156

Анонимен

преди 1 година

188 седни чети , да не мислиш , че много искаха да приемат бежанците от косово по време на войната със сърбите , нищо не можаха да направят , косоварите като скакалци им се настаниха по селата и градовете

155

Анонимен

преди 1 година

това против българите е само повод , всъщност искат да свалят правителството поради засилваща се бедност и тн

154

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

САМО АКО ОБЯВИМ ВОЙНА НА С. МАКЕДОНИЯ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЛКО СА МАКЕДОНЦИ СЪРБИТЕ ТАМ, ДЕТО ИМ ПЛАЩАТ ОТ БЕЛГРАД.

153

Бай Дрън

преди 1 година

За България големия проблем не е с Македония, а с България. Колкото по-дълго седим в ЕС, толкова по ще се обезбългарява българската територия.И нито Македония може да ни спаси, нито самите ние себе си. Тръгнали сме да обезбългаряваме България и това е. ЕС е добре, но във варианта като икономическа общност без обща валутна политика. Може би само с Екю.От там нататък вече е асимилиране на малките държави!

152

Анонимен

преди 1 година

*** фашисти , а за сръбската окупация от 1945 на македония не ви ли учат левоекстремисти сърбокомунисти

151

Анонимен

преди 1 година

Ей дори македоните могат да протестират по-добре от българите :))))

150

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТИЯ КОИТО ГИ ИЗМИСЛИХА ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИТЕ СЕГА ДА ИМ БЕРАТ ГАЙЛЕТО

149

Анонимен

преди 1 година

па те са са им сръбски учебниците от край време , кое лошото за сърбте двулични, ама е факт от по долу още неосвободили се българия и сърбия си поделят тази територия с договор , оттм и първата нац катастрофа в бг затова стига с макетата , има българи които се признават за такива да ги вписват в конституцията , а за лъжите в историята отделна борба ще бъде , защото удбашите много бг надписи крият и много са унищожили

148

Анонимен

преди 1 година

Германката веднага да бъде пратена да ги учи как да се държат и как за си чистят историята. Упс, това май го правят с нас.

147

Гоце Делчев

преди 1 година

Сръбската и руската агентурна мрежа се е активизирала до крайност защото вижда, че със започването на преговори за влизането в ЕС, РСМ окончателно ще бъде изтръгната от тяхната сфера на влияние!Тези протести показват колко голямо и всеобхватно е влиянието на дълбоката държава, съставена от бивши югославски номенклатурни кадри, УДБА-шници, сръбски и руски агенти на влияние и др. мерзка ***!Настанало е време съдбовно, което ще предопредели бъдещето на тази територия!

146

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 176: "Защо смятате ,че Сърбия прави нещо"? Сърбия е вършила такива престъпления в Македония, че не могат да се опишат. Но в учебниците по история на РСМ това го няма. Внесто това учат децата си, че българите са татари и фашисти.

145

ср-бъл дог 1912г

преди 1 година

Сърбия признава правата на България върху областта на изток от Родопите и река Струма и България - правата, на Сърбия върху областта на север и запад от Шар планина.Що се отнася до областите, лежащи между Шар планина, Родопите, Средиземно море и Охридско езеро, то от тези области, ако се намери за невъзможно образуването на обособена автономна област от тая територия поради общи сръбски и български национални интереси или от други външни или вътрешни причини, ще се постъпи така: Сърбия се задължава да не претендира за територия, която лежи извън линията на тук показаната карта. Тази започва

144

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 174: "Македонския език е само Македонски"? Ти пропаганда на македонизма ли правиш тук? Как е създаден и кога този т.н. македонски език. Събрали се отбор юнаци 1946 или 1947г. и обявили местният български диалект за език. И даже му измислили граматика. Нека си го наричат както си искат. А ако не искат да влизат в ЕС, никой не го кара насила.

143

Бай Дрън

преди 1 година

Най-добре Македония да не влиза в ЕС. Добре ще е за тях, добре ще е и за нас, че няма да занимават Запада с фалшификации. Ние нищичко не печелим Македония да влезе в ЕС. Напротив, губим също толкова, колкото и да не е влязла. Това е патова ситуация, от която победител не може да има. По скоро и в двата случая губим и ние и те.

142

Анонимен

преди 1 година

Македония не е Сърбска и няма да бъде.Защо смятате ,че Сърбия прави нещо. Сърбите действат много разумно.Просто им казват,че те ги признават като народ,език,история.В учебниците по история пише доста лоши неща за Сърбите в миналото,но те приемат това което пише и не искат да повтарят грешките.А нашите освен, че не признават грешките ,сега ги повтарят.Дано не стане война там,защото ако стане ние ще бъдем замесени и ние ще пострадаме най-много.Има няколко държави,които чякат този момент.

141

Анонимен

преди 1 година

Истинските българи, македонци, сърби, турци, унгарци не желаят в ЕС и НАТО и протестират, само че смеете да го напишете тук.

140

Анонимен

преди 1 година

Македонския език е само Македонски.Няма как да е Български. Нали има Македпнци ,които говорят на тяхния си език.Той е признат международно.А това което става в Македония ,основна вина имат нашите политици.Те под диктовката на Русия направиха всичко да се стигне до тук.Съдбата обаче винаги обърща вятара.От това ще пострада най-много България.Дано Руснаците не предизвикат война там.Ако това стане България ще бъде само история.

139

Анонимен

преди 1 година

абе 171 явно си млад след 1990 имаха проблем макетата , тогава им дадохме и танк , щото нямаха ни един , албанци масово навлизаха в македония и албански мафиоти завземаха цели села , като ни власт ни нищо признаваха , и седът македнците на шосето с нашия танк и се чудат дали да пуцнат , че беха албанците пленили цело село и се барикадирали там

138

Анонимен

преди 1 година

Аз съм бил шамар на маке, всички се изпокриха, много са смели иначе, когато нема българи, типично по сръбски :)))

137

Анонимен

преди 1 година

Учат се от нашите гаменчета, само дето нашите ако ги хванат, ще станат на кайма :)))