176

бай Даньо

преди 1 година

Македония без българи огън да я гори!

175

Анонимен

преди 1 година

Протеста в Скопие ясно доказва че македонците са си българи. Всеки е юнак и всеки е предател.

174

Анонимен

преди 1 година

щом левицата организира протеста такива са им указанията от белград на славяно македоните

173

7654

преди 1 година

Македонски диалект на бълтарския език е най-правилното,знаете ли,че в Дания хората от един остров Шеланд не могат почти нищо да разберат при разговор с датчани от Юланд??? Но всички се учат в училище да са патриоти и че са горди датчани,обожават страната си и диалектите си и вярват на управляваките ги,че винаги ще защитават нац.интереси и си живеят супер,а ние треперим от страх пред всички и изкоренихме родолюбието от даскалото

172

5779

преди 1 година

Сега представяте ли си как живеят бългапите в С.Македония????Осъзнавате ли ужаса,в който тези хора са живели и живеят сега...страшно е там да знаят,че си.с български произход.Искаме сърбите да излязат с Декларация по въпроса и с документи от УДБА,И ТО ВЕДНАГА.Омразата към България и българите е страшна и несправедлива...

171

Анонимен

преди 1 година

Не е САЩ,а Русия е тази която иска територия.Май ще я получи.Трябва им България,Македония,Сърбия,Албания ,Румъния и Унгария.Може да са се разбрали САЩ и Русия.За Румъния не съм сигурен.Но по всичко си личи за останалите.Според мен прецакват Русия и тя си иска обещаното.Най-вероятно Луганск и Донецк са задължителни да бъдат в Русия,а изброените в сверата на влияние.Макрон,Борис Джонс и Меркел за замесени.Нали те преговаряха с Путин.Ще стане ясно след години.Дано не стане трета световна.

170

Анонимен

преди 1 година

Да ги приемат веднага с Украйна! Без преговорни глави и всякакви други. Зависими, безмозъчни европейски "лидери"са на път да разрушат добрата идея за обединена Европа с общ пазар.

169

майдан

преди 1 година

на тия тъпета май им спретнаха майдан натовците , тези с качулките дето са пребили 40 полици май са пратени от харвардското майданско правителство , дават и кадри как тия с качулките хвърлят *** по полицията и са отпред маскирани , нищо ново, това с българите е за сплотяване на редиците уж хитри ама тъпчовци , а нема да се месиме ще ви гледаме саира ФАЩ нема да ви изпусне има си планове за вашата територия

168

Анонимен

преди 1 година

Македонския език е Македонски.Македония е самостоятелна държава и така трябва да остане.Със шовинизма у нас ,само ще се самоунищожим.А целата на Русия е да предизвика конфликт на Балканите. Сега ще предприемат крайни действия в Македония за да се стигне до конфликт. България ще бъде замесена и ще има доста продължителна война.Дано се вразумят полтиците в Македония и да отхвърлят предложението или тези от ВМРО(МК) да се спрат и да приемат,че и за тях няма да е добре.

167

Анонимен

преди 1 година

Требва една мирна операцийка за денацификация на Охридското езеро и откачените македоня сърбеещи се п-ки

166

Анонимен

преди 1 година

Евро г ъз кия ***, с големите букви - побързай, че малко остана - да получаваш плата за пропаганда, която никой не чете. Като ти види човек само главните мацаници, по които вероятно те познаватг, за да ти начислят комисионката, и те прескача.

165

Коя пропаганда?

преди 1 година

До Анонимен 190: "ПРОМИТИ МОЗЪЦИ"? А за западната пропаганда какво да кажем? Да си видял по нашата телевизия нещо за ежедневният обстрел от укронацистите на жилищни квартали в Донецк и населени места край него? Не си, нали? Но Зеленски е редовен говорител, не минава ден да не го видим. Това какво е? Това не е ли промиване на мозъци? Опитват се да ни промиват мозъците, но нещо не им върви.

164

Анонимен

преди 1 година

ГЛЕДАМЕ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ И СЕ ЧУДИМ!ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩОТО И НИЕ СМЕ ЖЕРТВА КАТО БРАТОВЧЕДИТЕ! ЕДНА КРЪВ СМЕ, НО СЕ МРАЗИМ ЗА РАДОСТ НА ВРАГОВЕТЕ! ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИЯ ДОКАТО ТЕ ОБЪРКАТ И ПРЕЗИРАШ ПРЕДЦИТЕ СИ!

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 Това е така, защото ние отдавна сме осъзнали, че нашата история е измислена на Лубянка 2.

162

Анонимен

преди 1 година

И какво се оказа накрая... Дори Македонците имат по-големи топки от нас. Защитават измислената си история, а ние се навеждаме пред който ни каже

161

Анонимен

преди 1 година

Аааа всяка вечер си правя пуканки и отварям сайтовете да гледам излагацията на мЪкедонците край Вардара. Няма такива комици като тия, нека и от ЕС да ги видят.

160

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Loyko - разбира се! Ние им промихме мозъците, окрадохме им историята и им палихме знамената. Виж, сърбите им дадоха и танкове и САУ. Така е, така бише в наръчника на Удбата и препоръките на ГРУ. Ти вярваш на това безрезервно. Щом от теб го искат руските ти ментори, кой си ти да спориш? Продаваш Отечеството и се покланяш! После ние накарахме Путин да благодари за "македонците" Кирил и Методий без които апропо твоя идол щеше още да е с кафтан и брада. Ае се застреляш, а?

159

Анонимен

преди 1 година

идеята на Милошевич. А тя беше да се предизвика нестабилност в новата държава на юг и на нейното ново правителство чрез преднамерено предизвикана силна бежанска вълна, която да залее и потопи републиката, отказала да се включи в остатъчната Югославия.

158

Да се оправят

преди 1 година

Досега от САЩ и ЕС ревяха, че ние сме ги спирали. Ние подписахме. Ето ви ги сега - оправяйте се. Ходете, прегръщайте се - Борел, Урсула и цялата тумба лапачи покрай тях. Снимки, усмивки, напред към кошарата на ЕС.

157

Анонимен

преди 1 година

Милошевич с товарни вагони всяка нощ започна да изсипва в междуграничното пространство на Блаце хиляди семейства от Косово. Хей така, върху тревата, на брега на реката Лепенец. От едната страна са сръбските полицаи, които не им позволяват да се върнат обратно, пък и какво да правят там, нали се води война. От друга страна - македонските граничари, които все пак охраняват държавната си граница.Много скоро, след няколко нощни изсипвания на хора, граничната линия откъм Република Македония бе нарушена - просто хората бяха станали толкова много, че властите решиха да ги пуснат навътре, за да