95

Анонимен

преди 1 година

Този е от на Боко Тиквата чакалите. За това е карал с буркани. Правил се е на вожда си.

94

До 97

преди 1 година

Включил е буркана, понеже е прибрал колесника за излитане. Той е чисто луд. Стюардесата до него може и да знае повече.

93

до 107

преди 1 година

Ако питаш мене, най-големите дребни тарикати, като тоя татуираният сладур, качил се на някакво Ауди за 100к, дето го кара всеки втори програмист, е от бедно семейство. Избивал комплекси цял живот и мечтаел си да бъде богат, ама нямал акъл и затова залитнал насам-натам. Нали ги гледам- всеки втори бедняк станал ММА боец, едвам изплаща драгливо БМВ на 10 години и се прави на велик. До един деца на бедни бачкатори. Тук-таме някое разглезено синче на някой богаташ.

92

Анонимен

преди 1 година

До живот в затвора без съд, няма какво да си губят времето с тоя изверг.

91

до 108

преди 1 година

Точно в комунистическа България такива нямаше! Но банани ядеш нали?! Искаше банани , НА ТИ БАНАНИ!!!

90

Анонимен

преди 1 година

тоя ли е дилъра на К?

89

Анонимен

преди 1 година

47 акта и 49 наказателни постановления... В комунистическа България явно престъпниците са на свобода.

88

до 101

преди 1 година

Родителите му едва ли просто са си мълчали! Такъв не се става в семейство на честни работливи хора! Със сигурност са го прикривали и са му замазвали злодеянията с аргумента, че е добро дете, но са го подлъгали приятелите!

87

SPQR

преди 1 година

Това поколение на Чалгата и Прехода е изгубено поколение. Най-добре сформирайте един легион от чалгари и ги пратете заедно с джипките им в Украйна за камикадзета срещу Путин.

86

a

преди 1 година

50 акта, фалшиви книжки, черно тото, дилър на дрога.... нормалният българин щеше да е в пандиза само за едно от тези провинения, а този убавец на свобода и убива децата ни.

85

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА на един друг футболист, с който после се разлюбиха, кой беше дал лампа.

84

Анонимен

преди 1 година

това е на сметката на Киро и Кокор, вместо да купуват депутати да си бяха свършили работата ... или поне някаква работа

83

строя Дунав Мост 2

преди 1 година

Жалката полиция и прогнилата корумпирана прокуратура, да не кажа държава са много по-страшни от Ковид! Мерки?!

82

Гражданин

преди 1 година

Всичките му роднини и близки, които със сигурност знаят за какво иде реч и са си мълчали са за затвора заедно с него, не са по-малко виновни...

81

Ученика

преди 1 година

Само не забравяйте да напишете името на прокурора и съдията, които са го пускали досега...

80

Гражданин

преди 1 година

Абе тоя .....нали има приятели, роднини, съседи как пък така необезпокоявано си живее.? Как така никой не е подал синал, всички знаели че имал такава лампа, че по принцип си кара така. Как така никой близък до него не е подал сигнал, а си се вози пр него на лампа с прдимсво, дрогирани, високи скорости? Тежи ли им на съвестта, дано им тежи много.... Хаха брат му знаел че кара безрасъдно, със сигурност знае че няма книжка, защо не е информирал полицията че все пак шофира и то със фалшиви номера а

79

Анонимен

преди 1 година

Умопомрачения наркоман уби две невинни жени, които вместо да се разхождат, усмихват и обичат с близките си хора, ще живеят разделени от днес до края на света.

78

1

преди 1 година

Някой да ми обясни защо е с включени полицейски светлини????

77

1

преди 1 година

Този трябва да го съдят за предумишлено убииство. Престъпник и убиец, Ноооо, за това сме отговорни всички ние, че не изискваме от институциите спазването на законите и прилагането на адекватни наказания. Както четох днес в една статия, че когато разчитаме на правосъдие раздавано от Господ, то държавата ни е на Дявола.

76

До 88

преди 1 година

С наркотиците, които освен че са му направили мозъка на гъба, той не е адекватен. Гледаш съм какви халюцинации провокират наркотиците и вероятно мозъкът му е блокирал. Възможно е да се е мислил, че има криле и лети, възможно е да си е въобразил,че е пилот на свръхзвуков изтребител. Тези хора са много болни. Трябва да им се отнемат колите а те да се вкарват в затвора. Но, за жалост те са над закона.