27

Анонимен

преди 1 година

Русофоб съм с еврофобски наклонности.

26

Факт

преди 1 година

Защото сме патили много и сме реалисти....

25

Анонимен

преди 1 година

И да паднем и да бием пак ще се напием.

24

Бай Дрън

преди 1 година

3.14, така е, но аз говорех за журналистика от сорта отишъл, видял , интервюирал, написал. Тоест, не поръчков материал. Вяр о, медията му е поръчкова, но ако говорим за житейски проблеми, това едва ли има някакво значение. Но точно поради тази причина, не бива да се вярва на ни една медия.брат ми бе десетина години оператор в една телевизия и знам как се правят репортажи, включително излъчвани по гореспоменатите нац. телевизии. Та няма как някой да ме убеди, че прави истински репортаж.

23

Анонимен

преди 1 година

Като съм с приягели еврофили съм еврофил, като съм с приятели русофили съм русофил.

22

Доктор ОхБоли

преди 1 година

То май си имаше диагноза за такова раздвоение на личността и да не си наясно какво искаш, както и къде се намираш. Май се характеризираше с резки промени в душевното състояние, избухливост и странни прояви на настроенията... С други думи искаме от капитализма печлбарството и от социализма това някой друг да плати сметките. Е не става! Избистрете си ума.

21

Анонимен

преди 1 година

Българите наресяат хубавите неща в ЕС, защото лошите също не са малко. Именно тези лоши неща карат хората да харесват и Русия с нейната политика на независима държава. Защото съгласете се, че е ЕС се е превърнал в опитно зайче на Америка. Арабските бежанци, кризите, инфлацията, всичко това се изсипва върху ЕС благодарение на Америка. Така е вече 20 години, Европа няма силни и независими лидери. И тогава се появява Русия.

20

Анонимен

преди 1 година

Моля тези 2 милиона русофили да бягат към Съюза и никога да не се връщат.

19

Бай Дрън

преди 1 година

Като чета статията разбирам, че в България има все още доста заблудени овце, вярващи на телевизии, интернет и така нататък. Навремето в местния вестник публикуваха някоя друга статия за познати, приятели, роднини...и още тогава ми стана ясно чятяйки статиите, че 30% са грешки, 50-60% ала бала и дезинформация и може би 10-20%някаква истина. От тогава не вярвам на медии, били те телевизии, сайтове като тоя или соц мрежи, където пък най-големите лъжи излизат.

18

НАЗАААД!!!

преди 1 година

а измислените проценти на разни подкупни медии за гласове или заболели или ваксинирани са гейофили!!

17

аZ-ът

преди 1 година

Ей туй либераслъка, все не случвате на народ , който да ви заслужава бе.. Мъка. Мъ-ка. Мъка

16

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Закриване на посолството на САЩ в България!

15

Анонимен

преди 1 година

Българофили има ли в България? Мен нито САЩ, нито Русия ме вълнуват.

14

Възраждане

преди 1 година

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!! Референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЦяла Африка, близкия изток, карибския басейн централна и южна америка - все отчайващо бедни общества. Гета фавели, глад, болести, престъпност, хунти, преврати - мда... от русофилия ще да е, няма от от какво друго. И от комунизъм, как иначе. И лустрация не са провели и ДС е виновна и Гешев... как така си нямат един умнокрасивитет като нашите *** студийни всичколози да им обясняват от сутрин до вечер защо са бедни. Ние понеже си имаме и освен, че сме бедни сме и информирани

12

Анонимен

преди 1 година

Ех, голяма трагедия за умнокрасивитета, че не всички козируват и лижат *** на американския чорбаджия.

11

Анонимен

преди 1 година

Има надежда за България. Час по-скоро сатанистите САЩ и техните слуги да бъдат изгонени от тук.

10

нещастници

преди 1 година

тук отдавна няма руско влияние, и за това сме най бедни... тук няма руски бази, руски банки, застрахователи, вериги магазини, златни концесии, тецове, фондации и нпо та и т.н. всъщност има само американски такива... за това сме най бедни и изчезващи.... има една рафинерия и това е... дали ако стане обратното няма да е по добре?

9

Анонимен

преди 1 година

Смърт на САЩ, НАТО и ЕС.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз лично съм Кирофоб! Като го видя и ми се повдига!