167

Самада Сиготури

преди 1 година

Европа сама си го...

166

Збигнев Бжежински

преди 1 година

ЕССР ще се разпадне както се разпадна СССР - отново под влияние на САЩ!

165

юлиян

преди 1 година

До Анонимен177,178 ;Зависи от гледната точка.От твоя гледна точка е едно,а отстрани може да изглежда съвсем различно.Та, виж там,ще поверваш ли или не.

164

Анонимен

преди 1 година

АЗ НЕ ОБИЧАМ ИСПАНИЯ, ИСПАНОФОБ ЛИ СЪМ И КАКВО МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА ОТ ТОВА, ИМАМ ЛИ ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ СЛЕД КАТО В РУСИЯ СЕ ТВЪРДИ ЧЕ РУСОФОБИЯТА Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ.

163

Анонимен

преди 1 година

АЗ НЕ ОБИЧАМ ИТАЛИЯ, ИТАЛИЯНОФОБ ЛИ СЪМ И КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА.

162

тя

преди 1 година

Понеже сме най- русофилски настроени , затова са се заели да "изкоренат" руското влияние като правят редица мизерии на Русия , но русофилството пак ще си остане !

161

юлиян

преди 1 година

До Луд с лопата;С лопата не става.Вземи по-добре мотиката,тя със сигурност много ще ти отива.Та значи,взимаш мотиката,нали ми следиш мисълта,не се връзвай,ако забравяш бързо,прочети още веднъж.Така,взимаш мотиката,слагаш я на земята с копача към себе си и смело,решително и рязко стъпваш с цялата си тежест отгоре му.Сега вдяна ли какво стана.Вдяна.Ето,резултатът е налице.Щом си започнал да вдяваш, значи ти е дошъл акълът в главата..Вече може да се редиш при нормалните....Евентуално.

160

юлиян

преди 1 година

До глупав народ171Къде си напред .Напред ще бъдеш само,ако изкомандват, кръгом.Тогава ще си на първо място в Европа.Дотогава крепи опашката,да не падне.***,напред бил.Напред си само в нисконавеждането.

159

Тялото

преди 1 година

Думата за това е чуждопоклоници.

158

Луд с лопата

преди 1 година

След като толкова обичате Русия ,какъв го държите тука бе ,неандерталци.Вън от България и отивайте при Путин да ви разкаже играта .Да разберете какво означава да нямаш права и да си чиста проба роб на комунизма.Обичат Русия ,а са толкова далече от нея.След като я обичате ,вземайте се и всички руски продажници да отиват там .

157

глупав народ

преди 1 година

Българите са сред най глупавите от всички народи.Ако не беше запада нямаше никога да сме толкова напред напред с технологиите и развитието.Комунизма те държи в затворен кръг без развитите.Не ти дават да гледаш навън ,каквото те ти кажат ,това е истината.Да си го набиете в калните ауспуси на и всички които заставате зад Русия във войната която направи.Никой няма право да прави това.Ще разберете истината когато ни върнат 100 години назад.

156

СЛАВА РОССИИ

преди 1 година

РУСИЯ В СЪРЦАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЗАВИНАГИ! БЛАГОДАРИМ ТИ РУСИЯ! ФЬК Ю ЕС ЕЙ!

155

слънчоглед в мъгла

преди 1 година

До Анонимен Време е да си пиеш хапчетата, перко

154

Трезвен

преди 1 година

В годините малко преди Френската революция Жан Жак Русо е казал: "Когато хората нямат повече какво да ядат, те ще изядат богатите". Намирисва ми на печено богаташко. Ммммм.....

153

Необвързан социолог

преди 1 година

Бъдещето на Европа е в неразривен съюз между Германия и Русия. Такъв съюз в съчетание с изолиране на американското влияние е най-близо до истинските европейски исторически и традиционни ценности.

152

фарс

преди 1 година

До РеалностБългария сама си спря газта!

151

Бай Тошо

преди 1 година

Точно така! Майната и на Европа. От там нищо хубаво не сме получили.

150

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Само лашкат насам,натам бедния и наивен народ,когото са хванали в мъртва хватка с разни политически системи и религиозни насилия

149

Каква кола караш?

преди 1 година

Карам западна кола,но ми харесват руските танкове....

148

Анонимен

преди 1 година

това еврофилите го сложиха да се подмажат на европа , а галъп що не направи анкета за американофили тия анкети по грантове...