. От Младост същото. Живота на околните е на първо място твоите 6 минути мързел са на последно.

158

САМО ДЕБИЛИ

преди 1 година

ЩЕШЕ ДА Е ДОБЪР ЗА ПРЕМИЕР! И КИРЕТО КАТОСТРОФИРА С БЪЛГАРИЯ И КВО?

157

преди 1 година

Просто е трябвало да бъде затворен, в психиятрия или затвор. Все тая...

156

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Айде и не забравяйде опорката "Путин е виновен"! После питайте баба си дали по "онова" време е имало такива, и ако се случи какво се случва с тях.